Aparat dentar Spark – reprezintă o inovație remarcabilă pentru corectarea și îmbunătățirea poziției dinților. Acest tratament cu alignere le permite pacienților să obțină zâmbetul mult dorit, într-o manieră cât mai discretă, confortabilă și eficientă posibil.

În ortodonție, tratamentul cu alignere a cunoscut o creștere semnificativă în popularitate, devenind o opțiune tot mai solicitată de către pacienți. Această tendință este susținută de progresele tehnologice remarcabile din domeniu, dar și de dorința tot mai pronunțată a persoanelor de a obține un zâmbet frumos și sănătos, fără a face compromisuri în ceea ce privește aspectul sau confortul personal.

Aparat dentar Spark – revoluționar, eficient și ușor de purtat

aparat dentar Spark

Aparatul dentar Spark reprezintă un exemplu perfect al modului în care inovația transformă tratamentul ortodontic într-o opțiune mult mai atractivă pentru pacienți (în special pentru cei tineri), oferindu-le posibilitatea de a obține un zâmbet funcțional într-un interval de timp scurt.

Este o soluție care transformă nu doar zâmbetul, ci și modul în care pacienții percep tratamentul ortodontic, oferindu-le încredere în fiecare zi a acestei călătorii către un zâmbet impecabil.

Principala caracteristică a aparatului dentar Spark constă în utilizarea unor gutiere transparente. Ele sunt fabricate cu ajutorul tehnologiei TruGEN™, cea mai recentă inovație în materie de alignere transparente. Gutierele sunt personalizate pentru fiecare pacient și trebuie purtate zilnic, contribuind la alinierea graduală a dinților în poziția corectă.

Pentru a asigura corectarea eficientă a poziției dinților, este esențial ca pacienții să poarte aparatul Spark timp de 20-22 de ore pe zi.

Care sunt beneficiile pe care le oferă alignerele Spark?

aparat dentar Spark

Avantajele purtării unui aparat dentar Spark sunt numeroase și redefinește experiența tratamentului ortodontic pentru pacienți. Iată câteva dintre aceste avantaje notabile:

  • Este detașabil – Cu alignerele Spark, vei putea să-ți menții cu ușurință rutina obișnuită, fără a avea niciun motiv de îngrijorare! În comparație cu aparatele dentare convenționale, alignerele Spark oferă flexibilitate. Fiind detașabile, le poți scoate înainte de masă sau în momentul periajului dentar. 
  • Este transparent – Atunci când vei purta acest aparat dentar Spark, nu doar că îți vei corecta problemele dentare, dar vei face acest lucru cu discreție. Spark este aproape invizibil pentru cei din jur, ceea ce înseamnă că nu va fi evident că porți un aparat dentar. Acest lucru are un impact semnificativ asupra încrederii tale în sine. Vei putea să zâmbești fără restricții și să te simți încrezător în aspectul tău în orice situație.
  • Oferă un grad înalt de confort în timpul purtării – Acest aspect este important pentru experiența ta în timpul tratamentului ortodontic. Spre deosebire de aparatele dentare clasice, care pot determina iritații, disconfort gingival, în unele situații și dureri, aparatul Spark este conceput pentru a face tratamentul ortodontic cât mai plăcut. 
  • Igienizarea dentară se efectuează normal – Poți să-ți periezi dinții și să folosești ața dentară la fel ca în mod obișnuit, fără nicio restricție sau dificultate. Acest lucru contribuie la menținerea unei igiene dentare adecvate și la reducerea riscului de carii dentare și afecțiuni ale gingiilor.
  • Nu ai restricții alimentare – Cu aparatul dentar Spark, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la restricții alimentare. Poți să te bucuri în continuare de cafea, ceai sau alte băuturi preferate. Materialul gutierelor este rezistent la coloranți extrinseci. Asta înseamnă că nu va suferi decolorări sau pete în urma consumului acestor băuturi.

Obține un zâmbet frumos și sănătos la Clinica Dental Elite!

La Clinica Dental Elite, obținerea unui zâmbet frumos și sănătos începe cu un pas esențial: diagnosticul corect și complet. Prin intermediul unor examinări detaliate, identificăm cu precizie problemele dentare. Astfel, putem oferi cele mai adecvate și personalizate soluții de tratament.

Pe baza acestui diagnostic riguros, vom elabora planuri de tratament personalizate, adaptate nevoilor și așteptărilor pacienților. Acestea sunt concepute pentru a asigura cele mai bune rezultate, utilizând tehnologii și dispozitive avansate în ortodonție și nu numai.

La Clinica Dental Elite, garantăm satisfacția pacienților noștri, oferind servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate. Ne străduim în permanență să depășim așteptările și să aducem zâmbete frumoase și sănătoase în viața fiecărui pacient.