Profesionalism, eleganță, relaxare sunt câteva dintre atuurile cu care noua Clinică de stomatologie Dental Elite, situată pe strada Mihai Viteazul nr. 22, își asteaptă pacienții. Clinica se intinde pe o suprafață de peste 300 mp și are în acest moment 4 cabinete. De asemenea, dispune de un centru modern de radiologie, dotat cu cel mai modern scanner 3D si 2D, din oraș. Cu un colectiv ce a acumulat de-a lungul timpului o vastă experianță și cu aparatură de ultimă generație, Dental Elite promite tratamente fără durere, atât pentru cei mai mici dintre pacienți, cât și pentru cei mai mari.
Proiectul a plecat de la o singură idee: cea mai bună soluție stomatologică pentru pacienți.

„Mă numesc Alexandru Ciucu sunt medic dentist, sunt absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Astăzi avem onoarea să inaugurăm la Brașov, Clinica stomatologică Dental Elite. Ne-am propus să avem standarde de top. Personalul medical este foarte bine pregătit. Are o experiență de peste 50 de ani, cumulată atât în țară, cât și în străinătate. Dental Elite pune accent deosebit pe terapia durerii și mai ales pe tratamentele stomatologice fără durere. De asemenea, comunicarea dintre medic și pacient, este foarte importantă. Pacienții sunt informați în detaliu cu privire la procedura medicală indicată. Pe lângă acest lucru, sunt și încurajați la un dialog cât mai deschis cu noi.
Orice vis  poate deveni realitate. Iată că astazi a devenit realitate. De ce sunt eu aici? Am o mai mare experiență. Cred că foarte important este ca tot personalul de aici, să fie cinstit și să aibă o mare responsabilitate.
Cred, de asemenea, că o comuniune de idei a echipei este necesară pentru o activitate pe care noi vrem s-o ducem la vârf.
Dental Elite excelență în calitatea actului medical!”