Echipă de medici cu experiență & Echipamente medicale de ultimă generație

Clinica dentară Dental Elite se adresează tuturor brașovenilor care își doresc servicii stomatologice de calitate. Am pornit acest proiect de la o singură idee: aceea de a fi cea mai bună soluție pentru pacient și continuăm dezvoltarea clinicii, plasând în centrul tuturor acțiunilor, pacientul.

Clinica se întinde pe o suprafață de peste 300m2, având în acest moment 4 cabinete stomatologice complet utilate și dotate cu echipament modern și performant, radiologie integrată, oferind serviciile unui scanner 2D si 3D CBCT Hyperion X9 (Panoramic) de ultimă generație.

Clinica este rezultatul unei investiții de amploare, fiind dotată cu echipamente performante de ultimă generație și având medici cu experiență cumulată de peste 50 de ani, atât în țară cât și în străinătate. De asemenea, echipa managerială și investitorii au experiență în deschiderea și gestionarea unor clinici stomatologice de renume din Europa.

Accent deosebit pe terapia durerii

Echipa noastră medicală pune accent deosebit pe terapia durerii și mai ales pe tratamentele stomatologice fără durere.

”În special, ne adresăm pacienților anxioși pentru că frica de dentist este mare în zilele noastre. De aceea, la Dental Elite punem accent deosebit pe terapia durerii și pe tratamente stomatologice fără durere.

Într-adevar, sunt anumite proceduri la care durerea, oricât ai incerca să o potolești ca medic, uneori se întâmplă să se simtă o oarecare jenă. Nu aș spune o durere, ci o jenă.

Dacă pacientul stă până în ultimul stadiu cu acea durere de dinte sau dacă un dinte s-a umflat sau un dinte doare de foarte mult timp și pacientul nu s-a prezentat la medicul stomatolog, atunci sunt șanse mai mari să se simtă o oarecare jenă în timpul manoperei. Nu este vorba de durere.” – Dr. Alexandru Ciucu, medic dentist, Dental Elite Brașov.

Soluții pentru pacienții cu teamă de dentist

Un element de excepție în stomatologia brașoveană este abordarea pacientului anxios în echipă multidisciplinară medic stomatolog – psihoterapeut, atunci când este necesar sau când pacientul solicită acest lucru.

Copiii sau adulții care resimt stări de neliniște legate de vizita la dentist sunt ajutați prin metode pe care personalul Dental Elite le-a însușit prin colaborarea cu un psihoterapeut cu experiență în domeniu. Acestea ajută ca pacientul să se simtă în control, să fie pregătit să știe ce urmează și neliniștea se poate diminua.

În cazul în care teama este foarte mare iar metodele aplicate nu sunt eficiente, pacienții pot apela la serviciile de psihoterapie oferite în cadrul clinicii Dental Elite.

În acest fel, echipa Dental Elite își dorește să vină în întâmpinarea acelor pacienți (copii sau adulti, cu frica de dentist) care, de teamă sau rușine evită medicul stomatolog și, în felul acesta, să contribuie la ameliorarea danturii, a sănătății și a redării zâmbetului pacienților.

Aparatură de ultimă oră în domeniul radiologiei

La Dental Elite Brașov beneficiezi de aparatură de ultimă oră în domeniul radiologiei. Zona în care se execută radiografiile este realizată astfel încât să existe o protecţie maximă a pacienţilor. Radiografiile dentare reprezintă un ajutor important pentru medic. Un diagnostic complet şi corect se poate pune doar după vizualizarea radiografiilor.

Avantajele radiografiei digitale sunt:
📌doză minimă de iradiere, nivelul de radiații fiind cu până la 80% mai scăzut decât la radiografia tradițională’
📌Echipament de protecție cu plumb pt. pacienți, la standarde europene’
📌Radiografiile pot fi printate pe film și/sau suport magnetic (CD, memory stick, card) sau prin Internet, într-un timp foarte scurt;
📌 În cazul pierderii radiografiei, oferim copie gratuită pe suport electronic;
📌Posibilitatea prelucrării imaginilor și evidențierea unor detalii care nu pot fi percepute altfel de ochiul uman;
📌Pentru copii se poate seta o doză şi mai mică de radiaţie;
📌Radiografiile sunt făcute pe loc şi sunt disponibile instantaneu în reţeaua noastră;
📌Ecologic (neinvaziv pentru mediu)-nu sunt folosite substanțe chimice pentru developare;

Tratarea pacientului în echipă

Un avantaj important pentru pacient este acela că tratamentul stomatologic se realizează în echipă multidisciplinară, astfel, nefiind nevoit să apeleze la mai multe cabinete stomatologice pentru o singură problemă, indiferent de natura ei.