^

Stomatologie
de elită pentru

diaspora

Expații aleg Dental Elite pentru:

 • Echipă multidisciplinară de +30 de medici 
 • +12.000 de pacienți care ne recomandă
 • +50 de ani experiență în implantologie dentară
 • Tratamente fără durere, realizate cu laser
 • Evaluări medicale online & Second Opinion

Românii din diaspora
aleg medicina românească

Tot mai mulți români din diaspora aleg să apeleze la serviciile medicale din România datorită faptului că pot avea acces la tratamente complexe realizate la cel mai înalt nivel de calitate de către medici specialiști foarte bine pregătiți, cu aparatură high-tech, iar costurile tratamentelor sunt cu până la 70% mai mici decât în străinătate.

Iar atunci când vine vorba de servicii medicale de top la prețuri accesibile, Dental Elite dovedește din 2018 că excelența actului medical poate fi trăită și cu tarife corecte.

Fie că revii în țară doar pentru investigații și tratamente, sau combini vizitele în clinica noastră cu revederea familiei și a celor dragi, alegerea medicilor Dental Elite din Brașov și București are sens. Mai mult, prin serviciul unic de evaluare și Second Opinion Teledent Diaspora, poți discuta online cu medicul tău coordonator și plănui mai bine vizita în România.

Dental Elite este opțiunea #1 pentru

Echipă medicală multidisciplinară

Fie că alegi clinica din București, sau alegi să ne vizitezi în Brașov, la Dental Elite te bucuri întotdeauna de experiența unei echipe multidisciplinare de +30 de medici specailizați în toate ramurile medicinei dentare: implantologie dentară, estetică, parodontologie, protetică, chirurgie, stomatologie pediatrică, ortodonție, endodonție, terapie realizată la microscop sau cu laserele Waterlase și Biolase.

Astfel, ai siguranța că ești diagnosticat și tratat corect, dar și confortul de a realiza orice procedură sau investigație într-o singură locație.

Experiență în cazuri complexe de implantologie și chirurgie

Experiența face de multe ori diferența, iar medicina dentară nu face excepție. Cu peste 40 de ani cumulați în stomatologie, echipa noastră medicală este una cum rar găsești în România, susținând dorința noastră permanentă de a oferi servicii medicale de elită, accesibile. 

Tratăm constant afecțiuni severe și cazuri complexe și am adus alături de noi nume emblematice în medicina românească: Dr. Alexandru Burcea (doctor în științe medicale, lector universitar la Catedra de Implantologie și Chirurgie Orală ‘Titu Maiorescu’), Dr. Alina Iacob (doctor în științe medicale, cu experiență în UK și Spania) sau Dr. Mihaela Toma, cu numeroase prezențe la conferințe medicale în Italia, Cehia, Germania sau Olanda.

Fast & Fixed, dinți ficși în 24h

Tehnologia SKY Fast & Fixed îți aduce o noutate absolut fantastică: dinți ficși în doar 24 de ore! Chiar dacă pare greu de crezut, tratamentul de origine germană facilitează reluarea vieții sociale într-un timp record: poți mânca, vorbi sau zâmbi imediat după intervenție. Află detalii AICI!

Tratamente fără durere, realizate cu laser

Eliminăm durerea, eliminăm frica, eliminăm riscul de a greși un diagnostic. Cum facem asta? Folosindu-ne de tehnici speciale de acomodare și sedare, dar și de aparatură ultra-performantă, precum: laserul Waterlase, dioda Biolase, microscopul Zeiss, radiologia digitalizată 2D/3D, scannerele intraorale etc. Află mai multe despre tehnologiile noastre AICI.

Lucrări protetice realizate imediat

Timpul este una dintre cele mai importante resurse, iar echipa noastră înțelege cel mai bine ce înseamnă un tratament eficient pentru cei care nu locuiesc în România. De aceea, am investit în tehnologia CEREC CAD-CAM, care ne permite să realizăm coroane și fațete dentare într-un timp foarte scurt, direct în clinica Dental Elite din București.

Flexibilitate în interacțiunea cu tine

Flexibilitatea și empatia față de pacient sunt sinonime cu Dental Elite. Vei descoperi că la clinicile noastre facem lucrurile puțin altfel: discutăm cu tine pe larg despre planul de tratament, stabilim împreună cele mai bune căi de atac și ne asigurăm că la plecarea din clinică vei ști ce s-a întâmplat, cum te-am ajutat și ce ai de făcut până când ne revedem.

Această relație de empatie și flexibiltate ne definește, înclusiv când vine vorba despre modul de achitare sau timpul scurt de tratament. Înțelegem provocările aduse de viața de zi cu zi în vestul Europei și încercăm să ajutăm acolo unde este posibil.

Monitorizare post-intervenție

Empatia este unul dintre diferențiatorii care definesc conceptul Dental Elite. Intervențiile stomatologice complexe presupun, în mică sau mare măsură, un grad de risc; tocmai de aceea, unul dintre coordonatorii noștri va ține legătura cu tine post-tratament pentru a se asigura că vindecarea decurge cum trebuie. Fie că încă ești în țară sau te-ai întors în Europa sau chiar pe alt continent, vom lua legătura cu tine pentru a ne asigura că ești bine.

Teledent Diaspora
First & Second Opinion Online

Uneori este mai simplu să te convingi că ai ales corect clinica și medicii care vor avea grijă de zâmbetul tău în cadrul unei programări online. Mai mult, poți realiza programarea online și dacă ai orice întrebare legată de sănătatea dentară, dacă ai o urgență dentară și nu știi ce să faci, sau dacă vrei să afli detalii despre sănătatea dentară a copilului tău.

Completează formularul, iar colegii noștri din departamentul Patient Care te vor contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili programarea online la medicul specialist sau coordonator de planuri de tratament.

Timp programare: 20 min
Cost programare: 59 EUR

Cum decurge totul

în doar 4 pași

pasul 1

Completezi formularul de pe această pagină. Folosește-te de câmpurile disponibile pentru a ne transmite cât mai multe informații, ne poți trimite inclusiv imagini cu radiografii sau CT-uri efectuate recent pentru a înțelege pe deplin nevoile tale.

pasul 2

Prin programul Teledent Diaspora ne putem auzi pe Google Meets/ZOOM. Vei discuta cu unul dintre specialiștii noștri până la venirea în țară pentru a detalia care sunt primii pași, în ce zile ne vom vedea și cum vor decurge vizitele în Brașov sau București.

pasul 3

Ne vedem într-una dintre clinicile noastre din Brașov sau București și pornim împreună în călătoria spre un zâmbet de nota 10.

pasul 4

Luăm legătura cu tine pentru a ne asigura că totul este în regulă după tratament și, dacă este nevoie, stabilim următoarele vizite la Dental Elite.

98% dintre pacienții expați revin la Dental Elite atunci când se întorc în România

La întoarcerea în țară poți să alegi serviciile Dental Elite nu doar pentru tine, ci și pentru cei dragi: veți rezolva împreună urgențele medicale pe care le aveți și, în măsura posibilităților, puteți obține și reduceri personalizate. Tratamentele cu implant dentar sunt cele mai solicitate servicii, dar putem veni în sprijinul vostru cu orice tip de tratament dentar.

Iar dacă timpul te presează, te vei bucura să afli că ținem pasul cu nevoile tale: poți beneficia de implanturi dentare în doar 24 de ore prin tehnologia SKY Fast & Fixed de la Bredent. De la un singur dinte lipsă la patru sau chiar șase, vei avea un zâmbet complet nou într-o singură zi!

Și când spunem familie, ne referim inclusiv la prichindei: clinicile Dental Elite dispun de medici pedodonți (specializați în stomatologie pediatrică), care știu cum să vorbească pe înțelesul lor și să îi trateze corect. Mai mult, medicii stomatologi pediatri au inclusiv competențe în inhalosedare pentru situațiile în care vizita la dentist se dovedește a fi prea intensă pentru ei, chiar dacă înlăturarea fricii este una dintre misiunile noastre.

Oferta pentru Diaspora

Iar pentru că serviciile medicale din străinătate sunt mereu costisitoare, Dental Elite vine în ajutorul diasporei cu următoarele:

✅ 1 voucher cadou, echivalentul de până la 2 ori* valoarea biletului de avion dus-întors, până la 31 ianuarie 2023

✅ consultație video gratuită înaintea vizitei în țară, pentru a grăbi și eficientiza procesul.

*Valoarea cumulată a voucherului nu depășește 10% din valoarea planului de tratament și se folosește pe perioada tratamentului. Un singur voucher cadou per pacient, oferit la acceptarea planului de tratament, valabil pe perioada tratamentului făcut integral în clinicile Dental Elite. Biletele dus-întors trebuie sa fie către România cu întoarcere dinspre România în perioada Noiembrie 2022 – Ianuarie 2023. Valabil pentru tratamente începute până la 31 ianuarie 2023; oferta nu se cumulează cu nicio altă ofertă în curs.

Diaspora alege Dental Elite

La clinicile din Brașov și București, accesibile via aeroport.

Call Center: +40731 000 900

E-mail: wecaremore@dentalelite.ro

Completează formularul și hai să ne vedem curând
 • Hidden
 • Hidden
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 512 MB, Max. files: 10.
  PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp