^

Stomatologie
de elită pentru

diaspora

Expații aleg Dental Elite pentru:

  • +40 de ani experiență în medicina dentară
  • Aparatură de ultimă generație
  • Echipă multidisciplinară
  • Empatie fără margini
  • Multiple forme de plată

Românii din diaspora
aleg medicina românească

Un curent care prinde avânt în ultimii ani este cel determinat de românii din diaspora, care aleg să apeleze la serviciile medicale din România. Fie că revin în țară doar pentru investigații și tratamente sau reușesc să le combine cu revederea familiilor și a celor dragi, alegerea medicilor din România are sens.

Pe lângă disponibilitatea medicilor din afara țării și varietatea de asigurări de sănătate, români din Germania, Franța, Italia, Spania și restul Europei aleg să-și trateze afecțiunile în România în special din cauza tarifelor, mult mai mici față de cele din vest.

Chiar și așa, discrepanța dintre prețurile practicate în România vs restul Europei nu ar trebui să denote și o diferență în calitatea serviciilor. Iar atunci când vine vorba de servicii medicale de top la prețuri accesibile, Dental Elite dovedește din 2018 că excelența actului medical poate fi trăită și cu tarife corecte.

De ce să alegi Dental Elite

Echipă multidisciplinară

Puține clinici dentare din România au echipe multidisciplinare, întocmai ca cea de la Dental Elite. Spre deosebire de cabinetele care asigură doar servicii de estetică sau stomatologie generală, clinicile noastre din București și Brașov dispun de echipe multidisciplinare.

Românii din diaspora care revin în țară pot beneficia de tratamente în implantologie dentară, estetică, profilaxie (prevenție), parodontologie, protetică, chirurgie, stomatologie pediatrică, ortodonție, endodonție, tratament la microscop și chiar radiologie.

Oricare ar fi problema care îți dă bătăi de cap, medicii noștri experimentați îți vor oferi cele mai bune soluții și se vor consulta împreună atunci când este nevoie.

Prezență în București și Brașov

Povestea Dental Elite a luat naștere în Brașov, în anul 2018. După trei ani de servicii medicale de top în inima orașului de sub Tâmpa, un nou capitol a fost scris prin deschiderea clinicii din București, în zona Dorobanți. Cele două orașe sunt accesibile via Aeroporturile Henri Coandă și Brașov-Ghimbav (din noiembrie 2022) – oricare ar fi clinica aleasă, garantăm aceeași grijă și dedicare pentru tine.

Monitorizare post-intervenție

Empatia este unul dintre diferențiatorii care definesc conceptul Dental Elite. Intervențiile stomatologice complexe presupun, în mică sau mare măsură, un grad de risc; tocmai de aceea, unul dintre coordonatorii noștri va ține legătura cu tine post-tratament pentru a se asigura că vindecarea decurge cum trebuie. Fie că încă ești în țară sau te-ai întors în Europa sau chiar pe alt continent, vom lua legătura cu tine pentru a ne asigura că ești bine.

Experiență în cazuri complexe

Experiența face de multe ori diferența, iar medicina dentară nu face excepție. Cu peste 40 de ani cumulați în stomatologie, echipa noastră multidisciplinară este una cum rar găsești în România. Am reunit 25 de medici cu specializări în implantologie, ortodonție, chirurgie, estetică, parodontologie, protetică, endodonție și pedodonție (stomatologie pentru copii).

Mai mult, am adus alături de noi nume emblematice în medicina românească: Dr. Alexandru Burcea (doctor în științe medicale, lector universitar la Catedra de Implantologie și Chirurgie Orală ‘Titu Maiorescu’), Dr. Alina Iacob (doctor în științe medicale, cu experiență în UK și Spania) sau Dr. Mihaela Toma, cu numeroase prezențe la conferințe medicale în Italia, Cehia, Germania sau Olanda.

Flexibilitate în interacțiunea cu tine

Flexibilitatea și empatia față de pacient sunt sinonime cu Dental Elite. Vei descoperi că la clinicile noastre facem lucrurile puțin altfel: discutăm cu tine pe larg despre planul de tratament, stabilim împreună cele mai bune căi de atac și ne asigurăm că la plecarea din clinică vei ști ce s-a întâmplat, cum te-am ajutat și ce ai de făcut până când ne revedem.

Această relație de empatie și flexibiltate ne definește, uneori existând chiar posibilități de impactare în tarife sau modalitatea lor de achitare, în funcție de planul de tratament sau membrii de familie pe care îi aduci cu tine. Înțelegem provocările aduse de viața de zi cu zi în vestul Europei și încercăm să ajutăm acolo unde este posibil.

Tehnologie de ultimă generație

Investiții substanțiale în cele două clinci din București și Brașov se traduc astăzi în tehnologie și aparatură de ultimă generație. De la radiologie full HD cu doză minimă de radiație (până la 80% mai scăzută față de radiografia tradițională) la scannere intraorale sau tratamente de albire prin lampa Philips ZOOM, vei beneficia de cele mai moderne dispozitive la fiecare vizită.

Cum decurge totul

în doar 4 pași

pasul 1

Completezi formularul de pe această pagină. Folosește-te de câmpurile disponibile pentru a ne transmite cât mai multe informații, ne poți trimite inclusiv imagini cu radiografii sau CT-uri efectuate recent pentru a înțelege pe deplin nevoile tale.

pasul 2

Ne auzim pe Google Meets/Zoom în cadrul unei pre-consultații virtuale. Vei discuta cu unul dintre specialiștii noștri până la venirea în țară pentru a detalia care sunt primii pași, în ce zile ne vom vedea și cum vor decurge vizitele în Brașov sau București.

pasul 3

Ne vedem într-una dintre clinicile noastre din Brașov sau București și pornim împreună în călătoria spre un zâmbet de nota 10.

pasul 4

Luăm legătura cu tine pentru a ne asigura că totul este în regulă după tratament și, dacă este nevoie, stabilim următoarele vizite la Dental Elite.

98% dintre pacienții expați revin la Dental Elite atunci când se întorc în România

Iar pentru că familia este de cele mai multe ori motorul care îi împinge pe români să găsească un trai mai bun în afara granițelor, înțelegem importanța ei și ne pliem pe așteptările ei. Poți ca la întoarcerea în țară să alegi serviciile Dental Elite nu doar pentru tine, ci și pentru cei dragi: veți rezolva împreună urgențele medicale pe care le aveți și, în măsura posibilităților, puteți obține reduceri personalizate.

Și când spunem familie, ne referim inclusiv la prichindei: clinicile Dental Elite dispun de medici pedodonți (specializați în stomatologie pediatrică), care știu cum să vorbească pe înțelesul lor. Mai mult, unii dintre ei posedă inclusiv competențe în inhalosedare pentru situațiile în care vizita la dentist se dovedește a fi prea intensă pentru ei, chiar dacă înlăturarea fricii este una dintre misiunile noastre.

Diaspora alege Dental Elite

La clinicile din Brașov și București.

Call Center: 0731 000 900

Completează formularul și hai să ne vedem curând
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
    PROGRAMARE