^

Implanturi și Dantură Fixă (Dinți Ficși) pe Implanturi în 24 de ore

Pachet special pentru românii din Luxembourg

Numele meu este Bogdan, sunt plecat din țară de peste 20 ani și vin dintr-o familie de medici stomatologi cu tradiție. Departe de casă, am apreciat și mai mult un serviciu medical de încredere, rapid și accesibil financiar. La Dental Elite facem acest lucru posibil pentru românii de peste hotare!

Bogdan Ciucu, Founder & CEO

Dantură Fixă pe implanturi în doar 24 de ore? DA, se poate!

Poți veni la noi direct din Luxembourg și în doar 24 de ore vei beneficia de toate procedurile pentru montarea implanturilor, realizate de medici specialiști cu o experiență cumulată de peste 40 de ani în implantologie, fără durere și la cele mai bune prețuri.

Avem soluție pentru orice problemă stomatologică

Fie că ai nevoie de reconstrucția totală a danturii sau te confrunți cu boala parodontală, îți asigurăm cele mai noi tehnologii și soluții în domeniul implantologiei dentare, beneficiind de timp de recuperare redus și rezistență în timp.

De ce Dental Elite?

Implanturi Dentare și Dinți Ficși (All on 4 și All on 6) în 24h

Beneficiezi de implanturi dentare și protezare provizorie fixă în 24h.

Recuperarea a până la 50% din costul intervenției prin Asigurare

Îți oferim asistență în recuperarea unei părți din planul de tratament, prin intermediul asigurării tale din Luxembourg.

Cazare și transport gratuite

Îți oferim cazare gratuită în apropierea clinicii în limita a 2 nopți & 160€. Ai transport asigurat de la aeroport la hotel și înapoi.

TeleDent

Îți suntem alături și de la distanță, prin consultații online înainte și post intervenție realizate de experții noștri.

Elite Dinți Ficși 24 ore (4 IMPLANTURI)

All Inclusive Pack Diaspora
de la 4490€ Reabilitare totală
 • Implanturi PREMIUM: elvețiene, nemțești sau americane
 • Dinți Ficși în 24 de ore de la inserarea implanturilor; prețul proteticii provizorii fixe este inclus
 • Dental Smile Design (simularea virtuală a zâmbetului)
 • PACHET INTERVENȚIE COMPLET: 1 CT (tomografie) + 1 radiografie, medicamente post-intervenție, Certificat de conformitate pe lucrarea dentară, Consultație & plan de tratament
 • PACHET LOGISTIC VIP: Transport de la aeroport la clinică/hotel și înapoi la aeroport, Cazare în apropierea clinicii, Serviciu TeleDent (consult video pre și post-operatoriu)
 • COORDONATOR PACIENȚI dedicat pentru planificarea întregii vizite, a transportului și a tuturor analizelor medicale eventuale (sânge, cardiologie etc.)
 • *Asistență pentru pregătirea dosarului de recuperare a costurilor aferente intervenției prin asigurare

Elite Dinți Ficși 24 ore (6 IMPLANTURI)

All Inclusive Pack Diaspora
de la 5490€ Reabilitare totală
 • Implanturi PREMIUM: elvețiene, nemțești sau americane
 • Dinți Ficși în 24 de ore de la inserarea implanturilor; prețul proteticii provizorii fixe este inclus
 • Dental Smile Design (simularea virtuală a zâmbetului)
 • PACHET INTERVENȚIE COMPLET: 1 CT (tomografie) + 1 radiografie, medicamente post-intervenție, Certificat de conformitate pe lucrarea dentară, Consultație & plan de tratament
 • PACHET LOGISTIC VIP: Transport de la aeroport la clinică/hotel și înapoi la aeroport, Cazare în apropierea clinicii, Serviciu TeleDent (consult video pre și post-operatoriu)
 • COORDONATOR PACIENȚI dedicat pentru planificarea întregii vizite, a transportului și a tuturor analizelor medicale eventuale (sânge, cardiologie etc.)
 • *Asistență pentru pregătirea dosarului de recuperare a costurilor aferente intervenției prin asigurare

Noile zâmbete ale pacienților Dental Elite

Intervenția chirurgicală este realizată fără durere, în deplină siguranță, de către medici stomatologi specializați, cu competență în implantologie și chirurgie dentară. Aceștia sunt asistați, în funcție de nevoile pacientului, de un medic anestezist, care îți poate aplica sedarea conștientă, pentru ca tu să fii relaxat și să resimți o stare generală de bine pe toată durata intervenției.

În acest caz, chiar dacă procedura durează câteva ore, vei avea impresia că au trecut cel mult 20 de minute. După implanturi, se montează lucrarea protetică fixă și vei putea pleca acasă cu un zâmbet frumos pe chip.

Before After Untitled design 41Untitled design 40
Before After Untitled design 43Untitled design 42
Before After Untitled design 29Untitled design 30
Before After Untitled design 21Untitled design 22
Before After Untitled design 23Untitled design 24
Before After Untitled design 19Untitled design 20
Before After Untitled design 25Untitled design 26
Before After WHATSA 1Untitled design 18
Before After Untitled design 36Untitled design 37
Before After Untitled design 38Untitled design 39

Cum decurge totul?

Pasul 1

Ține cursorul aici
Completează formularul de mai jos pentru o consultație virtuală TeleDent.

Pasul 2

Ține cursorul aici
Stabilim planul de tratament și data intervenției.

Pasul 3

Ține cursorul aici
Te așteptăm la noi în clinică (la Brașov sau București), unde medicii noștri specialiști te vor consulta în persoană, îți vor face toate analizele necesare și împreună discutăm planul de tratament și cum vei arăta la sfârșitul intervenției. Îți putem reda zâmbetul și încrederea în doar 24 de ore!

**Reabilitare Totală (4 implanturi)

**Reabilitare Totală (6 implanturi)

Tratament cu implant singular: de la 500 EUR (Neodent, MegaGen, Bredent, Straumann). Lucrare protetică definitivă (la 3-6 luni de la prima vizită) de la 3900 EUR.

Operațiile care necesită sedare profundă sunt făcute în blocul operator propriu, cu asistență din partea medicilor ATI.

Pentru pacienții temători sau acolo unde este necesar, Dental Elite oferă servicii de intervenții în Anestezie Generală în parteneriat cu Spitalul Sf. Constantin.

Banner site uro 01 1024x341 1

De ce au pacienții noștri încredere în clinicile Dental Elite?

22.000+ de pacienți fericiți

10.000+ implanturi dentare inserate cu succes

1400+ review-uri de
4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐ (Google & Facebook combined)

3 clinici de top în Brașov și București

6 experți în implantologie

Radiologie 2D & 3D și laborator digitalizat

Ce spun pacienții

Întrebări frecvente

Vei beneficia de medici excepționali și tehnologie de ultimă generație, la cele mai bune prețuri. Ne dorim să facem medicina stomatologica de elită, accesibilă – astfel, salvezi până la 5.000 de euro, rezolvi totul într-o singură vizită în România și ai parte de tratament complet, premium, totul în aceeași clinică Dental Elite! Poți apoi să mergi și în vizită la rudele din țară sau să vizitezi locuri dragi ție, înainte de a te întoarce în Luxembourg.

În București (Sectorul 1) și în Brașov (Centrul Civic).

Aeroportul Henri-Coandă București, Aeroportul Internațional Sibiu sau Aeroportul Brașov Ghimbav (începând cu iunie 2023).

Ca pacient Dental Elite vei fi așteptat la aeroport de către șoferul nostru și condus la cea mai apropiată clinică Dental Elite, conform planului agreat împreună cu coordonatorul de pacienți. La finalul tratamentului, vei fi din nou preluat de șoferul nostru și transportat la aeroport.

Prețul camerei de hotel în care vei fi cazat va fi suportat de către clinică. Nu va trebui să plătești decât costul planului de tratament. În plus, ne asigurăm că hotelurile în care sunt cazați pacienții noștri se află în imediata apropiere a clinicii.

În prezent, implanturile utilizate în cadrul clinicilor Dental Elite sunt realizate de Neodent, MegaGen, Bredent și Straumann. Fiecare pacient este diferit, așa că vom stabili împreună ce implant ți se potrivește. În urma consultației și a analizei tomografiei (CT-ului), este posibil să ai nevoie de servicii suplimentare, cum ar fi cel de adiție osoasă sau sinus lifting.

Este vorba despre Conferențiar Universitar Doctor Alexandru Burcea, Doctor Mihai Cristea, Doctor Cristian Papandopol, Doctor Radu Bîja, Doctor Alexandru Ciucu, Doctor Alina Iacob, Doctor Corneliu Strajescu și Doctor Dragoș Vulcu. Află mai multe despre ei aici, în pagina dedicată echipei medicale.

Vei putea primi înapoi o parte din costul planului de tratament, în funcție de asigurarea medicală folosită. Coordonatorul de pacienți și medicul tău vor realiza dosarul necesar și îl vor trimite către compania de asigurări, pentru ca tu să primești înapoi o parte din costuri.

Nu vor apărea costuri surpriză dacă informațiile pe care ni le trimiți sunt corecte și complete. Ne asigurăm de acest lucru cu ajutorul serviciului TeleDent de consultații video la distanță. Un diagnostic final nu poate fi însă pus la distanță, ci doar după o consultație față în față cu medicul stomatolog. Este posibil ca acesta să îți recomande, de exemplu, operația de sinus lift pentru un plan de tratament corect și complet.

Poți completa formularul de contact și ne poți trimite toate informațiile pe care le ai despre starea ta de sănătate (fotografii, plan de tratament existent, radiografii și chiar CT, dacă acestea există).

Un zâmbet nou în timp record.

La clinicile Dental Elite din Brașov și București.

Call Center: 0731 000 700 sau 0731 000 900

Ofertă exclusivă pentru românii din diaspora
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 512 MB, Max. files: 10.
  PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 700 WhatsApp Deschide Chatul