Verificat medical de

Doctor Daniel Ciucu (Manager Medical)

Absolvent al Facultății de Stomatologie – UMF Iași, promoția 1980.

Numeroase cursuri de specializare în chirurgie dentară, protetică, restaurări cu suport implantar, management medical în România și Franța.

Dr. Ciucu are peste 30 de ani de experiență ca medic stomatolog, proprietar și manager de cabinete medicale și laboratoare dentare atât în România, cât și în Franța (Paris și Dijon). A fost inclusiv medic stomatolog în cadrul Ministerului Transporturilor.

Vorbește limbile franceză și engleză.

Vezi toate articolele

La Dental Elite, ne dorim ca pacienții să ne devină, în primul rând, prieteni, prieteni pe care să-i ajutăm când se confruntă cu o problemă stomatologică, dar nu doar o dată, ci mereu, așa cum afirmă si domnul doctor Ilie Ilieș, medic stomatolog.
„Am deschis această clinică în Brașov pentru a veni în întampinarea pacienților noștri cu o viziune, în care vrem ca fiecare pacient să ne devină nu doar un client, ci un prieten, un prieten pentru care să fim alături la orice problemă legată de dinți și nu doar o dată, ci pe parcursul a toată viața. Pentru asta avem în echipă doctori de mai multe specialități: ortodonție, ortopedie, pediatrie, endodonție, terapie, chirurgie, implantologie, ca să putem face față tuturor problemelor pacienților noștri.

Avem în ehipă asistente foarte bine pregatite care să ne ajute pe noi doctorii. Ele vin și în sprijinul pacienților, pentru a avea o experiență cât mai placută în clinică.

Avem în echipă un frontdesk foarte bine pregătit. Personalul este alături de pacient din momentul în care intră în clinică și până pleacă de la noi. Rolul este de a răspunde la toate întrebările care sunt neclare pentru pacient.

Avem în clinică cel mai modern aparat care este în momentul de față pe piață. Cu ajutorul acestuia putem face tratamente cât mai bune pentru pacienții noștri.
În spatele nostru sunt și mulți oameni care nu se văd. Ei lucrează în fiecare zi pentru a îmbunătăți serviciile stomatologice.
Vrem ca fiecare vizită a pacientului,  să rămână o experiență foarte bună, placută. Știm că toți pacienții se tem foarte tare de dentist. Acest lucru trebuie să rămână în trecut. Noi pentru asta lucrăm, ca pacienții să se simtă foarte confortabil la noi și să nu abia frică. Teama de injecții și de durere este mare, însă noi folosim anestezice foarte performante. Datorită lor, durerea este redusă la minim, iar efectul negativ și frica nu ar trebui să fie.
Orice etapă pe care o facem, o explicăm foarte bine pacientului. Nu facem absolut nimic fără acordul lui și fără explicarea fiecărei proceduri.
Știm că sănătatea pacienților noștri este foarte importantă, nu numai sănătatea danturii. Pacientul vine sănătos și trebuie să plece sănătos,
adică sa nu se contamineze prin instrumentele pe care le folosim.
La Dental Elite, folosim un aparat de sterilizare foarte bun, de ultimă generație, care trece instrumentele prin  7 etape până la finalizarea procesului. Astfel, este imposibil ca pacientul să plece cu vreo boală de la noi. Fiecare instrument este sigilat individual și sterilizat. Fiecare set de instrumente este deschis în fața pacientului, practic șansele de contaminare cu hepatită, sida sau orice boală care ar putea fi transmisă prin instrumente, nici nu există.
Noi, echipa Dental Elite, vă așteptam cu drag!”