^

Echipa noastră completă

Echipa Dental Elite

Divizie consolidată de medici dentiști

Medici ortodonți, implantologi, parodontologi, chirurgi și doctori în științe medicale, cu toții posedă o experiență greu de egalat. Ești pe mâini bune încă de la prima vizită în clinicile noastre.

Elita medicală înseamnă 100% implicare.

Cu ce ne deosebim

icon experiență

+40 de ani experiență în implantologie dentară

icon aparatură

Aparatură digitală de ultimă generație

icon divizii

Divizie consolidată de medici implantologi

icon empatie

Empatie pentru fiecare pacient

Cunoaște echipa din

Brașov - Mihai Viteazul

dr alexandru ciucu

Dr. Alexandru Ciucu

Chirurgie | Protetică | Implantologie

Cursuri de specializare în tratamente estetice restaurative și minim invazive sub magnificaţie (lupe dentare), protetică dentară la microscop și implantologie dentară, precum și în domeniul radiodiagnosticului dentar (nivel 2 CNCAN) atât în România, cât și în Marea Britanie.

dr daniel ciucu

Dr. Daniel Ciucu

Chirurgie buco-maxilo-facială | Protetică | Implantologie

Numeroase cursuri de specializare în chirurgie dentară, protetică, restaurări cu suport implantar, management medical în România și Franța. Dr. Ciucu are peste 30 de ani de experiență ca și medic stomatolog, proprietar și manager de cabinete medicale și laboratoare dentare atât în România, cât și în Franța (Paris și Dijon).

Untitled design 2022 06 22T135533.629

Dr. Alina Iacob

Chirurgie orală și maxilo-facială

Numeroase cursuri de specializare în chirurgie orală şi maxilo-facială și participări la congrese atât în țară, cât și în străinătate. Experiență medicală bogată atât în țară, cât și în Spania (Spitalul Universitar „Gregorio Maranon”- Madrid, Secţia de Chirurgie Maxilo-Facială) și Marea Britanie (St. Andrews Centre for Burns and Plastic Surgery, Broomfield Hospital, Chelmsford).

dr victor suciu

Dr. Victor Ioan Suciu

Ortodonție

Numeroase cursuri de specializare și congrese în ortodonție în Franța, Italia și România. Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie, Târgu Mureș, Doctorand în Știinta Materialelor – Universitatea Transilvania, Brașov (din 2017).

dr georgiana bărzulea

Dr. Georgiana Bărzulea

Medicină dentară de urgență | Protetică

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară – Universitatea Ovidius din Constanța. Curs de specializare în endodonție, injectare cu acid hialuronic, restaurări cu suport implantar, inhalosedare. Dr. Bărzulea are o experiență bogată de lucru în clinici de top din Constanța și Brașov.

dr smaranda todea

Dr. Smaranda Todea

Stomatologie pediatrică

Specializarea Pedodonție în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” – Cluj-Napoca. Cursuri în stomatologia pediatrică și terapia mio-funcțională. A activat ca medic rezident pedodont - Spitalul Clinic Județean de Urgență – Cluj-Napoca.

dr dragoș vulcu

Dr. Dragoș Vulcu

Medicină dentară de urgență | Parodontologie | Implantologie

Absolvent al cursului modular “Inițiere în parodontologie și implantologie”, Prof. Dr. Paul Mattout – G.E.P.I Groupe d’Etudes en Parodontologie et Implantologie. Cursuri de specializare în terapie parodontală, atât chirurgicală cât și non-chirurgicală.

Untitled design 2022 07 22T082057.516

Dr. Codruța Cosma

Stomatologie pediatrică

Competență în pedodonție, numeroase cursuri atât în țară, cât și în străinătate (Italia, Elveția): curs de inhalosedare, de ortodonție mio-funcțională, endodonție clinică și practică, stomatologie pediatrică

dr radu bîja

Dr. Radu Bîja

Chirurgie dento-alveolară | Implantologie | Medicină dentară de urgență

Medic specialist în chirurgie dento-alveolară; cursuri de specializare în domeniul implantologiei și stomatologiei generale, efectuate în țară și în străinătate.

dr monica ardelean

Dr. Monica Ardelean

Protetică | Estetică dentară | Endodonție

Medic specialist în protetică dentară în urma absolvirii programului de rezidențiat din cadrul Facultății de Medicină Dentară din Cluj-Napoca. Cursuri de specializare în restaurări protetice minim invazive, estetică dentară și digital smile design, ocluzologie. Curs modular de specializări în tratamente endodontice la microscop.

doctor corneliu strajescu

Dr. Corneliu Strajescu

Medicină dentară de urgență | Stomatologie generală | Implantologie

Cursuri de specializare în restaurări morfo-funcționale în Chișinău („Tehnici și metode contemporane în restaurările dentare directe”), chirurgie dento-alveolară și implantologie în Chișinău „Bredent Group Days”, „ImplantoDays”, endodonție în Chișinău („Tratament endodontic primar cu Eugen Buga”) și altele.

Untitled design 2022 12 14T085146.675

Dr. Eliza Ciubotariu

Medicină dentară de urgență | Stomatologie generală

Curs restaurări directe prin obturații estetice în zona frontală, curs protetică fixa (preparații ghidate, protezarea provizorie directă, amprentare, cimentare), diverse congrese în Brașov, Târgu Mureș, București. Experiență bogată de lucru în stomatologie generală și pediatrică în cabinete din Codlea și Brașov.

Untitled design 2022 12 14T082738.170

Dr. Oana Popelea

Parodontologie

A absolvit Medicina Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș și este medic rezident la specializarea Parodontologie în cadrul aceleiași instituții.

cristea dental elite

Dr. Roxana-Florina Cristea

Protetică dentară

Medic specialist în protetică dentară. Absolventă a Facultății de Medicină Dentară Cluj-Napoca, 2019. Participări la diverse cursuri și congrese cu tematici de protetică dentară și fațete dentare.

registrator medical mădălina moghior

Mădălina Moghior

Registrator medical

Mădălina Moghior are o experiență bogată în domeniul stomatologiei și relaționării cu oamenii acumulată la o clinică dentară de renume din Brașov, precum și în cadrul altor domenii de activitate și voluntariat.

registrator medical andreea găină

Andreea Ioana Găină

Registrator medical

Andreea are o experiență bogată în domeniul relaționării cu oamenii, acumulată în diverse domenii atât în România, cât și în Italia.

registrator medical camelia lăzăroiu

Camelia Lăzăroiu

Registrator medical

A efectuat voluntariat în cadrul unei organizații non-profit ce are ca scop integrarea în societate a grupurilor dezavantajate socio-economic. Își începe experiența ca registrator medical în cadrul clinicii Dental Elite.

registrator medical mirela bucșa

Mirela Bucșa

Registrator medical

A acumulat o experiență bogată în domeniul relaționării cu oamenii prin intermediul funcțiilor TESA deținute în cadrul domeniilor în care a activat.

registrator medical claudia vlad

Claudia Vlad

Registrator medical

Vastă experiență în interacționarea interpersonală, obținută ca responsabil de echipă în diverse domenii de activitate, atât în România, cât și în Germania.

registrator medical rebeka vizi

Rebeka Vizi

Registrator medical

Rebeka are o experiență bogată ca recepționist, dobândită în cadrul unor clinici din Brașov.

asistent roxana dobromir

Roxana Dobromir

Asistent medical coordonator

Curs de specializare în domeniul radioprotecție în radiodiagnostic și radiologie intervențională nivelul 1 și managementul infecțiilor nosocomiale între indicatorii calitativi și risc ocupațional.

asistent alexandra ștefănescu

Alexandra Ștefănescu

Asistent medical

Experiență de lucru într-o clinică stomatologică din Brașov.

asistent andreea lazuschivici

Andreea-Daniela Lazuschivici

Asistent medical

Își începe experiența în domeniul medical în cadrul clinicii Dental Elite, unde profesează ca asistentă medicală profil stomatologie.

asistent cristina negoiță

Cristina Negoiță

Asistent medical

Experiență de lucru într-o clinică stomatologică din Brașov.

asistent camelia răduță

Camelia Răduță

Asistent medical

Camelia și-a început activitatea în cadrul clinicii Dental Elite, profesând ca asistentă medicală profil stomatologie.

asistent mihaela popa

Mihaela-Claudia Popa

Asistent medical radiologie

Începe activitatea profesională în cadrul clinicii Dental Elite, pe postul de asistent medical radiologie, în cadrul departamentului de profil.

asistent lavinia ticușan

Lavinia Ticușan

Asistent medical

Își începe activitatea profesională în cadrul clinicii Dental Elite Brașov, profesând ca asistent medical profil stomatologie.

Untitled design 2022 11 14T091256.522

Alina Radu

Manager

Bogată experiență în domeniul medical din România și cel farmaceutic din SUA, unde a ocupat poziția de manager cu responsabilități resurse umane, marketing, business development.

Cunoaște echipa din

București

dr anca voiculescu

Dr. Anca Voiculescu

Protetică | Stomatologie minim invazivă | Mentor Medical Dental Elite București

Dr. Anca Voiculescu are numeroase formări și cursuri de perfecționare în estetică dentară, ocluzologie, medicină dentară minim invazivă etc. Studiile medicale sunt completate și de certificarea de Formator și Consilier dezvoltare personală.

dr cristian papandopol

Dr. Cristian Papandopol

Chirurgie orală și maxilo-facială | Implantologie ghidată digital

Pasionat de tehnologie, tehnnici inovatoare de tratament și soluții care asigură succesul, eficiența și confortul pacientului, dr. Papandopol participă constant la programe de perfecționare în Elveția, UK, Italia etc. Experiența sa profesională include, pe lângă mii de tratamente și pacienți mulțumiți, colaborări și programe de internship în Londra, UK. Mai mult, păstrând întotdeauna vie componenta socială a profesiei sale, s-a implicat în numeroase programe de CSR axate pe tratamente și prevenție în medicina dentară.

dr anamaria croitoru

Dr. Anamaria Croitoru

Ortodonție și Ortopedie dento-facială | Certificare Invisalign

Pasiunea pentru ortodonția digitală, complet personalizată și pentru tehnicile inovative care sporesc siguranța și confortul în timpul tratamentului, i-a îndrumat pregătirea profesională spre cursuri și programe de certificare de prestigiu mondial. Printre acestea se numără certificarea Invisalign® și certificarea Incognito° (lingual braces). Pacienții o vor recunoaște cu ușurință datorită faptului că este unul dintre cei mai importanți promotori ai ortodonției digitalizate. Dr. Anamaria Croitoru a lucrat în clinici mari din București și Sibiu, construind relații frumoase cu peste 1000 de pacienți.

Untitled design 2022 10 06T084843.602

Dr. Cătălina Tîrnovschi

Odontoterapie | Protetică

Activitatea practică pe care o desfășoară se concentrează pe domeniul parodontologiei și proteticii, cu o viziune îndreptată spre a concilia obiectivele estetice și funcționale, participând în continuare la diverse cursuri și congrese de specialitate.

dental elite enache

Dr. Daniela Enache

Estetică dentară | Protetică dentară

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași, 1996 – 2002, Facultatea de Medicină Dentară, este medic dentist colaborator cu peste 18 ani de experienţă stomatologică în abordarea cazurilor interdisciplinare.

doctor dragos crisu

Dr. Dragoș Crișu

Stomatologie generală

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină Dentară Grigore T. Popa din Iași, promoția 2014-2020.

dr bianca deliu

Dr. Bianca Deliu

Protetică | Endodonție microscopică

A urmat diverse cursuri de specializare în domeniul odontoterapiei restaurative și proteticii dentare, dar și un amplu program modular de specializare în tratamente endodontice la microscop. Și-a început cariera lucrând în clinici de renume din București, unde a avut ocazia să învețe și să își construiască o reputație susținută de multe recomandări frumoase din partea pacienților. Ajutată întotdeauna de tehnologia de vârf și având deschiderea de a se perfecționa continuu, Bianca este unul dintre promotorii ședințelor interdisciplinare de informare medicală.

doctor anca ilincescu

Dr. Anca Ilincescu

Endodonție

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila, București, în anul 2013.

doctor andrei danulescu

Dr. Andrei Dănulescu

Chirurgie orală și maxilo-facială

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară U.M.F. „Carol Davila” din București (2008) și al Facultății de Medicină Generală U.M.F. „Carol Davila” din București (2012). Numeroase cursuri de specializare în chirurgie orală şi maxilo-facială și participări la congrese atât în țară, cât și în străinătate.

dr izabela zsigmond

Dr. Izabella Zsigmond

Parodontologie | Tratamente dentare cu laser

Dr. Zsigmond si-a continuat pregătirea profesională punând acent pe tratamentele dentare realizate cu laser. Are numeroase certificări în tehnici moderne de tratamente și tratamente parodontale, atât din țară, cât și din afara țării. Imediat după finalizarea studiilor universitare, Dr. Zsigmond a lucrat în mai multe clinici din Brașov și București.

doctor mona brinza

Dr. Mona Brînză

Pedodonție

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași, promoția 2016. Medic specialist pedodont, în urma stagiilor de rezidențiat în cadrul Spitalului Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași, promoția 2020. Membru European Association of Pediatric Dentistry.

doctor ionut varga

Dr. Ionuț Varga

Pedodonție

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa”, Iași, anul 2019. Membru al Asociației Naționale de Stomatologie Pediatrică din România.

Untitled design 2022 10 06T085409.371

Mihaela Stan

Igienist Dentar

Mihaela participă constant la cursuri de perfecționare pentru eficientizarea procedurilor de prevenție și profilaxie, atât ca și cursant, cât și ca lector. În anul 2015 a făcut parte din echipa de traineri a proiectului “Dental Weekend”, cea mai mare lecție de igienă dentară din lume. Experiența vastă în domeniu, dar și interacțiunea cu zeci de mii de pacienți și atenția deosebită la detalii o recomandă ca unul dintre cei mai dedicați asistenți de profilaxie de pe piața serviciilor stomatologice.

Cunoaște echipa din

Brașov - Coresi

Dr. Dana Alecsandra Mesaros

Stomatologie generală

Absolventă a UMFST Târgu Mureș, medic rezident la Specializarea Stomatologie Generală în cadrul aceleiași instituții. Cursuri de specializare în endodonție, protetică, restaurări directe prin obturații estetice în zona frontală și posterioară.

Dr. Raluca Alexandra Iconaru

Pedodonție

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade din Târgu Mureș, promoția 2021.

PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp