^

Doctor Dana Alecsandra Mesaros

Specializări

  • Stomatologie generală

Scurt pe doi

Absolventă a UMFST Târgu Mureș, medic rezident la Specializarea Stomatologie Generală în cadrul aceleiași instituții. Cursuri de specializare în endodonție, protetică, restaurări directe prin obturații estetice în zona frontală și posterioară.

Certificări

Endodonție

  • Update – Instrumentează rapid și eficient cu sistemul Protaper
  • Ultimate – Pași clinici. Tips& Tricks – 11 octombrie 2022
  • Protocol predictibil și repetabil în realizarea morfologiei dinților posteriori – 4 martie 2023
  • Conferinta SSER -18 mai 2023

Protetică pe implanturi

  • Optimutil Training Center- 30 mai 2023

Ce spun pacienții

Revin cu plăcere la acest cabinet. Întreg personalul este foarte receptiv, profesionist și punctual. Tarifele sunt pe măsura calității oferite.
Am venit din străinătate special pt clinica Dental Elite, în urma recenziilor bune văzute pe Google. Merită din plin 5 stele, este o întreagă echipă de profesioniști începând de la fetele de la recepție, asistente și medici. Am avut parte de servicii de foarte bună calitate și le mulțumim încă o dată pe acestă cale. Cu siguranță, când vom mai avea nevoie tot aici vom reveni.
Recomand cu drag Dental Elite. Personalul este foarte amabil și serviciile ireproșabile.
Recomand cu încredere, totul la superlativ .Personalul foarte amabil și drăguț de la recepție până la cabinetele domnilor doctori care își fac meseria cu profesionalism și seriozitate. Felicitări Dental Elite pt. standardele ridicate și pentru respectul pe care îl aveți față de pacienți. 👏👏👏
Am ajuns la ei tot pe baza recenziilor bune, și da, sunt o echipă tânără și profesionistă. Am găsit oameni care știu să vorbească, sa îți explice variantele și tu să decizi care este mai bună pentru tine, îți explică ce îți fac în gură, ca să înțelegi și tu, chiar dacă nu ești în domeniu'. Recomand!
Previous
Next
PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp Deschide Chatul