^

Doctor Ela Oprea

Specializări

 • Stomatologie Pediatrică
 • Competență în Inhalosedare

Scurt pe doi

Dr. Ela Oprea a urmat cursurile Facultății de Medicină Dentară din Iași, la UMF Grigore T. Popa. Este și absolventă a programului de master “Metode non-invazive de diagnostic și tratament în medicina dentară -Terapii laser“.

Dr. Ela Oprea și-a îndreptat cariera spre tratarea copiilor la cel mai înalt nivel de calitate. Astfel, a urmat mai multe programe de perfecționare, de prestigiu național și internațional, pentru a putea contribui la dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Este unul dintre puținii medici din România cu certificare în inhalosedare.

A tratat peste 2000 de copii în ultimii 10 ani și a lucrat în clinici specializate în stomatologie pediatrică din București și Timișoara. Are o experiență considerabilă în tehnici de acomodare, sedare și eliminare a fricii.

Vorbește limba engleză.

Certificări

 1. “Curs introductiv teoretic și practic de inhalosedare cu protoxid de azot. Protocoale și manevre de resuscitare – suport vital de bază” – București 2014;
 2. “Updates in Paediatric Dentistry” – București 2014;
 3. “Conferința Internațională de Estetică Dentară” – București 2014;
 4. 2015 iun- “EZPEDO CERTIFIED PROVIDER FOR PEDIATRIC ZIRCONIA CROWNS”-București 2015;
 5. Al XIX-lea Congres Internațional al UNAS. A X-a Conferință Natională de Parodontologie. Al IV-lea Congres Național al Societății Române de Protetică Dentară și Maxilo-Facială. A II-a Conferință Națională a Asociației de Stomatologie Pediatrică din România – București 2015;
 6. “Protocoale terapeutice în medicina dentară pediatrică”- Tg. Mureș 2015
 7. “Preparații cu prag pentru coroane și fațete” -Lector Dr. Dan Lazăr – București 2016;
 8. ATESTAT DE STUDII COMPLEMENTARE în “Inhalosedare prin amestec inhalator cu protoxid de azot și oxigen în medicina dentară”- București 2016;
 9. ATESTAT DE STUDII COMPLEMENTARE în PEDODONȚIE – București 2017;
 10. “OHI-S Pediatric Dentistry Congress”- Moscova 2019;
 11. “Egyptian Pediatric Dentistry Association-Pedoday 2020”;
 12. “Viziuni și tendințe în practica stomatologică”- București 2021;
 13. “International Congress of Contemporary Pediatric Dentistry” 2021;
 14. Pedodontics PRO “Easy endo in primary teeth” 2021;
 15. Master: “Metode noninvazive de diagnostic și tratament în Medicina Dentară – Terapii Laser” 2019-2021.

Ce spun pacienții

Revin cu plăcere la acest cabinet. Întreg personalul este foarte receptiv, profesionist și punctual. Tarifele sunt pe măsura calității oferite.
Am venit din străinătate special pt clinica Dental Elite, în urma recenziilor bune văzute pe Google. Merită din plin 5 stele, este o întreagă echipă de profesioniști începând de la fetele de la recepție, asistente și medici. Am avut parte de servicii de foarte bună calitate și le mulțumim încă o dată pe acestă cale. Cu siguranță, când vom mai avea nevoie tot aici vom reveni.
Recomand cu drag Dental Elite. Personalul este foarte amabil și serviciile ireproșabile.
Recomand cu încredere, totul la superlativ .Personalul foarte amabil și drăguț de la recepție până la cabinetele domnilor doctori care își fac meseria cu profesionalism și seriozitate. Felicitări Dental Elite pt. standardele ridicate și pentru respectul pe care îl aveți față de pacienți. 👏👏👏
Am ajuns la ei tot pe baza recenziilor bune, și da, sunt o echipă tânără și profesionistă. Am găsit oameni care știu să vorbească, sa îți explice variantele și tu să decizi care este mai bună pentru tine, îți explică ce îți fac în gură, ca să înțelegi și tu, chiar dacă nu ești în domeniu'. Recomand!
Previous
Next
PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp