^

Doctor Oana Petac

Specializări

  • Stomatologie generală
  • Medicină dentară de urgență

Scurt pe doi

A absolvit Medicina Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș și este medic rezident la specializarea Parodontologie în cadrul aceleiași instituții.

Vorbește limbile română, engleză și germană.

 

Certificări

Participări la numeroase congrese și cursuri cu tematici legate de estetica dentară, stomatologia minim invazivă și aplicațiile laser în stomatologie.

Participare la cursul de protetică „Shape: preparation, provisionals, adhesion” – lector Dr. Dan Lazăr, Oradea, Iunie 2023.

Co-autor al articolului ‘The Efficacy of Three Types of Disinfectants on the Microbial Flora from the Surface of Impression Materials used in Dentistry – In Vitro Study’.

Zâmbete reabilitate de Doctor Oana Petac

Pacient în vârstă de 29 de ani, caz de tratament al petelor albe cu ICON.

Pacientă în vârstă de 27 de ani, pentru care s-a efectuat tratamentul cariilor dentare cu obturații de compozit.

Pacientă în vârstă de 19 ani, caz de tratament al cariilor frontale cu ajutorul obturațiilor de compozit.

Ce spun pacienții

Revin cu plăcere la acest cabinet. Întreg personalul este foarte receptiv, profesionist și punctual. Tarifele sunt pe măsura calității oferite.
Am venit din străinătate special pt clinica Dental Elite, în urma recenziilor bune văzute pe Google. Merită din plin 5 stele, este o întreagă echipă de profesioniști începând de la fetele de la recepție, asistente și medici. Am avut parte de servicii de foarte bună calitate și le mulțumim încă o dată pe acestă cale. Cu siguranță, când vom mai avea nevoie tot aici vom reveni.
Recomand cu drag Dental Elite. Personalul este foarte amabil și serviciile ireproșabile.
Recomand cu încredere, totul la superlativ .Personalul foarte amabil și drăguț de la recepție până la cabinetele domnilor doctori care își fac meseria cu profesionalism și seriozitate. Felicitări Dental Elite pt. standardele ridicate și pentru respectul pe care îl aveți față de pacienți. 👏👏👏
Am ajuns la ei tot pe baza recenziilor bune, și da, sunt o echipă tânără și profesionistă. Am găsit oameni care știu să vorbească, sa îți explice variantele și tu să decizi care este mai bună pentru tine, îți explică ce îți fac în gură, ca să înțelegi și tu, chiar dacă nu ești în domeniu'. Recomand!
Previous
Next
PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp