^

Doctor Raluca Ștefana Zaharia

Specializări

  • Protetică dentară

Scurt pe doi

Medic Rezident la specializarea Protetică Dentară, absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Iași, promoția 2011 – 2017, cu experiență dobândită în cadrul mai multor clinici private din Iași. Cursuri de specializare în protetică dentară și odontoterapie.

Certificări

  • Congres Dental Future, Iaşi, 2018
  • Curs: Managementul activităţii stomatologice între teorie şi realitate, Iași, 2018
  • Curs: Estetica prin protetică. Cele 10 greşeli majore în preparaţia cu prag. Lector Dr. Dan Patroi, 2018
  • Curs: Coroane Unidentare – preparații cu prag și amprentarea digitală, organizat de Holistic Dental Training, 2023
  • Curs: Metode de prevenție a infecțiilor în cabinetul stomatologic, 2023
  • Curs: E-shape: Indirect posterior – de la preparare la fixare, susținut de Dr. Daniel Rat, 2023
  • Curs: E-shape: Direct posterior – restaurări proximale, susținut de Dr. Dan Lazăr, 2023.

Ce spun pacienții

Revin cu plăcere la acest cabinet. Întreg personalul este foarte receptiv, profesionist și punctual. Tarifele sunt pe măsura calității oferite.
Am venit din străinătate special pt clinica Dental Elite, în urma recenziilor bune văzute pe Google. Merită din plin 5 stele, este o întreagă echipă de profesioniști începând de la fetele de la recepție, asistente și medici. Am avut parte de servicii de foarte bună calitate și le mulțumim încă o dată pe acestă cale. Cu siguranță, când vom mai avea nevoie tot aici vom reveni.
Recomand cu drag Dental Elite. Personalul este foarte amabil și serviciile ireproșabile.
Recomand cu încredere, totul la superlativ .Personalul foarte amabil și drăguț de la recepție până la cabinetele domnilor doctori care își fac meseria cu profesionalism și seriozitate. Felicitări Dental Elite pt. standardele ridicate și pentru respectul pe care îl aveți față de pacienți. 👏👏👏
Am ajuns la ei tot pe baza recenziilor bune, și da, sunt o echipă tânără și profesionistă. Am găsit oameni care știu să vorbească, sa îți explice variantele și tu să decizi care este mai bună pentru tine, îți explică ce îți fac în gură, ca să înțelegi și tu, chiar dacă nu ești în domeniu'. Recomand!
Previous
Next
PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp Deschide Chatul