^

Doctor Raul Coman

Specializări

  • Medicină Dentară de Urgență
  • Stomatologie Pediatrică

Scurt pe doi

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară – UMF Târgu Mureș.

Cursuri de specializare “Creating smiles: Stomatologia estetică de success în reabilitarea orală, în endodonție, paro-protetică și implantologie cu aplicații imediate” și studii asupra farmaco-toxicității preparatelor utilizate în practica stomatologică în România, Ungaria și Spania.

Dr. Coman are o experiență de lucru bogată în clinici dentare din Iernut, Târnăveni și Sighișoara.

Vorbește limbile engleză, franceză și spaniolă.

Certificări

Ce spun pacienții

Întâlnirea mea cu Dental Elite a fost de succes! Mi-am recăpătat zâmbetul datorită dr. Coman Raul, care cu multă răbdare, atenție, empatie și profesionalism a reușit ceea ce eu consideram că este aproape imposibil. Toată teama mea dobândită în urma unor experiențe neplăcute, de-a lungul timpului, frica de durere, din cauza problemelor de sănătate cu care m-am confruntat, încet, încet a fost risipită.
Toată stima pentru întreaga echipă, eu sunt pacienta dr. Raul Coman. Deoarece actul medical se desfășoară în echipă, felicitări tuturor. Recomand cu incredere.
Recomand cu respect atât clinica, cât și pe domnul doctor Coman Raul !
Întâlnirea mea cu Dental Elite a fost un succes, datorită domnului doctor Coman Raul mi-am recăpătat zîmbetul. Un profesionist pentru care îi mulțumesc mult.
Îl recomand cu toată încrederea pe domnul doctor RAUL COMAN. Pe lângă profesionalismul de neegalat de care dă dovadă de fiecare dată, domnul doctor este și foarte răbdător și prietenos. Mereu relaxat și calm, m-a făcut sa înțeleg că nu toate experiențele la dentist trebuie să fie înfricoșătoare și dureroase.
Previous
Next
PROGRAMARE