^

Doctor Robert-Leonard Kolumban

Specializări

  • Endodonție

Scurt pe doi

Dr. Kolumban Robert este absolvent al UMF Carol Davila, promoția 2011, București. Pasionat de endodonție, a devenit medic specialist pe această ramură a stomatologiei pentru a se concentra pe tratamentele de canal, pe care le efectuează cu ajutorul microscopului dentar. Prioritatea sa: tratamente ce prelungesc durata de viață a dinților cu diverse afecțiuni.

Vorbește limbile engleză, franceză și maghiară.

Certificări

2019 – Congres de medicină dentară ”Interferențe multidisciplinare în medicina dentară. Noi viziuni și deziderate ale profesiei de medic dentist – de la tratamente complexe de înalte standarde la aspecte legislative și manageriale în pas cu cerințele momentului.”, București

2018 – Interfețe multidisciplinare în medicina dentară: tratamente țintite în endodonție, paro-protetică și implantologie cu aplicații imediate și studii asupra farmaco-toxicității preparatelor utilizate în practica stomatologică.

2016 – Metode, tehnici și viziuni interdisciplinare în medicina dentară.

2017 – Retratamentul în endodonție la microscop – Curs teoretic și practic – Dr. Sorin Sîrbu, București

2015 – Curs de Excelență în Endodonție – Tratamentul endodontic nechirurgical și chirurgical – Prof. Arnaldo Castellucci

2014 – The Endodontics Course – New Techology in Endodontics – „The use of the last generation of Rotary NiTi Files: Protaper Next”

Ce spun pacienții

Revin cu plăcere la acest cabinet. Întreg personalul este foarte receptiv, profesionist și punctual. Tarifele sunt pe măsura calității oferite.
Am venit din străinătate special pt clinica Dental Elite, în urma recenziilor bune văzute pe Google. Merită din plin 5 stele, este o întreagă echipă de profesioniști începând de la fetele de la recepție, asistente și medici. Am avut parte de servicii de foarte bună calitate și le mulțumim încă o dată pe acestă cale. Cu siguranță, când vom mai avea nevoie tot aici vom reveni.
Recomand cu drag Dental Elite. Personalul este foarte amabil și serviciile ireproșabile.
Recomand cu încredere, totul la superlativ .Personalul foarte amabil și drăguț de la recepție până la cabinetele domnilor doctori care își fac meseria cu profesionalism și seriozitate. Felicitări Dental Elite pt. standardele ridicate și pentru respectul pe care îl aveți față de pacienți. 👏👏👏
Am ajuns la ei tot pe baza recenziilor bune, și da, sunt o echipă tânără și profesionistă. Am găsit oameni care știu să vorbească, sa îți explice variantele și tu să decizi care este mai bună pentru tine, îți explică ce îți fac în gură, ca să înțelegi și tu, chiar dacă nu ești în domeniu'. Recomand!
Previous
Next
PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp