Zâmbetul este un aspect important al prezentării noastre personale, dar și al sănătății dentare. Problemele dentare – precum pierderea dinților sau protezele instabile – pot afecta stima de sine și calitatea vieții.

Din fericire, avem acces la un tratament inovator care poate transforma zâmbetul tău într-o singură zi! Cu sistemul revoluționar Fast & Fixed, pacienții edentați complet sau parțial obțin dinți 100% estetici și funcționali, aceștia reluându-și viața socială într-un timp record. Practic, ei vor putea mânca, vorbi și zâmbi cu mai multă încredere, fără a fi limitați de restricții sau disconfort.

Acest sistem de reabilitare orală a devenit o alegere populară pentru pacienții care doresc să evite procedurile dentare convenționale, ce implică multe vizite la cabinetul stomatologic și un timp îndelungat de recuperare.

Obține dinti ficsi in 24 ore cu tehnologia SKY Fast & Fixed!

dinti ficsi in 24 ore
Sursa: Freepik.com

Obținerea unor dinti ficsi in 24 ore nu mai este o fantezie, ci o realitate datorată tehnologiei SKY Fast & Fixed. Această soluție de reabilitare orală oferă pacienților o metodă rapidă și eficientă de a-și recăpăta zâmbetul, îmbunătățind considerabil sănătatea orală.

Dezvoltat de compania Bredent Medical, acest sistem se bazează pe o tehnologie de ultimă generație. Acesta este proiectat să asigure o refacere imediată a zâmbetului, fără durere.

Sistemul Fast and Fixed garantează o reabilitare orală totală, prin furnizarea tuturor elementelor de implant și cele protetice necesare, într-un singur tratament complet și sigur. Acest lucru înseamnă că pacienții nu trebuie să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale și să aștepte luni întregi pentru a obține un zâmbet frumos și sănătos.

Descoperă procedura completă a tratamentului cu implant Fast and Fixed

În rândurile următoare vom detalia procedura completă a tratamentului Fast and Fixed, astfel încât să obții o imagine clară a acestui proces și să poți lua o decizie informată în acest sens.

Consultația inițială 

În cadrul primei vizite se stabilește dacă pacientul este apt pentru Fast and Fixed. Prima consultație este esențială în stabilirea planului personalizat de tratament. 

Sunt necesare investigații preliminare asupra structurii osoase a pacientului, inclusiv o investigație CT și un examen clinic.

În baza acestor investigații, medicul specialist va decide dacă pacientul este apt pentru realizarea tratamentului Fast & Fixed.

Ulterior, acesta va stabili împreună cu pacientul schema de tratament. Se vor prioritiza urgențele medicale și discuta aspectele cheie ale procesului de transformare a zâmbetului.

Intervenția chirurgicală

Al doilea pas în tratamentul Fast and Fixed este intervenția chirurgicală propriu-zisă. Este esențial de menționat faptul că acest tratament implică o procedură sigură și nedureroasă. Fiind realizat în baza unei tehnologii de ultimă generație, acest sistem de reabilitare orală utilizează o tehnică complet diferită față de implantologia clasică, garantând pacienților o intervenție eficientă și rapidă.

Intervenția se realizează sub anestezie locală și presupune inserarea între 4 și 6 implanturi dentare la nivelul maxilarelor.

Aceste implanturi sunt inserate în osul maxilar și devin parte integrantă a structurii dentare. Astfel, oferind o stabilitate și rezistență înaltă pentru lucrarea protetică finală. Totodată, medicul va adăuga și lucrarea dentară provizorie pentru ca pacientul să poată beneficia de un zâmbet nou și funcțional.

În acest context, este important și procesul de osteointegrare a implanturilor, fiind de altfel cea mai lungă etapă din schema de tratament (maxim 6 luni). În timpul procesului de vindecare, se creează o legătură comună între implant și structura osoasă, asigurându-se o stabilitate și rezistență crescută pentru lucrarea protetică finală.

Fixarea lucrării protetice definitive

După 6 luni de la intervenție, este necesară revenirea la clinică pentru finalizarea tratamentului, mai precis, pentru fixarea lucrărilor protetice definitive. Lucrarea finală prezintă o estetică ce imită dinții naturali, garantând:

  • Funcționalitate totală imediată;
  • Rezistență și stabilitate pe termen îndelungat;
  • Confort ridicat. 

Echipa Dental Elite, partenerul tău pentru un zâmbet sănătos!

Cu o experiență de peste 40 de ani în implantologie dentară, medicii implantologi de la clinica Dental Elite sunt partenerii tăi de încredere pentru un zâmbet nu doar estetic, ci și sănătos.

Colaborăm multidisciplinar pentru a stabili cel mai bun plan de tratament, bazat pe cele mai avansate tehnologii și proceduri, pentru ca tu să obții zâmbetul la care ai visat, fără durere și cu multe beneficii pe viață!

Ne dorim să fim partenerii tăi de încredere în îndeplinirea obiectivului tău de a avea un zâmbet sănătos și frumos, într-un timp record.

Clinica pune la dispoziție numeroase servicii stomatologice aliniate nevoilor și dorințelor tale. 

Fii sigur că zâmbetul tău este pe mâini bune! Alege clinica Dental Elite pentru servicii stomatologice de înaltă calitate!