Verificat medical de

Doctor Daniel Ciucu (Manager Medical)

Absolvent al Facultății de Stomatologie – UMF Iași, promoția 1980.

Numeroase cursuri de specializare în chirurgie dentară, protetică, restaurări cu suport implantar, management medical în România și Franța.

Dr. Ciucu are peste 30 de ani de experiență ca medic stomatolog, proprietar și manager de cabinete medicale și laboratoare dentare atât în România, cât și în Franța (Paris și Dijon). A fost inclusiv medic stomatolog în cadrul Ministerului Transporturilor.

Vorbește limbile franceză și engleză.

Vezi toate articolele

Clinica dentară Dental Elite promovează la Brașov o abordare focusată pe tratarea pacienților cu frică de dentist, atât în cazul copiilor cât și al adulților.

Chiar dacă durerea nu poate dispărea complet, experiența noastră arată că o abordare focusată și un personal medical bine instruit în terapia durerii poate da rezultate extraordinare.

Inaugurată la Brașov în iulie 2018, clinica oferă echipamente medicale de ultimă generație, echipă de medici profesioniști, cu experiență atât în țară cât și în străinătate, servicii stomatologice de top într-un cadru modern, elegant și plăcut, precum și o preocupare deosebită pentru terapia durerii și tratamentele nedureroase.interventie dental elite brasov

Elementul de excepție care vine să completeze aceste aspecte este abordarea pacientului anxios în echipă multidisciplinară medic stomatolog – psihoterapeut, atunci când este necesar sau când pacientul solicită acest lucru.

Copiii sau adulții care resimt stări de neliniște legate de vizita la dentist sunt ajutați prin metode pe care personalul Dental Elite le-a însușit prin colaborarea cu un psihoterapeut cu experiență în domeniu. Acestea ajută ca pacientul să se simtă în control, să fie pregătit să știe ce urmează și neliniștea se poate diminua.

În cazul în care teama este foarte mare iar metodele aplicate nu sunt eficiente, pacienții pot apela la serviciile de psihoterapie oferite în cadrul clinicii Dental Elite.

În acest fel, echipa Dental Elite își dorește să vină în întâmpinarea acelor pacienți (copii sau adulti, cu frica de dentist) care, de teamă sau rușine evită medical stomatolog, și, în felul acesta, să contribuie la ameliorarea danturii, a sănătății și a redării zâmbetului pacienților.

locul de joaca dental elite brasovPentru copiii care, în ciuda tuturor eforturilor de convingere, nu vor să meargă la stomatolog, există în cadrul clinicii un loc de joacă special amenajat unde psihoterapeutul și echipa Dental Elite îi așteaptă pentru a-i acompania în lumea magică a dințisorilor și pentru a trata împreună micile temeri legate de mersul la dentist.

Mai mult decat atât, în viitorul apropiat, clinica Dental Elite va lansa o serie de workshopuri tematice focusate pe sănătatea dinților și educația stomatologică a copiilor.