^

Regulamentul campaniei "GIVEAWAY PENTRU PRICHINDEI"

PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI: 30.04.2021 – 16.05.2021

  1. Organizatorul Campaniei

Campania “Giveaway pentru Prichindei” (denumita in cele ce urmeaza „Campania”) este organizata in numele si de SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL cu sediul in Mun. Onesti, Str. Pinului, bl. 4, sc. C, apt. 5, Jud. Bacau si punct de lucru in Mun. Brasov, Str. Mihai Viteazu nr. 22, Jud. Brasov, inregistrata la ORC Bacau sub nr. J4/319/28.02.2018, avand CUI 38944723, cont IBAN RO69BTRLRONCRT0437181101 deschis la Banca Transilvania Brasov, reprezentata legal de Alexandru Ciucu in calitate de Administrator, si de Centrul de Alaptare « Alo Mama «, cu sediul in Brasov, Str. Cozia nr. 5, inregistrata sub nr. J8/1397/2017, avand CUI 37682390, cont IBAN RO54BTRLRONCRT0398564701 deschis la Banca Transilvania, reprezentata legal de Talaba Anda in calitate de Administrator, numite in continuare “Organizatori”.

Campania se desfasoara cu sprijinul si prin intermediul Web Ventures SRL, cu sediul social in Strada Salcetului, nr. 10, Birou 1, Bucuresti, Sector 4, numar de ordine la Registrul Comertului J40/10030/20.10.2010, cod de inregistrare fiscala RO 27574587.

Prin simpla participare la Campania promotionala, Participantii declara ca vor respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial de organizare si desfasurare al acestei Campanii (denumit in continuare “Regulamentul Oficial”).

Pentru aducerea la cunostinta publicului, Regulamentul Oficial este intocmit si este disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate, pe pagina oficiala de Instagram a Dental Elite, pe intreaga perioada de desfasurare a Campaniei.

SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL. si Centrul de Alaptare « Alo Mama », in calitate de Organizatori, isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, urmand ca aceste modificari sa intre in vigoare dupa o zi de la anuntarea participantilor in acest sens pe pagina oficiala de Instagram Dental Elite (clinicile.dental.elite).

  1. Durata Campaniei

II.1 Campania va incepe in data de 30.04.2021 si se va finaliza in data 16.05.2021, ora 23:59.

III. Drept de participare

Au drept de participare persoane fizice in varsta de peste 18 ani la data inceperii concursului, care au domiciliul / resedinta in Romania si s-au inscris in campanie pe pagina de Instagram Dental Elite (https://www.instagram.com/clinicile.dental.elite/). Pentru a participa la Campanie, participantii trebuie sa intruneasca, in mod cumulativ, urmatoarele conditii exprese:

– Sa detina un cont valabil, public, pe www.instagram.com;

– Sa aiba 18 ani la momentul inceperii concursului;

– Sa aiba domiciliul/resedinta in Romania;

– Sa posteze un comentariu pe pagina https://www.instagram.com/clinicile.dental.elite/ la postarea care contine cerinta de concurs adresata de Organizatori, in care sa raspunda la aceasta (un comentariu pe fiecare utilizator)

– Sa dea tag unei prietene care ar dori participarea la giveaway

–  Sa dea follow contului @clinicile.dental.elite (https://www.instagram.com/clinicile.dental.elite/) si contului @centrul_alomama (https://www.instagram.com/centrul_alomama/)

Nu pot participa la aceasta campanie:

– angajatii S.C. DENTAL ELITE PARTNERS S.R.L., angajatii Centrului de Alaptare Alo Mama, angajatii Web Ventures SRL si persoanele fizice autorizate sau independente care isi desfasoara activitatea pe baza unor contracte de colaborare cu societatile anterior mentionate, sotiile/sotii precum si rudele de gradul I ale acestora;

  1. Descrierea Premiilor Acordate

IV.1 In cadrul prezentei campanii vor fi acordate urmatoarele premii pentru doi castigatori :

  • Periaj profesional (superior si inferior) + instructaj pentru copii

– Curs de Diversificare (in perioada mai – iulie 2021)

– Cartea « Copilul meu nu mananca » de C. Gonzales

Valoare totala a premiilor: 540 RON

Participantii desemnati castigatori nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau alte obiecte in schimbul premiilor castigate si nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor.

Premiile revin numai participantilor desemnati castigatori si nu pot fi transmise unor terte persoane.

IV.2. Organizatorii isi rezerva dreptul de a descalifica participantii care incearca sa fraudeze sub orice forma concursul. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a anula înscrierea oricărui Participant care nu respectă Regulamentul sau care este suspectat de fraudă, fără a avea obligaţia de a o demonstra cu probe.

IV.3. Un participant se poate inscrie o singura data in Concurs si poate castiga un singur premiu din cele oferite prin tragerile la sorti. Participantii isi asuma responsabilitatea integrala pentru informatiile inscrise in concurs. Organizatorii nu pot fi facuti responsabili de catre terte persoane cu privire la raspunsurile oferite, situatie in care responsabilitatea revine strict participantului.

  1. Taxe si impozite

Organizatorii se obligă să calculeze, să declare şi să vireze la bugetul de stat impozitul datorat pentru premiile acordate în conformitate cu prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal. Orice alte obligaţii de natură fiscală sau de altă natură, în legatură cu premiile acordate revin în exclusivitate Participanţilor validaţi ca şi câştigători.

  1. Informarea participantilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016.

VI.1 Prezentul regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, putand fi consultat gratuit pe www.dentalelite.ro.

VI.2 Prin participarea la prezenta campanie publicitara, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea adresei de email in baza de date a societatii, pana la 15.07.2021, data dupa care, aceste informatii vor fi sterse, cu respectarea dispozitiilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

VI.3 Conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizatori, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata acestuia. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, solicita totodata, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

VII. Modalitatea de desfasurare

VII.1 Pentru a participa la aceasta campanie, utilizatorii trebuie sa detina un cont de utilizator pe site-ul instagram.com, sa acceseze pagina de Instagram @clinicile.dental.elite (https://www.instagram.com/clinicile.dental.elite/) si sa respecte cerintele din cadrul postarii despre campanie.

Postarea despre campanie:

#GIVEAWAY Pentru că cei mici aduc fericirea în viața noastră, alături de @centrul_alomama dăm startul unui concurs în urma căruia prichindelul tău va avea un zâmbet mai sclipitor.

Premiul constă în:

Periaj profesional (superior și inferior) + instructaj pentru copii

Curs de Diversificare (în perioada mai – iulie 2021)

Cartea « Copilul meu nu mănâncă » de C. Gonzales

Ce trebuie să faci:

🟢 Follow contului de Instagram @clinicile.dental.elite și @centrul_alomama

🟢 Adaugă în comentarii emoji-ul care descrie cel mai bine o mamă

🟢 Tag unei prietene care s-ar bucura să participe și ea la giveaway, în același comentariu

Este permisă înscrierea unui singur comentariu din partea fiecărui utilizator

Concursul se desfășoară în perioada 30 aprilie – 16 mai 2021,  ora 23:59, se vor desemna  2 câștigători ce vor fi alesi prin tragere la sorți în data de 17 mai 2021 și vor fi anunțati în aceeași zi în comentarii la această postare. Mult succes!

Regulamentul este disponibil în link-ul din Bio.

VII.2 Tragerea la sorti se organizeaza cu ajutorul site-ului app-sorteos.com si va avea loc la data de 17.05.2021 cand se vor exporta ID-urile de Instagram ale tuturor participantilor care au raspuns la cerința de concurs, în perioada Campaniei. Vor fi validați pentru tragerea la sorți doar participanții care îndeplinesc condițiile de la Secțiunea III si Sectiunea VII.1.

VII.3 Tragerea la sorți va avea loc în data de 17.05.2021, prin intermediul site-ului app-sorteos.com.

VII.4 Numele câștigătorilor vor fi publicate pe pagina de Instagram @clinicile.dental.elite (https://www.instagram.com/clinicile.dental.elite/) pe data de 17.05.2021, intr-un comentariu la postarea concursului.

VII.5 In cazul in care un castigator nu poate fi contactat in termen de 5 zile lucratoare de la extragere, se va apela la rezerve, in ordinea extragerii, situatie in care castigatorul initial isi va pierde orice drept asupra premiului. In cazul in care niciun castigator nu va putea fi contactat de Organizatori in termenul mentionat, premiile vor ramane in posesia Organizatorilor.

VIII. Acordarea premiilor

VIII.1 Organizatorii se obliga sa faca publice pe pagina de Instagram @clinicile.dental.elite (https://www.instagram.com/clinicile.dental.elite/) numele castigatorilor si castigurile acordate, dupa validarea lor.

VIII.2 Castigatorii vor fi anuntati si prin intermediul unui mesaj privat

VIII.3 In mesajul privat, castigatorii vor fi rugati sa ofere datele necesare pentru livrarea premiului: nume, prenume, adresa completa si numar de telefon.

VIII.3.1 Premiile concursului vor fi livrate castigatorilor in termen de maxim 60 de zile de la validarea castigatorilor.

VIII.4 In cazul in care castigatorul nu este validat, refuza sa accepte premiul, nu il accepta in conditiile prezentului regulament sau nu poate fi contactat in termen de 5 zile lucratoare de la extragere, se va apela la rezerve, in ordinea extragerii, situatie in care castigatorul initial isi va pierde orice drept asupra premiului. In cazul in care niciun castigator nu va putea fi contactat de Organizatori in termenul mentionat, premiile vor ramane in posesia Organizatorilor.

VIII.5 Nu se va acorda contravaloarea premiilor in bani, iar acestea nu vor putea fi inlocuite cu alte produse, bilete, vouchere sau servicii.

VIII.6 Organizatorii isi rezerva dreptul de a face publice, in scopuri publicitare, numele, fotografia si materialele filmate cu participantii, in cazul in care acestea vor exista, si castigatorul acestei campanii. Prelucrarea, utilizarea si publicarea informatiilor de mai sus precum si a imaginii participantilor la aceasta campanie publicitara nu va fi de natura a crea niciun fel de obligatii, inclusiv de natura financiara.

  1. Dispozitii finale

IX.1 Organizatorii campaniei nu sunt raspunzatori de plata taxelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite decat in limitele prevazute la pct.V al prezentului Regulament.

IX.2 Prin inscrierea in campania “Giveaway pentru Prichindei” participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

IX.3 In cazul in care, in urma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorii isi rezerva dreptul de a retrage premiul acordat.

IX.4 In cazul in care organizarea campaniei este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorii isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea, prelungirea sau amanarea campaniei publicitare.

IX.5 Organizatorii isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act aditional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe site-ul Dental Elite, www.dentalelite.ro.

IX.6 Organizatorii vor acorda premiile persoanelor validate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Prezentul Regulament Oficial a fost redactat într-un exemplar original si in trei exemplare duplicat, din care un exemplar duplicat, din care un exemplar duplicat s-a pastrat, impreuna cu exemplarul original semnat, in arhiva biroului notarial si doua exemplare duplicate s-au eliberat partii.

PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp Deschide Chatul