^

Estetică Dentară și Facială

zâmbet pacient

Estetica dentară s-a născut din dorinţa oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos. 

Această specializare se adresează pacienţilor care-şi doresc dinţi sănătoşi, armonizaţi cu fizionomia lor şi, nu în ultimul rând, cât mai albi. Imaginea generează succesul, iar o imagine frumoasă devine perfectă cu un zâmbet perfect.

Zâmbetul este una din expresiile chipului uman ce ne influenţează imaginea şi relaţiile cu cei din jur. Încrederea în sine, satisfacţia unui aspect plăcut şi carisma unei persoane joviale cucereşte de la prima vedere şi reprezintă un atu atât în mediul social, cât şi în cel business. Dinţii albi vă luminează chipul, emanând bună dispoziţie şi entuziasm în jurul dumneavoastră.

Fațetele ceramice

Fațetele ceramice reprezintă o soluție minim invazivă de tratament.

Constau în cimentarea unor lamele subțiri din material ceramic pe suprafața dintelui.

Fațetele reprezintă opțiunea nr. 1 atunci când este vorba de designul unui zâmbet. Cu ajutorul lor se poate schimba complet forma și culoarea unui dinte.

Realizarea zâmbetului cu ajutorul fațetelor reprezintă un proces extrem de riguros care necesită multiple cunoștințe și atenție din partea medicului și tehnicianului care le execută.

Acest tip de tratament nu este indicat la dinții cu distrucții masive, obturații mari sau cu un grad mare de incongruență (dinți foarte strâmbi).

zâmbet pacient

Ceramică pe Zirconiu

Folosirea zirconiului în stomatologie reprezintă o metodă inovativă de tratament care ne dă posibilitatea realizării unor coroane dentare cu un efect maxim de naturalețe.

Zirconiul este un metal de culoarea dintelui, foarte dur și cu o foarte bună biocompatibilitate.

Realizarea coroanelor de zirconiu necesită tehnici speciale de preparare a dintelui și tehnologie avansată de laborator, dar rezultatul este mai precis și cu o estetică mult îmbunătățită față de tradiționalele coroane metalo-ceramice.

Coroane ceramice (metalo-ceramice, integral ceramice)

Coroanele dentare păstrează funcţionalitatea dinţilor afectaţi. Coroanele pot fi utilizate pentru a proteja un dinte fisurat, pentru a reda funcţionalitatea unui dinte cariat excesiv sau pentru a înlocui o coroană existentă. 

Scopul unei coroane dentare este de a înveli un dinte cu probleme cu un material special creat. În ziua de azi, medicii stomatologi au la dispoziție o varietate de opţiuni de tratament conservator pentru restaurarea dinţilor. Dacă este posibil, aceste opţiuni trebuie analizate şi discutate înainte de selectarea coroanei cu acoperire totală.

Acum s-a ajuns ca implantologia să fie prima varianta de tratament aleasă și așteptăm cu nerăbdare momentul când în implantologie rata de succes va fi de 100%.

Tratamente de albire

Anumiţi pigmenţi alimentari (cafea, tutun, ceai, vin roşu, etc), precum şi coloranţi ai dinţilor (ca tetraciclină, fluor în exces) pot produce modificări nedorite ale culorii acestora. Pentru obţinerea unei nuanţe satisfăcătoare, o igienă riguroasă şi chiar igienizările profesionale sunt insuficiente.

În ziua de astăzi, există o gamă variată de posibilități prin care un pacient își poate albi dinții. Sunt însă recomandate acele metode prin care există un control din partea medicului stomatolog, în vederea evitării apariției unor complicații (decolorări neuniforme, afectări ale gingiei înconjurătoare).

Știai că Dental Elite este acum Certified Clinic pentru tehnologia de albire Philips Zoom? Este cel mai nou serviciu de albire dentară de la Philips, ce garantează un zâmbet de până la 8 ori mai alb! Descoperă și tu cea mai nouă tehnologie de albire dentară, acum la Dental Elite. Click aici ca să afli mai multe!

certificare philips dental elite

Metode pentru albire profesională:

  • Prima dintre acestea presupune confecționarea unor gutiere (dispozitive din plastic, ce se mulează perfect pe arcadă dentară) în care se va aplica, de către pacient, seara, înainte de culcare, o anumită cantitate dintr-un gel ce conține ca substanță activă peroxidul de carbamidă, acesta determinând practic albirea dinților. Pacientul va dormi cu aceste gutiere, aplicate pe dinți, timp de 5-7 zile, în funcție de rezultatul ce se dorește a fi obținut. În tot acest timp, pacientul va efectua vizite regulate la medicul stomatolog;
  • Cea de-a două metodă este mult mai rapidă și comodă pentru pacient. În acest caz, albirea se realizează în cabinetul stomatologic, pe dinţii pacientului aplicându-se un gel ce conține peroxid de hidrogen, care este activat de către o sursă de lumină cu plasmă.

Sistemul de albire cu lampa cu plasmă Beyond dă rezultate remarcabile în doar o oră de tratament în cabinetul stomatologic. Procedura este inofensivă şi lipsită de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum şi nuanţele foarte luminoase obţinute fac ca aceasta să fie foarte solicitată, mai ales de pacienţii pentru care timpul este foarte preţios. De asemenea, albirea dentară cu lampă este foarte utilă şi indicată în cazul unor evenimente care cer un zâmbet fără cusur, într-un interval de timp foarte scurt (căsătorii, party-uri, conferinţe, diverse evenimente mondene).

PROGRAMARE Sună-ne 0770 978 127 WhatsApp Deschide Chatul

Programul Dental Elite 1 & 2 Mai

Brasov

Mihai Viteazul:

  • 1 mai 8.00-21.00
  • 2 mai 8.00-15.00
  • 3 mai inchi
 

Coresi:

  • 1 mai 8.00-15.00
  • 2 mai 8.00-15.00
  • 3 mai inchis

București

Afi Park Cotroceni:

  • 1 mai 8.00-16.00
  • 2 mai 8.00-16.00


Dorobanți:

  • 1 mai 13.00-21.00
  • 2 mai 13.00-21.00
Fă aici primul pas către un zâmbet larg

This field is hidden when viewing the form
This field is hidden when viewing the form
This field is hidden when viewing the form
This field is hidden when viewing the form
This field is for validation purposes and should be left unchanged.