Verificat medical de

Doctor Daniel Ciucu (Manager Medical)

Absolvent al Facultății de Stomatologie – UMF Iași, promoția 1980.

Numeroase cursuri de specializare în chirurgie dentară, protetică, restaurări cu suport implantar, management medical în România și Franța.

Dr. Ciucu are peste 30 de ani de experiență ca medic stomatolog, proprietar și manager de cabinete medicale și laboratoare dentare atât în România, cât și în Franța (Paris și Dijon). A fost inclusiv medic stomatolog în cadrul Ministerului Transporturilor.

Vorbește limbile franceză și engleză.

Vezi toate articolele

Isabella Romanescu, asistent șef la Dental Elite Brașov, ne vorbește despre procedura de sterilizare, efectuată atât după fiecare pacient în parte, cât și la sfârșitul fiecărei zile.
„Ne dorim ca fiecare pacient să se simtă ca un membru al familiei.
Sterilizarea în clinica noastră se face cu ajutorul aparaturii de ultimă generatie. Soluțiile și dezinfectanții pe care îi folosim, sunt cele mai bune de pe piață. Sterilizarea se face zilnic, după fiecare pacient și la încheierea programului. Fiecare membru al echipei este instruit să realizeze o sterilizare
de excepție ca și cum ar fi pentru el însuși. Ne dorim ca fiecare pacient să plece de la noi cât mai zâmbitor și să apeleze cu încredere la serviciile noastre de fiecare dată cînd are nevoie.
Vă așteptam la Dental Elite pentru un zîmbet cât mai frumos!”