Clinica Dental Elite este momentan închisă pentru
prevenirea răspândirii virusului COVID-19.
Vă mulțumim pentru înțelegere, revenim cu vești în curând.

Dinţi cu până la 8 nuanţe mai albi în numai 15 minute/sesiune!

Zâmbetul este descris de multe ori drept cartea de vizită a fiecăruia dintre noi, așa că o dantură de un alb imaculat este ceva ce ne dorim cu toții. Însă, dacă periajul zilnic nu mai are și acest efect, albirea dentară este soluția pe care o ai mereu la îndemână.

Lampa Philips Zoom! este cel mai nou dispozitiv de albire dentară și, credem noi, cea mai bună opțiune pentru a-ți recăpăta zâmbetul strălucitor. În până la 4 sesiuni de aplicare a câte 15 minute fiecare, dinții tăi pot fi cu până la 8 nuanțe mai albi, în cadrul unei proceduri fără durere. Chiar dacă alimentele, băuturile dar și îmbătrânirea au un efect direct asupra strălucirii zâmbetului tău, Lampa Zoom! este răspunsul pentru toate acestea. Curios să afli cum decurge procedura? E foarte simplu:

  • Medicul tău stomatolog îţi va pregăti cavitatea bucală prin aplicarea unui strat de gel de albire avansată pe dinți
  • Pentru a accelera procesul de albire, va aplica pe dinţii tăi lumina provenită de la lampa cu LED-uri albastre. Aceasta va accelera albirea şi, în plus, setările ajustabile ale lămpii îţi vor asigura o experienţă confortabilă
  • Procesul este repetat de două sau trei ori – şi durează numai 15 minute/sesiune!
  • După ce ai ajuns la nuanţa dorită, medicul tău stomatolog îţi va aplica un gel post-tratament pentru a proteja smalţul şi a reduce sensibilitatea

1499 lei

până la 4 sesiuni de aplicare a câte 15 minute fiecare, dinții tăi pot fi cu până la 8 nuanțe mai albi în cadrul unei proceduri fără durere.

Cere detalii

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
clock 1
15 minute pentru o sesiune
tooth 1
Până la 8 nuanțe mai albi
value
Tehnologie Premium la Dental Elite
happy 5
Tratament fără durere

Îndrăznește să zâmbești chiar azi!

  • Noua tehnologie Philips Zoom! garantează un tratament cu puțină sensibilitate, pentru o experiență plăcută
  • Nu te vei mai gândi de două ori înainte să zâmbești – îți vei putea exprima emoțiile fără rețineri și fără temeri.
  • Cel mai bun tratament de albire dentară de la Philips, acum în clinica Dental Elite.

Noua albire profesională a dinților

Albirea dinților este o decizie importantă, aleasă ca soluție de regulă atunci când periajul zilnic nu mai aduce rezultatul dorit. Deși un zâmbet care nu se ridică la măsura așteptărilor nu doare sau nu incomodează, acesta provoacă de regulă mai multe griji decât trebuie și ne face să ne gândim de două ori înainte de a ne exprima emoțiile.

Descoperă în partea stângă poveștile câtorva pacienți ce au beneficiat de serviciul de albire dentară cu Lampa Zoom! de la Philips și convinge-te de unul singur atât de eficiența acestuia, cât și de impactul major pe care l-a avut în viețile lor.

Philips oferă în prezent două tipuri de albire dentară – în cabinet și acasă. Îți recomandăm să optezi pentru albirea combinată, procedura de albire începând cu o manoperă de albire în cabinetul stomatologic, urmând ca tu să aplici gelul de albire în gutiere personalizate pentru utilizarea în confortul propriei case.

Descoperă efectul Lămpii Zoom!

smile beforesmile after

Sursă: Philips UK

Înainte…și după!

before 2after 2

Sursă: Philips UK

Te-am convins? Completează formularul dacă vrei să te programezi sau să afli mai multe.