^

Echipa noastră de medici dentiști

Echipa Dental Elite

Divizie consolidată de medici dentiști

Medici ortodonți, implantologi, parodontologi, chirurgi și doctori în științe medicale, cu toții posedă o experiență greu de egalat. Ești pe mâini bune încă de la prima vizită în clinicile noastre.

Cu ce ne deosebim

icon experiență

+40 de ani experiență în medicina dentară

icon aparatură

Aparatură digitală de ultimă generație

icon divizii

Divizie consolidată de medici implantologi

icon empatie

Empatie pentru fiecare pacient

Cunoaște echipa din

Brașov - Mihai Viteazul

dr alexandru ciucu

Doctor Alexandru Ciucu

Chirurgie | Protetică | Implantologie

Cursuri de specializare în tratamente estetice restaurative și minim invazive sub magnificaţie (lupe dentare), protetică dentară la microscop și implantologie dentară, precum și în domeniul radiodiagnosticului dentar (nivel 2 CNCAN) atât în România, cât și în Marea Britanie.

Vezi mai mult »
dr daniel ciucu

Doctor Daniel Ciucu (Manager Medical)

Chirurgie buco-maxilo-facială | Protetică | Implantologie

Numeroase cursuri de specializare în chirurgie dentară, protetică, restaurări cu suport implantar, management medical în România și Franța. Dr. Ciucu are peste 30 de ani de experiență ca și medic stomatolog, proprietar și manager de cabinete medicale

Vezi mai mult »
Untitled design 2022 06 22T135533.629

Doctor Alina Iacob

Chirurgie orală și maxilo-facială

Numeroase cursuri de specializare în chirurgie orală şi maxilo-facială și participări la congrese atât în țară, cât și în străinătate. Experiență medicală bogată atât în țară, cât și în Spania (Spitalul Universitar „Gregorio Maranon”- Madrid, Secţia de Chirurgie Maxilo-Facială)

Vezi mai mult »
dr victor suciu

Doctor Victor Ioan Suciu

Ortodonție

Numeroase cursuri de specializare și congrese în ortodonție în Franța, Italia și România. Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie, Târgu Mureș, Doctorand în Știinta Materialelor – Universitatea Transilvania, Brașov (din 2017).

Vezi mai mult »
dr georgiana bărzulea

Doctor Georgiana Bărzulea

Medicină dentară de urgență | Protetică

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară – Universitatea Ovidius din Constanța. Curs de specializare în endodonție, injectare cu acid hialuronic, restaurări cu suport implantar, inhalosedare. Dr. Bărzulea are o experiență bogată de lucru în clinici de top

Vezi mai mult »
dr smaranda todea

Doctor Smaranda Todea

Stomatologie pediatrică

Specializarea Pedodonție în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” – Cluj-Napoca. Cursuri în stomatologia pediatrică și terapia mio-funcțională. A activat ca medic rezident pedodont – Spitalul Clinic Județean de Urgență – Cluj-Napoca.

Vezi mai mult »
dr dragoș vulcu

Doctor Dragoș Vulcu

Medicină dentară de urgență | Parodontologie | Implantologie

Absolvent al cursului modular “Inițiere în parodontologie și implantologie”, Prof. Dr. Paul Mattout – G.E.P.I Groupe d’Etudes en Parodontologie et Implantologie. Cursuri de specializare în terapie parodontală, atât chirurgicală cât și non-chirurgicală.

Vezi mai mult »
dr radu bîja

Doctor Radu Bîja

Chirurgie dento-alveolară | Implantologie | Medicină dentară de urgență

Medic specialist în chirurgie dento-alveolară; cursuri de specializare în domeniul implantologiei și stomatologiei generale, efectuate în țară și în străinătate.

Vezi mai mult »
dr monica ardelean

Doctor Monica Ardelean

Protetică | Estetică dentară | Endodonție

Medic specialist în protetică dentară în urma absolvirii programului de rezidențiat din cadrul Facultății de Medicină Dentară din Cluj-Napoca. Cursuri de specializare în restaurări protetice minim invazive, estetică dentară și digital smile design, ocluzologie. Curs modular de

Vezi mai mult »
doctor corneliu strajescu

Doctor Corneliu Strajescu

Medicină dentară de urgență | Stomatologie generală | Implantologie

Cursuri de specializare în restaurări morfo-funcționale în Chișinău („Tehnici și metode contemporane în restaurările dentare directe”), chirurgie dento-alveolară și implantologie în Chișinău „Bredent Group Days”, „ImplantoDays”, endodonție în Chișinău („Tratament endodontic primar cu Eugen

Vezi mai mult »
Eliza e1653645859614

Doctor Eliza Ciubotariu

Medicină dentară de urgență | Stomatologie generală

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară – UMF Târgu Mureș Curs restaurări directe prin obturații estetice în zona frontală, curs protetică fixa (preparații ghidate, protezarea provizorie directă, amprentare, cimentare), diverse congrese în Brașov, Târgu Mureș, București.

Vezi mai mult »
Untitled design 2022 12 14T082738.170

Doctor Oana Petac

Stomatologie generală | Medicină dentară de urgență

A absolvit Medicina Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș și este medic rezident la specializarea Parodontologie în cadrul aceleiași instituții.

Vezi mai mult »
cristea dental elite

Doctor Roxana-Florina Cristea

Protetică dentară

Medic specialist în protetică dentară. Absolventă a Facultății de Medicină Dentară Cluj-Napoca, 2019. Participări la diverse cursuri și congrese cu tematici de protetică dentară și fațete dentare.

Vezi mai mult »

Doctor Mara Coșerariu

Stomatologie generală

Absolventă a Universității Titu Maiorescu – București, cu experiență dobândită în cursul anilor de practică în timpul universității, a proiectelor și cursurilor extracuriculare, în urma cărora a dobândit și capacități de comunicare eficientă, înțelegerea nevoilor și temerilor pacienților.

Vezi mai mult »

Doctor Gabriela Vladu

Ortodonție

Medic Specialist în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială. Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Tg. Mureș, cu participare la numeroase cursuri de specialitate.

Vezi mai mult »

Cunoaște echipa din

Brașov - Coresi

dr alexandru ciucu

Doctor Alexandru Ciucu

Chirurgie | Protetică | Implantologie

Cursuri de specializare în tratamente estetice restaurative și minim invazive sub magnificaţie (lupe dentare), protetică dentară la microscop și implantologie dentară, precum și în domeniul radiodiagnosticului dentar (nivel 2 CNCAN) atât în România, cât și în Marea Britanie.

Vezi mai mult »

Doctor Dana Alecsandra Mesaros

Stomatologie generală

Absolventă a UMFST Târgu Mureș, medic rezident la Specializarea Stomatologie Generală în cadrul aceleiași instituții. Cursuri de specializare în endodonție, protetică, restaurări directe prin obturații estetice în zona frontală și posterioară.

Vezi mai mult »

Doctor Raluca Ștefana Zaharia

Protetică dentară

Medic Rezident la specializarea Protetică Dentară, absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Iași, promoția 2011 – 2017, cu experiență dobândită în cadrul mai multor clinici private din Iași. Cursuri de specializare în protetică dentară și odontoterapie.

Vezi mai mult »

Cunoaște echipa din

București

dr anca voiculescu

Doctor Anca Voiculescu

Protetică | Stomatologie minim invazivă | Mentor Medical Dental Elite București

Dr. Anca Voiculescu are numeroase formări și cursuri de perfecționare în estetică dentară, ocluzologie, medicină dentară minim invazivă etc. Studiile medicale sunt completate și de certificarea de Formator și Consilier dezvoltare personală.

Vezi mai mult »
dr cristian papandopol

Doctor Cristian Papandopol

Chirurgie orală și maxilo-facială | Implantologie ghidată digital

Pasionat de tehnologie, tehnnici inovatoare de tratament și soluții care asigură succesul, eficiența și confortul pacientului, dr. Papandopol participă constant la programe de perfecționare în Elveția, UK, Italia etc. Experiența sa profesională include, pe lângă

Vezi mai mult »
Untitled design 2022 10 06T084843.602

Doctor Cătălina Tîrnovschi

Odontoterapie | Protetică

Cursuri de specializare în parodontologie și protetică, cu o viziune îndreptată spre a concilia obiectivele estetice și funcționale, participând în continuare la diverse cursuri și congrese de specialitate.

Vezi mai mult »
dental elite enache

Doctor Daniela Enache

Estetică dentară | Protetică Dentară

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași, 1996 – 2002, Facultatea de Medicină Dentară, este mdic dentist colaborator cu peste 18 ani de experienţă stomatologică în abordarea cazurilor interdisciplinare.

Vezi mai mult »
doctor dragos crisu

Doctor Dragoș Crișu

Stomatologie generală

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină Dentară Grigore T. Popa din Iași, promoția 2014-2020.

Vezi mai mult »
dr bianca deliu

Doctor Bianca Deliu

Protetică | Endodonție microscopică

A urmat diverse cursuri de specializare în domeniul odontoterapiei restaurative și proteticii dentare, dar și un amplu program modular de specializare în tratamente endodontice la microscop. Și-a început cariera lucrând în clinici de renume din București, unde a avut

Vezi mai mult »
doctor andrei danulescu

Doctor Andrei Dănulescu

Chirurgie orală și maxilo-facială

Numeroase cursuri de specializare în chirurgie orală şi maxilo-facială și participări la congrese atât în țară, cât și în străinătate.

Vezi mai mult »
dr izabela zsigmond

Doctor Izabella Zsigmond

Parodontologie | Tratamente dentare cu laser

Dr. Zsigmond si-a continuat pregătirea profesională punând acent pe tratamentele dentare realizate cu laser. Are numeroase certificări în tehnici moderne de tratamente și tratamente parodontale, atât din țară, cât și din afara țării. Imediat după finalizarea studiilor

Vezi mai mult »
doctor mona brinza

Doctor Mona Brînză

Pedodonție

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași, promoția 2016. Medic specialist pedodont, în urma stagiilor de rezidențiat în cadrul Spitalului Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași, promoția 2020. Membru European

Vezi mai mult »
doctor ionut varga

Doctor Ionuț Varga

Pedodonție

Absolvent al Facultatății de Medicină Dentară din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa”, Iași, anul 2019. Membru al Asociației Naționale de Stomatologie Pediatrică din România.

Vezi mai mult »
PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp