^

Echipa noastră de medici dentiști

Echipa Dental Elite

Divizie consolidată de medici dentiști

Medici ortodonți, implantologi, parodontologi, chirurgi și doctori în științe medicale, cu toții posedă o experiență greu de egalat. Ești pe mâini bune încă de la prima vizită în clinicile noastre.

Cu ce ne deosebim

icon experiență

+40 de ani experiență în medicina dentară

icon aparatură

Aparatură digitală de ultimă generație

icon divizii

Divizie consolidată de medici implantologi

icon empatie

Empatie pentru fiecare pacient

Cunoaște echipa din

Brașov

dr alexandru ciucu

Doctor Alexandru Ciucu

Chirurgie | Protetică | Implantologie

Cursuri de specializare în tratamente estetice restaurative și minim invazive sub magnificaţie (lupe dentare), protetică dentară la microscop și implantologie dentară, precum și în domeniul radiodiagnosticului dentar (nivel 2 CNCAN) atât în România, cât și în Marea Britanie.

Vezi mai mult »
dr daniel ciucu

Doctor Daniel Ciucu (Manager Medical)

Chirurgie buco-maxilo-facială | Protetică | Implantologie

Numeroase cursuri de specializare în chirurgie dentară, protetică, restaurări cu suport implantar, management medical în România și Franța. Dr. Ciucu are peste 30 de ani de experiență ca și medic stomatolog, proprietar și manager de cabinete medicale

Vezi mai mult »

Doctor Alina Iacob

Chirurgie orală și maxilo-facială

Numeroase cursuri de specializare în chirurgie orală şi maxilo-facială și participări la congrese atât în țară, cât și în străinătate. Experiență medicală bogată atât în țară, cât și în Spania (Spitalul Universitar „Gregorio Maranon”- Madrid, Secţia de Chirurgie Maxilo-Facială)

Vezi mai mult »
dr victor suciu

Doctor Victor Ioan Suciu

Ortodonție

Numeroase cursuri de specializare și congrese în ortodonție în Franța, Italia și România. Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie, Târgu Mureș, Doctorand în Știinta Materialelor – Universitatea Transilvania, Brașov (din 2017).

Vezi mai mult »
dr georgiana bărzulea

Doctor Georgiana Bărzulea

Medicină dentară de urgență | Protetică

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară – Universitatea Ovidius din Constanța. Curs de specializare în endodonție, injectare cu acid hialuronic, restaurări cu suport implantar, inhalosedare. Dr. Bărzulea are o experiență bogată de lucru în clinici de top

Vezi mai mult »
dr smaranda todea

Doctor Smaranda Todea

Stomatologie pediatrică

Specializarea Pedodonție în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” – Cluj-Napoca. Cursuri în stomatologia pediatrică și terapia mio-funcțională. A activat ca medic rezident pedodont – Spitalul Clinic Județean de Urgență – Cluj-Napoca.

Vezi mai mult »
dr dragoș vulcu

Doctor Dragoș Vulcu

Medicină dentară de urgență | Parodontologie | Implantologie

Absolvent al cursului modular “Inițiere în parodontologie și implantologie”, Prof. Dr. Paul Mattout – G.E.P.I Groupe d’Etudes en Parodontologie et Implantologie. Cursuri de specializare în terapie parodontală, atât chirurgicală cât și non-chirurgicală.

Vezi mai mult »

Doctor Codruța Cosma

Stomatologie pediatrică

Competență în pedodonție, numeroase cursuri atât în țară, cât și în străinătate (Italia, Elveția): curs de inhalosedare, de ortodonție mio-funcțională, endodonție clinică și practică, stomatologie pediatrică.

Vezi mai mult »
dr radu bîja

Doctor Radu Bîja

Chirurgie dento-alveolară | Implantologie | Medicină dentară de urgență

Medic specialist în chirurgie dento-alveolară; cursuri de specializare în domeniul implantologiei și stomatologiei generale, efectuate în țară și în străinătate.

Vezi mai mult »
dr monica ardelean

Doctor Monica Ardelean

Protetică | Estetică dentară | Endodonție

Medic specialist în protetică dentară în urma absolvirii programului de rezidențiat din cadrul Facultății de Medicină Dentară din Cluj-Napoca. Cursuri de specializare în restaurări protetice minim invazive, estetică dentară și digital smile design, ocluzologie. Curs modular de

Vezi mai mult »

Doctor Corneliu Strajescu

Medicină dentară de urgență | Stomatologie generală | Implantologie

Cursuri de specializare în restaurări morfo-funcționale în Chișinău („Tehnici și metode contemporane în restaurările dentare directe”), chirurgie dento-alveolară și implantologie în Chișinău „Bredent Group Days”, „ImplantoDays”, endodonție în Chișinău („Tratament endodontic primar cu Eugen

Vezi mai mult »

Doctor Eliza Ciubotariu

Medicină dentară de urgență | Stomatologie generală

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară – UMF Târgu Mureș Curs restaurări directe prin obturații estetice în zona frontală, curs protetică fixa (preparații ghidate, protezarea provizorie directă, amprentare, cimentare), diverse congrese în Brașov, Târgu Mureș, București.

Vezi mai mult »

Doctor Oana Popelea

Stomatologie generală | Medicină dentară de urgență

A absolvit Medicina Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș și este medic rezident la specializarea Parodontologie în cadrul aceleiași instituții.

Vezi mai mult »

Doctor Robert-Leonard Kolumban

Endodonție

Numeroase cursuri de specializare în endodonție și tratament la microscop. Pasionat de endodonție, a devenit medic specialist pe această ramură a stomatologiei pentru a se concentra pe tratamentele de canal, pe care le efectuează cu ajutorul microscopului dentar.

Vezi mai mult »

Doctor Roxana-Florina Cristea

Protetică dentară

Medic specialist în protetică dentară. Absolventă a Facultății de Medicină Dentară Cluj-Napoca, 2019. Participări la diverse cursuri și congrese cu tematici de protetică dentară și fațete dentare.

Vezi mai mult »

Cunoaște echipa din

București

dr anca voiculescu

Doctor Anca Voiculescu

Protetică | Stomatologie minim invazivă | Mentor Medical Dental Elite București

Dr. Anca Voiculescu are numeroase formări și cursuri de perfecționare în estetică dentară, ocluzologie, medicină dentară minim invazivă etc. Studiile medicale sunt completate și de certificarea de Formator și Consilier dezvoltare personală.

Vezi mai mult »
dr mihai cîrstea

Doctor Mihai Cîrstea

Chirurgie orală și maxilo-facială

A participat la zeci de cursuri și programe de certificare în străinătate, unul dintre cele mai importante fiind programul de Tehnici de Reconstrucție Osoasă, susținut de Dr. Frank Zastrow, în Germania. Lucrează încă din timpul rezidențiatului, fiind mereu ghidat

Vezi mai mult »
dr cristian papandopol

Doctor Cristian Papandopol

Chirurgie orală și maxilo-facială | Implantologie ghidată digital

Pasionat de tehnologie, tehnnici inovatoare de tratament și soluții care asigură succesul, eficiența și confortul pacientului, dr. Papandopol participă constant la programe de perfecționare în Elveția, UK, Italia etc. Experiența sa profesională include, pe lângă

Vezi mai mult »
dr anamaria croitoru

Doctor Anamaria Croitoru

Ortodonție și Ortopedie dento-facială | Certificare Invisalign

Pasiunea pentru ortodonția digitală, complet personalizată și pentru tehnicile inovative care sporesc siguranța și confortul în timpul tratamentului, i-a îndrumat pregătirea profesională spre cursuri și programe de certificare de prestigiu mondial. Printre acestea se numără certificarea

Vezi mai mult »

Doctor Cătălina Tîrnovschi

Odontoterapie | Protetică

Cursuri de specializare în parodontologie și protetică, cu o viziune îndreptată spre a concilia obiectivele estetice și funcționale, participând în continuare la diverse cursuri și congrese de specialitate.

Vezi mai mult »

Doctor Daniela Enache

Estetică dentară | Protetică Dentară

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași, 1996 – 2002, Facultatea de Medicină Dentară, este mdic dentist colaborator cu peste 18 ani de experienţă stomatologică în abordarea cazurilor interdisciplinare.

Vezi mai mult »

Doctor Dragoș Crișu

Stomatologie generală

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină Dentară Grigore T. Popa din Iași, promoția 2014-2020.

Vezi mai mult »
dr bianca deliu

Doctor Bianca Deliu

Protetică | Endodonție microscopică

A urmat diverse cursuri de specializare în domeniul odontoterapiei restaurative și proteticii dentare, dar și un amplu program modular de specializare în tratamente endodontice la microscop. Și-a început cariera lucrând în clinici de renume din București, unde a avut

Vezi mai mult »

Doctor Andrei Dănulescu

Chirurgie orală și maxilo-facială

Numeroase cursuri de specializare în chirurgie orală şi maxilo-facială și participări la congrese atât în țară, cât și în străinătate.

Vezi mai mult »
dr izabela zsigmond

Doctor Izabella Zsigmond

Parodontologie | Tratamente dentare cu laser

Dr. Zsigmond si-a continuat pregătirea profesională punând acent pe tratamentele dentare realizate cu laser. Are numeroase certificări în tehnici moderne de tratamente și tratamente parodontale, atât din țară, cât și din afara țării. Imediat după finalizarea studiilor

Vezi mai mult »

Doctor Mona Brînză

Pedodonție

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași, promoția 2016. Medic specialist pedodont, în urma stagiilor de rezidențiat în cadrul Spitalului Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași, promoția 2020. Membru European

Vezi mai mult »

Doctor Ionuț Varga

Pedodonție

Absolvent al Facultatății de Medicină Dentară din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa”, Iași, anul 2019. Membru al Asociației Naționale de Stomatologie Pediatrică din România.

Vezi mai mult »
PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp