Politica de confidențialitate

SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL aplica si respecta regulile de colectare, prelucrare si confidentialitate a datelor cu caracter personal, in conformitate cu normele RGPD (Regulamentul General privind Protectia Datelor), Regulamentul (UE) 2016/679.

Politica de confidentialitate” detaliaza tipul de date colectate de noi prin accesarea si navigarea site-ului www.dentalelite.ro , prin participarea la evenimente organizate sau sponsorizate de SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL, prin procesul de prestari servicii executat, informatii obtinute offline, precum si modul in care aceste date sunt utilizate.

SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL poate modifica sau actualiza prezenta “Politica de confidentialitate” in orice moment.

Va incurajam sa cititi “Politica de confidentialite” inainte de a folosi site-ul nostru. Continuarea navigarii pe site-ul www.dentalelite.ro reprezinta acordul dumneavoastra privitor la termenii si conditiile acestei Politici.

 

Informatii colectate si modul de utilizare al acestora:

Datele cu caracter personal sunt, conform Regulamentului, “orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

  • SC DENTAL ELITE PARNERS SRL colecteaza numele, prenumele si adresa de e-mail prin intermediul formularului de contact, date folosite pentru adresarea unor intrebari de catre dumneavoastra, legate de serviciile si produsele noastre.
  • In timpul folosirii site-ului nostru sunt colectate date precum adresa IP, pagini vizitate, durata vizitarii, articole citite etc., ele avand ca scop exclusiv optimizarea functionarii site-ului pentru a va oferi o experienta cat mai placuta in timpul navigarii acestuia.
  • In cadrul sectiunii Resurse Umane, se colecteaza via e-mail datele cuprinse in CV, atunci cand dumneavoastra alegeti sa il trimiteti pe aceasta cale: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa e-mail, date referitoare la studii si experienta profesionala. Acestea sunt procesate in vederea analizarii cererii de angajare.

 

Cine are acces la datele dumneavoastra?

Categoriile de servicii si datele cu caracter personal transferate catre furnizorii nostri interni sau externi cu care cooperam sunt mentionate mai jos:

  • Serviciile SMTP: adresa e-mail
  • Serviciile de trimitere SMS: numarul de telefon
  • Serviciile de tehnica dentara: numele si prenumele, detalii medicale tehnice legate de lucrarea ce urmeaza a fi executata
  • Serviciile de marketing: numele si prenumele, adresa e-mail, detalii legate de vizitarea site-ului prin intermediul cookie-urilor etc. (v. Politica cookies)

 

Drepturile dumneavoastra ca persoana vizata:

Orice persoana fizica (“persoana vizata”) are dreptul de a fi informata clar, precis si usor accesibil in ce priveste datele cu caracter personal ce vor fi prelucrate de un operator, respectand principiul transparentei.

  • Dreptul de a fi informat: orice persoana are dreptul de a fi informata ce se intampla cu datele sale personale, odata ce a devenit persoana vizata
  • Dreptul de acces la datele furnizate
  • Dreptul de a refuza: orice persoana are dreptul de a refuza sa devina persoana vizata
  • Dreptul la stergerea datelor: permite persoanele vizate sa solicite stergerea datelor cu caracter personal, drept cunoscut si ca “Dreptul de a fi uitat”
  • Dreptul de restrictionare a prelucrarii datelor: dreptul persoanelor vizare de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal
  • Dreptul la rectificare: dreptul persoanei vizate de a obtine rectificarea datelor personale inexacte sau incomplete
  • Dreptul la portabilitatea datelor: persoanele vizate au dreptul de a copia, muta sau transfera datele cu caracter personal de la un operator la altul
  • Dreptul de a depune plangere catre ANSPDCP
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata: include profilarea

 

Datele personale ale minorilor sub 16 ani:

SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL nu colecteaza, nu foloseste si nu dezvaluie unei terte parti cu buna stiinta datele personale ale minorilor sub 16 ani decat cu acordul parintilor sau tutorelui legal al acestora.

Eforturi rezonabile vor fi depuse, tinand cont de tehnologia disponibila in astfel de cazuri, pentru a verifica daca datele oferite pe site sunt introduse de catre un minor sub 16 ani, precum si existenta unui consimtamant dat sau aprobat de catre parintele sau tutorele legal al minorului.

 

Politica referitoare la cookies:

In cadrul paginii noastre web, folosim tehnologia cookie-urilor. Cookie-urile sunt fișiere in format text de mici dimensiuni, alcătuite din litere și cifre, care se plasează în terminalul folosit de vizitator în timpul navigării pe site-ul nostru. Acestea asigură o comunicare între setările stabilite de utilizator și conținutul site-ului nostru.

Prin intermediul acestora, adunam informatii referitoare la paginile web vizitate inainte si dupa vizitarea site-ului nostru, precum si a paginilor noastre, tara de origine a vizitatorilor etc.

Folosim Google Analytics pentru a masura eficienta publicitatii noastre si felul in care se utilizeaza pagina noastra web de catre vizitatori.

Fereastra pop-up din pagina noastra web va permite sa acceptati cookie-urile existente sau sa le customizati dupa preferinte sau sa le dezactivati, lucru ce va restrictiona insa accesul la unele caracteristici importante ale paginii noastre web.

 

Detalii suplimentare referitoare la modul folosirii cookie-urilor puteti gasi accesand urmatorul link:

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=ro

 

Durata stocarii datelor cu caracter personal:

Datele dumneavoastra vor fi retinute pe perioada relatiilor contractuale cu SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL, precum si ulterior, pentru o perioada rezonabila, insa nu mai putin decat termenul general de prescriptie.

Datele dumneavoastra se proceseaza si se retin conform cerintelor unor legi, contract sau obligatii legale.

 

Securitatea datelor colectate:

SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL trateaza cu cea mai mare seriozitate securitatea si integritatea datelor dumneavoastra, luand masuri de precautie si protectie de ordin tehnic, administrativ si fizic pentru protejarea acestora, cu mentiunea ca nicio tehnologie sau mediu de tranzactionare a informatiilor nu este complet sigur.

Detaliile legate de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pot fi gasite accesand linkul urmator:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=en

 

Va atragem atentia ca atunci cand folositi un link de pe pagina noastra care va transfera pe o alta pagina web, prezenta Politica de confidentialitate nu se mai aplica. Navigarea pe o alta pagina web decat cea a SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL se supune regulilor si politicii acelei pagini.

Pentru intrebari referitoare la continutul politicii de confidentialitate, ne puteti scrie pe adresa de e-mail: contact@dentalelite.ro