Clinica Dental Elite este momentan închisă pentru
prevenirea răspândirii virusului COVID-19.
Vă mulțumim pentru înțelegere, revenim cu vești în curând.

Politica de confidențialitate

SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL aplică și respectă regulile de colectare, prelucrare și confidențialitate a datelor cu caracter personal, în conformitate cu normele RGPD (Regulamentul General privind Protectia Datelor), Regulamentul (UE) 2016/679.

Politica de confidențialitate” detaliază tipul de date colectate de noi prin accesarea și navigarea site-ului www.dentalelite.ro , prin participarea la evenimente organizate sau sponsorizate de SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL, prin procesul de prestări servicii executat, informații obținute offline, precum și modul în care aceste date sunt utilizate.

SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL poate modifica sau actualiza prezenta “Politică de confidențialitate” în orice moment.

Va încurajăm să cititi “Politica de confidențialite” înainte de a folosi site-ul nostru. Continuarea navigării pe site-ul www.dentalelite.ro reprezintă acordul dumneavoastră privitor la termenii și condițiile acestei Politici.

 

Informații colectate și modul de utilizare al acestora:

Datele cu caracter personal sunt, conform Regulamentului, “orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

  • SC DENTAL ELITE PARNERS SRL colectează numele, prenumele și adresa de e-mail prin intermediul formularului de contact, date folosite pentru adresarea unor întrebări către dumneavoastră, legate de serviciile și produsele noastre.
  • În timpul folosirii site-ului nostru sunt colectate date precum adresa IP, pagini vizitate, durata vizitării, articole citite etc., ele având ca scop exclusiv optimizarea funcționării site-ului pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută în timpul navigării acestuia.
  • În cadrul secțiunii Resurse Umane, se colectează via e-mail datele cuprinse în CV, atunci când dumneavoastră alegeți să îl trimiteți pe această cale: numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, date referitoare la studii și experiența profesională. Acestea sunt procesate în vederea analizării cererii de angajare.

 

Cine are acces la datele dumneavoastră?

Categoriile de servicii și datele cu caracter personal transferate către furnizorii noștri interni sau externi cu care cooperam sunt menționate mai jos:

  • Serviciile SMTP: adresa e-mail
  • Serviciile de trimitere SMS: numărul de telefon
  • Serviciile de tehnică dentară: numele și prenumele, detalii medicale tehnice legate de lucrarea ce urmeaza a fi executată
  • Serviciile de marketing: numele și prenumele, adresa e-mail, detalii legate de vizitarea site-ului prin intermediul cookie-urilor etc. (v. Politica cookies)

 

Drepturile dumneavoastră ca persoana vizată:

Orice persoana fizică (“persoana vizată”) are dreptul de a fi informată clar, precis și ușor accesibil în ce privește datele cu caracter personal, ce vor fi prelucrate de un operator, respectând principiul transparenței.

  • Dreptul de a fi informat: orice persoană are dreptul de a fi informată ce se intamplă cu datele sale personale, odată ce a devenit persoană vizată
  • Dreptul de acces la datele furnizate
  • Dreptul de a refuza: orice persoană are dreptul de a refuza să devină persoană vizată
  • Dreptul la ștergerea datelor: permite persoanelor vizate să solicite ștergerea datelor cu caracter personal, drept cunoscut și ca “Dreptul de a fi uitat”
  • Dreptul de restricționare a prelucrării datelor: dreptul persoanelor vizate de a solicita restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal
  • Dreptul la rectificare: dreptul persoanei vizate de a obține rectificarea datelor personale inexacte sau incomplete
  • Dreptul la portabilitatea datelor: persoanele vizate au dreptul de a copia, muta sau transfera datele cu caracter personal de la un operator la altul
  • Dreptul de a depune plângere către ANSPDCP
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată: include profilarea

 

Datele personale ale minorilor sub 16 ani:

SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL nu colectează, nu folosește și nu dezvăluie unei terțe părți cu bună știință datele personale ale minorilor sub 16 ani, decât cu acordul parinților sau tutorelui legal al acestora.

Eforturi rezonabile vor fi depuse, ținând cont de tehnologia disponibilă în astfel de cazuri, pentru a verifica dacă datele oferite pe site sunt introduse de către un minor sub 16 ani, precum și existența unui consimțământ dat sau aprobat de către părintele sau tutorele legal al minorului.

 

Politica referitoare la cookies:

În cadrul paginii noastre web, folosim tehnologia cookie-urilor. Cookie-urile sunt fișiere în format text de mici dimensiuni, alcătuite din litere și cifre, care se plasează în terminalul folosit de vizitator în timpul navigării pe site-ul nostru. Acestea asigură o comunicare între setările stabilite de utilizator și conținutul site-ului nostru.

Prin intermediul acestora, adunăm informații referitoare la paginile web vizitate înainte și după vizitarea site-ului nostru, precum și a paginilor noastre, țara de origine a vizitatorilor etc.

Folosim Google Analytics pentru a măsura eficiența publicității noastre și felul în care se utilizează pagina noastra web de către vizitatori.

Fereastra pop-up din pagina noastra web vă permite să acceptați cookie-urile existente sau să le customizați după preferințe sau să le dezactivați, lucru ce va restricționa însă accesul la unele caracteristici importante ale paginii noastre web.

 

Detalii suplimentare referitoare la modul folosirii cookie-urilor puteți găsi accesând următorul link:

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=ro

 

Durata stocării datelor cu caracter personal:

Datele dumneavoastra vor fi retinute pe perioada relatiilor contractuale cu SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL, precum si ulterior, pentru o perioada rezonabila, insa nu mai putin decat termenul general de prescriptie.

Datele dumneavoastra se proceseaza si se retin conform cerintelor unor legi, contract sau obligatii legale.

 

Securitatea datelor colectate:

SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL tratează cu cea mai mare seriozitate securitatea și integritatea datelor dumneavoastra, luând măsuri de precauție și protecție de ordin tehnic, administrativ și fizic pentru protejarea acestora, cu mențiunea că nicio tehnologie sau mediu de tranzacționare a informațiilor nu este complet sigur.

Detaliile legate de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, pot fi găsite accesând linkul urmator:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=en

 

Vă atragem atenția că atunci când folosiți un link de pe pagina noastră care vă va transfera pe o altă pagina web, prezenta Politică de confidențialitate nu se mai aplică. Navigarea pe o altă pagină web decât cea a SC DENTAL ELITE PARTNERS SRL se supune regulilor și politicii acelei pagini.

Pentru întrebări referitoare la conținutul politicii de confidențialitate, ne puteți scrie pe adresa de e-mail: contact@dentalelite.ro