^

Testimoniale

„Recomand cu mare drag și din tot sufletul. La Dental Elite, profesionalismul este cuvântul de bază, personalul minunat și nu în ultimul rând, calitate la un preț accesibil.
Mulțumim și revenim”

Oana

„Experiența mea la Dental Elite este una excelentă. Este o clinică unde ești primit foarte bine de la recepție și până în cabinetul medicului. Domnul doctor Raul Coman este în primul rând un om extraordinar,calm,înțelegător, răbdător, iar în meseria dumnealui este un adevărat profesionist, foarte atent la detalii găsește mereu plăcerea și energia de a-si ajuta pacienții. Recomand cu toată încrederea Dental Elite!”

Eva

„Fiind genul de pacient care deseori pleacă cu inima cât un purice de la cabinet, am avut surpriza plăcută ca de data asta să nu mai existe așa de multă teamă sau încordare. Experiența mea cu dr. Coman Raul mă face să-l recomand cu toată încrederea. Comunicare foarte bună, extrem de grijuliu și foarte atent, mai ales la capitolul durere și confort! Am apreciat foarte mult explicațiile oferite la fiecare gest terapeutic, chiar ajută mult să înțelegi și chiar să cooperezi mai bine. Cea mai nedureroasă și plăcută vizită la stomatolog de până acum!”

Andrada

„I had a great experience at this dental practice. All the staff are lovely and welcoming and the treatment was very relaxing. My sons loved dr Alexandra Strat.Cannot ask for a smoother and toddler/kids-friendly dentist experience!
Thank you!”

Ewelina

„Recomand cu încredere clinica Dental Elite și pe domnul Dr. Ciucu Alexandru, un adevărat profesionist. Mi-a inserat un implant și operatia a decurs foarte, foarte bine. Nu am simțit nici cea mai mică durere. Comunicarea a fost foarte buna, domnul doctor oferindu-mi informații utile și detaliate atât în timpul operației cat și după aceea. De asemenea, tot personalul este foarte amabil și bine pregătit.
Recomand și va mulțumesc întregii echipe!”

Madi

„Recomand cu încredere clinica Dental Elite! O echipa care se bazează pe principiile profesionalismului si promptitudinii. Personal foarte amabil de la recepție până la medici. Special thanks to Dr. Raul Coman! Un medic extraordinar, profi, calm, rabdator, care îti explica fiecare operațiune pe care urmează să o execute. Are niste maini de aur, nu am simtit niciun pic de durere. Thumbs up and keep up the great work!”

Crina

„O clinica stomatologica de exceptie, ce ofera o gama completa de tratamente stomatologice. Personalul clinicii este foarte bine pregatit, iar materialele folosite sunt de ultima generatie. Recomand cu toata increderea celor ce doresc un tratament adecvat nevoilor personale si rezistent in timp!”

Mihai

„Servicii ca in filme: zona asteptare cu fotolii comfortabile, muzica ambientala si loc de joaca pt copii; servicii de top cu tot ce trebuie la indemana (radiografie, chirurgie, roboti); echipa mereu zambitoare si nu exista timpi de asteptare in fata cabinetului. RECOMAND!”

Florentina

„Acesta este de departe cel mai bun cabinet dentar la care am fost vreodată. Am fost nervos la început, dar personalul a fost prietenos, de ajutor și foarte înțelegător, de la programari la consultatii. Locul este foarte frumos și foarte profesionist. Ii recomand din suflet.”

Ana

„Profesionalismul este cel mai bun cuvant pentru a descrie Dental Elite.
Recomand cu drag!!!”

Cristiean

„Intr-adevăr, tot ce spun este adevărat!!! Au servicii de calitate, sunt foarte drăguți, amabili și punctuali și prețurile sunt accesibile!!!”

Lidia

„Recomand cu încredere această clinică! Personalul este foarte amabil, iar serviciile sunt de înaltă calitate.”

Diana

PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp