Clinica Dental Elite este momentan închisă pentru
prevenirea răspândirii virusului COVID-19.
Vă mulțumim pentru înțelegere, revenim cu vești în curând.

Testimoniale

"Recomand cu mare drag și din tot sufletul. La Dental Elite, profesionalismul este cuvântul de bază, personalul minunat și nu în ultimul rând, calitate la un preț accesibil.
Mulțumim și revenim"

Oana
customer satisfaction

"Experiența mea la Dental Elite este una excelentă. Este o clinică unde ești primit foarte bine de la recepție și până în cabinetul medicului. Domnul doctor Raul Coman este în primul rând un om extraordinar,calm,înțelegător, răbdător, iar în meseria dumnealui este un adevărat profesionist, foarte atent la detalii găsește mereu plăcerea și energia de a-si ajuta pacienții
. Recomand cu toată încrederea Dental Elite!"

Eva
customer satisfaction

"Recomand Dr. Ioniță Adelina pentru toată lumea și mai ales celor ce au fobie de stomatologie. O fire foarte calmă si comunicativă,iti asculta cu răbdare toate problemele si gaseste o solutie pentru fiecare.Într-un cuvant un medic stomatolog excepțional pe placul tuturor ce te face sa pleci mulțumit si cu un zâmbet larg. Si nu in ultimul rand recomand clinica Dental Elite pentru serviciile de buna calitate si o echipa ce da dovada de profesionalism. 10"

Nicolae
customer satisfaction

"Fiind genul de pacient care deseori pleacă cu inima cât un purice de la cabinet, am avut surpriza plăcută ca de data asta să nu mai existe așa de multă teamă sau încordare. Experiența mea cu dr. Coman Raul mă face să-l recomand cu toată încrederea. Comunicare foarte bună, extrem de grijuliu și foarte atent, mai ales la capitolul durere și confort! Am apreciat foarte mult explicațiile oferite la fiecare gest terapeutic, chiar ajută mult să înțelegi și chiar să cooperezi mai bine.
Cea mai nedureroasă și plăcută vizită la stomatolog de până acum!"

Andrada
customer satisfaction

"I had a great experience at this dental practice. All the staff are lovely and welcoming and the treatment was very relaxing. My sons loved dr Alexandra Strat.Cannot ask for a smoother and toddler/kids-friendly dentist experience!
Thank you!"

Ewelina
customer satisfaction

"Recomand cu încredere clinica Dental Elite și pe domnul Dr. Ciucu Alexandru, un adevărat profesionist. Mi-a inserat un implant și operatia a decurs foarte, foarte bine. Nu am simțit nici cea mai mică durere. Comunicarea a fost foarte buna, domnul doctor oferindu-mi informații utile și detaliate atât în timpul operației cat și după aceea. De asemenea, tot personalul este foarte amabil și bine pregătit.
Recomand și va mulțumesc întregii echipe!"

Madi
customer satisfaction

"Recomand cu încredere clinica Dental Elite! O echipa care se bazează pe principiile profesionalismului si promptitudinii. Personal foarte amabil de la recepție până la medici. Special thanks to Dr. Raul Coman! Un medic extraordinar, profi, calm, rabdator, care îti explica fiecare operațiune pe care urmează să o execute. Are niste maini de aur, nu am simtit niciun pic de durere.
Thumbs up and keep up the great work!"

Crina
customer satisfaction

"O clinica stomatologica de exceptie, ce ofera o gama completa de tratamente stomatologice. Personalul clinicii este foarte bine pregatit, iar materialele folosite sunt de ultima generatie. Recomand cu toata increderea celor ce doresc un tratament adecvat nevoilor personale si rezistent in timp.!"

Mihai
customer satisfaction

"Servicii ca in filme: zona asteptare cu fotolii comfortabile, muzica ambientala si loc de joaca pt copii; servicii de top cu tot ce trebuie la indemana (radiografie, chirurgie, roboti);echipa mereu zambitoare si nu exista timpi de asteptare in fata cabinetului. RECOMAND!"

Florentina
customer satisfaction

"Acesta este de departe cel mai bun cabinet dentar la care am fost vreodată. Am fost nervos la început, dar personalul a fost prietenos, de ajutor și foarte înțelegător, de la programari la consultatii. Locul este foarte frumos și foarte profesionist. Ii recomand din suflet."

Ana
customer satisfaction

"Profesionalismul este cel mai bun cuvant pentru a descrie Dental Elite.
Recomand cu drag!!!"

Cristiean
customer satisfaction

"Intr-adevăr, tot ce spun este adevărat!!! Au servicii de calitate, sunt foarte drăguți, amabili și punctuali și prețurile sunt accesibile!!!"

Lidia
customer satisfaction

"Recomand cu încredere această clinică! Personalul este foarte amabil, iar serviciile sunt de înaltă calitate."

Diana
customer satisfaction

Vezi toate recenziile