^

Before & After
Tratamente dentare complexe

Rezultatele noastre

Descoperă cazurile noastre pas cu pas

Am adunat mai jos o mică parte din munca echipei noastre multidisciplinare. Poți descoperi într-un format interactiv cazuri diverse, de la tratamente endodontice la reabilitări totale, gestionate cu succes de medicii noștri.

Before After

Pacient în vârstă de 38 de ani, caz de reabilitare maxilară, utilizând scanarea intraorală și simulatorul de zâmbete de tipul Digital Smile Design. Materialele folosite sunt cele de Zirconiu și Ceramică de ultimă tehnologie, alături de implanturi dentare (Bredent Germany). Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After
Pacientă în vârstă de 34 de ani, la care s-au efectuat gingivectomii ghidate Laser și lucrări provizorii digitale pentru îmbunătățirea esteticii dentare și faciale, dar și a ocluziei (mușcăturii) dentare. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.
Before After

Pacientă de 55 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară totală utilizând scanarea intraorală și simulatorul de zâmbete de tipul Digital Smile Design. Materialele folosite sunt cele de Zirconiu și Ceramică de ultimă tehnologie, alături de implanturi dentare (Zimmer USA). Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After
Pacient în varstă de 52 de ani, caz de reabilitare bimaxilară totală, la care s-au efectuat lucrări provizorii ghidate digital pentru a previzualiza ocluzia dentară (mușcătura) viitoare a lucrărilor finale din ceramică pe zirconiu. În imagine avem prezente lucrări dentare mixte, atât pe dinții naturali cât și pe implanturi dentare Bredent Germany. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.
Before After

Pacientă de 62 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară totală de tipul Fast and Fixed/All on 6 cu protezare imediată fixă la 24h de la intervenția de implant dentar, urmată de lucrările definitive din imagine realizate la 6 luni de la intervenția de implant dentar. Lucrări efectuate din materiale de înaltă calitate precum BioHPP și Ceramică pe suport de Zirconiu. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After
Pacientă în varstă de 48 de ani, caz de reabilitare bimaxilară totală, la care s-au efectuat lucrări provizorii ghidate digital pentru a previzualiza ocluzia dentară (mușcătura) viitoare a lucrărilor finale din ceramică pe zirconiu. În imagine avem prezente lucrări dentare mixte, atât pe dinții naturali cât și pe implanturi dentare Bredent Germany. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.
Before After

Pacientă în varstă de 50 de ani, caz de reabilitare bimaxilară totală la care s-au efectuat lucrări provizorii ghidate digital pentru a previzualiza ocluzia dentară (mușcătura) viitoare a lucrărilor finale din ceramică pe zirconiu. În imagine avem prezente lucrări dentare mixte, atât pe dinții naturali cât și pe implanturi dentare NeoDent by Straumann. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacientă de 55 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară totală utilizând scanarea intraorală și simulatorul de zâmbete de tipul Digital Smile Design. Materialele folosite sunt cele de Zirconiu și Ceramică de ultimă tehnologie, alături de implanturi dentare (Zimmer USA). Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacient de 60 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilara totală de tipul Fast and Fixed/All on 6 cu protezare imediată fixă la 24h de la intervenția de implant dentar, urmată de lucrările definitive din imagine realizate la 6 luni de la intervenția de implant dentar. Lucrări efectuate din materiale de înaltă calitate precum BioHPP și Ceramică pe suport de Zirconiu. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacientă în vârstă de 55 de ani, caz de de dublu Fast and Fixed Bredent cu lucrări finale pe structură de BioHPP cu coroane individuale de zirconiu și ceramică. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacient în vârstă de 61 de ani, caz de reabilitare bimaxilară cu ajutorul implanturilor dentare Bredent, tehnică Fast and Fixed și lucrări finale realizate digital din ceramică pe zirconiu și BioHpp cu coroane de zirconiu. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacientă în vârstă de 60 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară totală cu ajutorul implanturilor dentare Straumann. Lucrare finală cu ceramică pe zirconiu. Lucrare realizată de Conferențiar Universitar Doctor Alexandru Burcea și Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacientă în vârstă de 37 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară. S-au folosit tehnica scanării intraorale 3D și lucrări dentare de ceramică pe zirconiu realizate 100% digital cu ajutorul simulatorului de zâmbete SmileCloud și Exocad. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacientă în vârstă de 36 de ani, caz de acoperire retracție gingivală prin tehnica lamboului avansat coronar, fără grefă gingivală. Lucrare realizată de Dr. Dragoș Vulcu.

Before After

Pacientă în vârstă de 36 de ani, caz de acoperire retracție gingivală prin tehnica lamboului avansat coronar și o grefă gingivală din țesut conjunctiv. Implant dentar protezat cu o coroană de zirconiu în zona 24. Lucrare realizată de Dr. Dragoș Vulcu.

Before After

Pacientă în vârstă de 28 de ani, caz de retracție gingivală stopată cu o grefă de țesut conjunctiv pentru a augmenta gingia keratinizată (pentru a stopa avansarea retracției), dar și pentru a acoperi o parte din retracții. Lucrare realizată de Dr. Dragoș Vulcu.

Before After

Pacientă în vârstă de 58 de ani, caz de reabilitare totală bimaxilară cu ajutorul implanturilor dentare SKY Fast & Fixed de la Bredent și lucrări dentare ceramică pe zirconiu prin tehnica scanării 3D. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacient în vârstă de 21 de ani, caz de overlay ceramic. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea.

Before After

Pacientă în vârstă de 36 de ani, caz de proteză acrilică totală superioară. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea.

Before After

Pacient în vârstă de 49 de ani, caz de punte metalo-ceramică superioară. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea.

Before After

Pacientă în vârstă de 50 de ani, caz de coroane din zirconiu pe implanturi și fațetări directe compozit zona frontală prin tehnica injectării compozitului. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea.

Before After

Pacient în vârstă de 63 de ani, caz de proteze totale Candulor (garnitură specială de dinți). Lucrare realizată de Dr. Roxana Cristea.

Before After

Pacient în vârstă de 29 de ani, caz de tratament al petelor albe cu ICON. Lucrare realizată de Dr. Oana Popelea.

Before After

Pacientă în vârstă de 63 de ani, caz de reabilitare totală bimaxilară realizată cu ajutorul implanturilor dentare Bredent, a scanări 3D, cu lucrări dentare de ceramică pe zirconiu. Caz realizat 100% digital. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacientă în vârstă de 16 ani cu dizarmonie dento-maxilară cu înghesuire severă. S-au aplicat două aparate ortodontice metalice pentru alinierea dentară și îmbunătățirea esteticii. Tratamentul a durat 1 an și 5 luni. Lucrare realizată de Dr. Victor Ioan Suciu.

Before After

Pacient in varsta de 46 de ani, cu boala parodontala severa, a beneficiar de reabilitare totala bimaxilara cu ajutorul implanturilor dentare Bredent prin tehnica Fast&Fixed cu lucrare provizorie fixa la 24h dupa interventie. Dupa cele 6 luni de vindecare, pacientul a primit lucrarile finale realizate din ceramica pe suport de metal.
Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

logo dental elite

Ține pasul cu clinicile Dental Elite!

Urmărește-ne pe social media și fii la curent atât cu rezultatele noastre, cât și cu promoțiile și ofertele pe care le derulăm pe tot parcursul anului.

PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp