^

Before & After
Tratamente dentare complexe

Rezultatele noastre

Descoperă cazurile noastre pas cu pas

Am adunat mai jos o mică parte din munca echipei noastre multidisciplinare. Poți descoperi într-un format interactiv cazuri diverse, de la tratamente endodontice la reabilitări totale, gestionate cu succes de medicii noștri.

Implantologie

Before After Untitled design 23Untitled design 24

Pacient în vârstă de 38 de ani, caz de reabilitare maxilară, utilizând scanarea intraorală și simulatorul de zâmbete de tipul Digital Smile Design. Materialele folosite sunt cele de Zirconiu și Ceramică de ultimă tehnologie, alături de implanturi dentare (Bredent Germany). Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After Untitled design 21Untitled design 22
Pacientă în vârstă de 34 de ani, la care s-au efectuat gingivectomii ghidate Laser și lucrări provizorii digitale pentru îmbunătățirea esteticii dentare și faciale, dar și a ocluziei (mușcăturii) dentare. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.
Before After Untitled design 25Untitled design 26

Pacientă de 55 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară totală utilizând scanarea intraorală și simulatorul de zâmbete de tipul Digital Smile Design. Materialele folosite sunt cele de Zirconiu și Ceramică de ultimă tehnologie, alături de implanturi dentare (Zimmer USA). Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After Untitled design 36Untitled design 37
Pacient în varstă de 52 de ani, caz de reabilitare bimaxilară totală, la care s-au efectuat lucrări provizorii ghidate digital pentru a previzualiza ocluzia dentară (mușcătura) viitoare a lucrărilor finale din ceramică pe zirconiu. În imagine avem prezente lucrări dentare mixte, atât pe dinții naturali cât și pe implanturi dentare Bredent Germany. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.
Before After WHATSA 1WHAE76 1

Pacientă de 62 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară totală de tipul Fast and Fixed/All on 6 cu protezare imediată fixă la 24h de la intervenția de implant dentar, urmată de lucrările definitive din imagine realizate la 6 luni de la intervenția de implant dentar. Lucrări efectuate din materiale de înaltă calitate precum BioHPP și Ceramică pe suport de Zirconiu. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After Untitled design 29Untitled design 30
Pacientă în vârstă de 48 de ani, caz de reabilitare bimaxilară totală, la care s-au efectuat lucrări provizorii ghidate digital pentru a previzualiza ocluzia dentară (mușcătura) viitoare a lucrărilor finale din ceramică pe zirconiu. În imagine avem prezente lucrări dentare mixte, atât pe dinții naturali cât și pe implanturi dentare Bredent Germany. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.
Before After Untitled design 19IMG 0833

Pacientă în varstă de 50 de ani, caz de reabilitare bimaxilară totală la care s-au efectuat lucrări provizorii ghidate digital pentru a previzualiza ocluzia dentară (mușcătura) viitoare a lucrărilor finale din ceramică pe zirconiu. În imagine avem prezente lucrări dentare mixte, atât pe dinții naturali cât și pe implanturi dentare NeoDent by Straumann. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After Untitled design 41Untitled design 40

Pacientă de 55 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară totală utilizând scanarea intraorală și simulatorul de zâmbete de tipul Digital Smile Design. Materialele folosite sunt cele de Zirconiu și Ceramică de ultimă tehnologie, alături de implanturi dentare (Zimmer USA). Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After Untitled design 43Untitled design 42

Pacient de 60 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilara totală de tipul Fast and Fixed/All on 6 cu protezare imediată fixă la 24h de la intervenția de implant dentar, urmată de lucrările definitive din imagine realizate la 6 luni de la intervenția de implant dentar. Lucrări efectuate din materiale de înaltă calitate precum BioHPP și Ceramică pe suport de Zirconiu. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After Untitled design2Untitled design

Pacientă în vârstă de 55 de ani, caz de de dublu Fast and Fixed Bredent cu lucrări finale pe structură de BioHPP cu coroane individuale de zirconiu și ceramică. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After dental elite before02Untitled design5

Pacient în vârstă de 61 de ani, caz de reabilitare bimaxilară cu ajutorul implanturilor dentare Bredent, tehnică Fast and Fixed și lucrări finale realizate digital din ceramică pe zirconiu și BioHpp cu coroane de zirconiu. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After before after de 1before after beta

Pacientă în vârstă de 60 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară totală cu ajutorul implanturilor dentare Straumann. Lucrare finală cu ceramică pe zirconiu. Lucrare realizată de Conferențiar Universitar Doctor Alexandru Burcea și Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacient în vârstă de 47 de ani, cu boală parodontală în stadiu avansat, a optat spre o soluție fixă cu ajutorul implanturilor dentare revoluționare Fast&Fixed de la Bredent. Lucrarea dentară din imagine este realizată din Ceramică pe suport de Zirconiu și structură din BioHPP, un material elastic și usor ce permite o distribuire a forțelor masticatorii mai eficientă decât materialele clasice, rigide. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacientă în vârstă de 73 de ani, a optat pentru o soluție fixă cu ajutorul lucrărilor dentare provizorii Fast&Fixed de la Bredent în 24h. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After before 111after 111

Pacientă în vârstă de 37 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară. S-au folosit tehnica scanării intraorale 3D și lucrări dentare de ceramică pe zirconiu realizate 100% digital cu ajutorul simulatorului de zâmbete SmileCloud și Exocad. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacient în vârstă de 44 de ani, cu disfuncții masticatorii severe, a beneficiat de o reabilitare totală bimaxilară utilizând ultimele tehnologii de scanare 3D, împreună cu software-ul de creare a zâmbetelor SmileCloud. Materialele folosite au fost premium, coroane de ceramică stratificate și zirconiu, fapt ce a redat pacientului încrederea de sine printr-o îmbunătățire estetică dar și o funcționalitate corectă a ocluziei dentare. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After before dr alex ciucuafter dr alex ciucu scaled

Pacientă în vârstă de 58 de ani, caz de reabilitare totală bimaxilară cu ajutorul implanturilor dentare SKY Fast & Fixed de la Bredent și lucrări dentare ceramică pe zirconiu prin tehnica scanării 3D. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacient în vârstă de 47 de ani, caz de boală parodontală severă. A optat pentru reabilitare totală bimaxilară cu ajutorul implanturilor dentare Neodent by Straumann pe sistem Fast&Fixed (6 implanturi la maxilar și 4 implanturi la mandibulă). Pacientul a beneficiat de asemenea de o dantură fixă la 24h post-operatoriu. Lucrările finale sunt realizate din ceramică pe suport de metal. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacient în vârstă de 65 de ani, cu boală parodontală în stadiu avansat ce nu a permis salvarea niciunui dinte. A optat pentru o soluție fixă cu ajutorul implanturilor dentare revoluționare Fast&Fixed de la Bredent. Lucrarea dentară dublă din imagine este realizată din Ceramică pe suport Metalic și a produs o schimbare radicală atât pentru aspect, cât și pentru starea de sine a pacientului. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After beforeafter

Pacient in varsta de 46 de ani, cu boala parodontala severa, a beneficiar de reabilitare totala bimaxilara cu ajutorul implanturilor dentare Bredent prin tehnica Fast&Fixed cu lucrare provizorie fixa la 24h dupa interventie. Dupa cele 6 luni de vindecare, pacientul a primit lucrarile finale realizate din ceramica pe suport de metal. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After BeforeAfter Dental Elite14BeforeAfter Dental Elite15

Pacientă în vârstă de 63 de ani, caz de reabilitare totală bimaxilară realizată cu ajutorul implanturilor dentare Bredent, a scanări 3D, cu lucrări dentare de ceramică pe zirconiu. Caz realizat 100% digital. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacient în vârstă de 44 de ani, cu disfuncții masticatorii severe, a beneficiat de o reabilitare totală bimaxilară utilizând ultimele tehnologii de scanare 3D, împreună cu software-ul de creare a zâmbetelor SmileCloud. Materialele folosite au fost premium, coroane de ceramică stratificate și zirconiu, fapt ce a redat pacientului încrederea de sine printr-o îmbunătățire estetică dar și o funcționalitate corectă a ocluziei dentare. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacient în vârstă de 44 de ani, caz de reabilitare orală totală, lucrări de zirconiu full contur pe dinți naturali și implanturi. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea în colaborare interdisciplinară pe caz cu Dr. Alexandru Ciucu (chirurgie) si Dr. Victor Suciu (ortodonție).

Before After

Pacient în vârstă de 52 de ani, caz de lucrări ceramice pe zirconiu și implanturi dentare Bredent Germany. Cazul a fost realizat 100% digital prin tehnica scanării și utilizând software-ul SmileCloud. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Ortodonție

Before After

Pacientă în vârstă de 16 ani, cu protuzie și diastemă. S-a realizat corecția cu aparate și micro-implanturi ortodontice. Lucrare realizată de Dr. Victor Suciu.

Before After

Pacient în vârstă de 37 de ani cu multiple breșe edentate, migrări dentare și înghesuiri. S-a acționat multidisciplinar pentru aliniere și conformarea spațiilor protetice pentru ca apoi să se insereze implanturi dentare și coroane ceramice. Lucrare realizată de Dr. Victor Suciu.

Before After

Pacient în vârstă de 17 ani cu anomalie dentară de clasa III, tendință de ocluzie inversă. S-au efectuat două extracții de premolari inferiori primi și corectarea ocluziei prin retrudarea arcadei mandibulare. Lucrare realizată de Dr. Victor Suciu.

Before After

Pacientă în vârstă de 16 ani cu dizarmonie dento-maxilară cu înghesuire severă. S-au aplicat două aparate ortodontice metalice pentru alinierea dentară și îmbunătățirea esteticii. Tratamentul a durat 1 an și 5 luni. Lucrare realizată de Dr. Victor Suciu.

Before After

Pacientă în vârstă de 15 ani cu malocluzie cu înghesuire. S-a efectuat alinierea dentară cu ajutorul aparatelor ortodontice. Lucrare realizată de Dr. Victor Suciu.

Before After

Pacientă în vârstă de 31 ani cu înghesuire minoră. Tratament integral cu alignere invizibile în decurs de 6 luni. Lucrare realizată de Dr. Victor Suciu.

Parodontologie

Before After caz dr vulcu5caz dr vulcu6

Pacientă în vârstă de 28 de ani, caz de retracție gingivală stopată cu o grefă de țesut conjunctiv pentru a augmenta gingia keratinizată (pentru a stopa avansarea retracției), dar și pentru a acoperi o parte din retracții. Lucrare realizată de Dr. Dragoș Vulcu.

Before After caz dr vulcu1caz dr vulcu2

Pacientă în vârstă de 36 de ani, caz de acoperire retracție gingivală prin tehnica lamboului avansat coronar, fără grefă gingivală. Lucrare realizată de Dr. Dragoș Vulcu.

Before After

Pacientă în vârstă de 36 de ani, caz de acoperire retracție gingivală prin tehnica lamboului avansat coronar și o grefă gingivală din țesut conjunctiv. Implant dentar protezat cu o coroană de zirconiu în zona 24. Lucrare realizată de Dr. Dragoș Vulcu.

Before After

Pacient în vârstă de 40 de ani, lucrare de acoperire a retracțiilor gingivale prin diverse tehnici de management al țesuturilor moi. Lucrare realizată de Dr. Dragoș Vulcu.

Estetică dentară

Before After

Pacientă în vârstă de 30 de ani, lucrare de corectare formă și culoare prin fațete. Lucrare realizată de Dr. Monica Ardelean.

Before After

Pacientă în vârstă de 19 ani, caz de corecție a formei incisivilor laterali, păstrând culoarea naturală a dinților. Lucrare realizată de Dr. Monica Ardelean.

Before After before after dental elite131 2BeforeAfter Dental Elite13

Pacient în vârstă de 29 de ani, caz de tratament al petelor albe cu ICON. Lucrare realizată de Dr. Oana Popelea.

Before After

Pacientă în vârstă de 39 de ani, caz de fațetări directe compozit, urmând ulterior începerea tratamentului ortodontic. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea.

Before After

Pacient în vârstă de 27 de ani, caz de fațetări directe compozit. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea în colaborare interdisciplinară cu Dr. Dragoș Vulcu.

Before After

Pacientă în vârstă de 23 de ani, caz de fațetări directe din compozit pentru mascarea discromiilor rezultate în urma tratamentelor endodontice vechi. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea în colaborare interdisciplinară cu Dr. Dragoș Vulcu.

Before After

Pacient în vârstă de 73 de ani, caz de punte metalo-ceramică. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea.

Before After

Pacientă în vârstă de 38 de ani, caz de albire dentară cu lampa Philips ZOOM. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea.

Before After

Pacient în vârstă de 29 de ani, caz de albire dentară, fațetări directe compozit 11, 21 și 22 și coroană ceramică pe zirconiu 12 pentru a masca o colorație post-tratament endodontic. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea.

Before After

Pacient în vârstă de 28 de ani, caz de albire dentară cu lampa Philips ZOOM. Lucrare efectuată de Dr. Oana Petac.

Before After

Pacientă în vârstă de 52 de ani, caz de fațete dentare din compozit. Lucrare efectuată de Dr. Oana Petac.

Protetică dentară

Before After before after dr barzulea 5before after dr barzulea 4

Pacientă în vârstă de 36 de ani, caz de proteză acrilică totală superioară. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea.

Before After before after dr barzulea 3before after dr barzulea 2

Pacient în vârstă de 49 de ani, caz de punte metalo-ceramică superioară. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea.

Before After BeforeAfter Dental Elite8BeforeAfter Dental Elite9

Pacientă în vârstă de 50 de ani, caz de coroane din zirconiu pe implanturi și fațetări directe compozit zona frontală prin tehnica injectării compozitului. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea.

Before After before after dr barzulea 1before after dr barzulea 6

Pacient în vârstă de 21 de ani, caz de overlay ceramic. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea.

Before After

Pacient în vârstă de 44 de ani, pentru care s-a realizat o lucrare fixă superioară. Lucrare realizată de Dr. Roxana Cristea.

Before After before after dental elite32 1BeforeAfter Dental Elite11

Pacient în vârstă de 63 de ani, caz de proteze totale Candulor (garnitură specială de dinți). Lucrare realizată de Dr. Roxana Cristea.

Before After

Pacient în vârstă de 33 de ani, pentru care s-a efectuat înlocuirea obturației vechi și confecționarea coroanei din ceramică pe zirconiu pe 1.2, îmbunătățind astfel estetica zâmbetului. Lucrare realizată de Dr. Corneliu Strajescu.

Before After

Pacient în vârstă de 57 de ani, edentat total, căruia i s-au aplicat 2 proteze acrilice totale. Lucrare realizată de Dr. Georgiana Bărzulea, în colaborare cu Dr. Corneliu Strajescu pe partea de chirurgie.

Before After

Pacient în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat în clinică în urma unui accident cu dintele 21 fracturat. Nu s-a putut recupera dintele natural, așa că s-a realizat un implant, iar ca variantă protetică s-a mers pe un bont customizat din zirconiu și o coroană din ceramică pentru o estetică deosebită. Lucrare realizată de Dr. Dragoș Crișu.

Before After

Pacientă în vârstă de 54 de ani, caz de reabilitare completă a arcadelor maxilare prin coroane pe dinți naturali și pe implanturi. Lucrare realizată de Dr. Monica Ardelean, în colaborare interdisciplinară pentru partea de chirurgie și implantologie cu Dr. Alexandru Ciucu.

Before After

Pacient în vârstă de 42 de ani, caz de reabilitare completă a arcadelor maxilare prin coroane pe dinți naturali și pe implanturi. Lucrare realizată de Dr. Monica Ardelean în colaborare interdisciplinară cu Dr. Radu Bîja pe partea de chirurgie/implantologie.

Before After

Pacientă în vârstă de60 de ani, caz de reabilitare a arcadelor maxilare cu ajutorul lucrărilor pe implanturi prin tehnica Fast & Fixed. Lucrare realizată de Dr. Monica Ardelean, în colaborare interdisciplinară pentru partea de chirurgie și implantologie cu Dr. Alexandru Ciucu.

Stomatologie generală

Before After

Pacientă în vârstă de 27 de ani, pentru care s-a efectuat tratamentul cariilor dentare cu obturații de compozit. Lucrare efectuată de Dr. Oana Petac.

Before After

Pacientă în vârstă de 19 ani, caz de tratament al cariilor frontale cu ajutorul obturațiilor de compozit. Lucrare efectuată de Dr. Oana Petac.

Before After

Pacient în vârstă de 31 de ani, pentru care s-au efectuat obturații frontale de compozit. Lucrare efectuată de Dr. Georgiana Bărzulea în colaborare cu Dr. Dragoș Vulcu.

Before After

Pacientă în vârstă de 22 de ani, caz de tratament al cariilor de colet cu ajutorul obturațiilor de compozit. Lucrare efectuată de Dr. Oana Petac.

Before After

Pacientă în vârstă de 34 de ani, pentru care s-a refăcut zâmbetul prin fațete de compozit și reconturare a gingiei. Lucrare efectuată de Dr. Oana Petac.

logo dental elite

Ține pasul cu clinicile Dental Elite!

Urmărește-ne pe social media și fii la curent atât cu rezultatele noastre, cât și cu promoțiile și ofertele pe care le derulăm pe tot parcursul anului.

PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp Deschide Chatul