^

Tehnologii digitale

- pentru zâmbetul și confortul tău -

Untitled design 2022 06 03T104350.627

Radiologie integrată 2D/3D și CBCT (DURR și Hyperion)

Confortul pacienților este important pentru noi, motiv pentru care am dotat clinicile Dental Elite cu tehnologie digitală de ultimă generație, astfel încât să putem oferi tratamente de top la prețuri accesibile.

Radiologia integrată 2D/3D și CBCT ne ajută să intervenim rapid în cazul urgențelor dentare, aflând în mai puțin de cinci minute care sunt problemele cu care pacientul se confruntă. Astfel, în cazul urgențelor dentare putem interveni rapid, aflând aproape instant care este sursa durerii. În acest fel putem oferi cea mai bună soluție de tratament, iar pacientul nu mai este nevoit să viziteze un centru de imagistică dentară, gestionându-și mai bine timpul alocat rezolvării problemelor dentare.

Scanner intraoral

Una dintre tehnologiile care ne ajută să redăm zilnic naturalețea zâmbetelor este scannerul intraoral – acesta ne permite să realizăm o amprentare completă a cavității orale, fără a crea disconfort pacientului, așa cum se întâmpla de cele mai multe ori în cazul mulajului clasic.

În plus, șansele ca lucrarea protetică să nu fie așa cum te așteptai sunt extrem de mici, lucru datorat preciziei de care scannerul intraoral dispune.

Dispozitivul este capabil să proceseze mai mult de 1 milion de puncte 3D pe secundă și poate fi folosit cu ușurință și în zonele greu accesibile.

Scannerele intraorale Primescan AC PRO Cerec Medit i-700 și Medit i-500 se numără printre cele mai performante tehnologii de acest fel, iar pacienții Dental Elite se pot bucura de beneficiile acestora la fiecare vizită în clinică.

CER Press image CEREC20Primemill

Echipament de tehnică dentară digitalizată CEREC Primemill Sirona și CEREC Speedfire

În clinicile noastre din București și Brașov găzduim cel mai nou și eficient echipament de tehnică dentară la nivel mondial: cu CEREC Primemill Sirona – Sistem de frezare 3D și CEREC Speedfire calitatea lucrărilor protetice este 100% asigurată, timpul de realizare al tratamentului este considerabil micșorat, iar confortul pacientului garantat.

Tratamentele protetice pot fi astfel realizate în mai puține vizite la medicul stomatolog, în perfectă siguranță, cu ajutorul unei soluții inovatoare.

CER Press image CEREC20Primemill
Cerec Speedfire front RGB low

Echipament de tehnică dentară digitalizată CEREC Primemill Sirona și CEREC Speedfire

În plus, pentru că întreg fluxul de tratament este digitalizat, eroarea umană este eliminată, iar tu te bucuri de un rezultat rapid și un zâmbet sănătos pe termen lung.

Care este procesul? Simplu: cu ajutorul scannerului intraoral preluăm amprenta cavității bucale, rezultatul îl „transmitem” mai departe către echipamentul de tehnică dentară, iar apoi aparatul-minune începe să lucreze la noul tău zâmbet!

Laser Waterlase pentru reducerea durerii

Vizita la stomatolog nu mai înseamnă durere sau disconfort! Cu ajutorul laserului Waterlase realizăm tratamente dentare fără durere și minim invazive.

Sistemul Waterlase reprezintă o inovație în domeniul stomatologiei pentru că utilizează trei elemente simple pentru rezultate uimitoare: combină apa, aerul și puterea laserului pentru a pulveriza permanent apă și menține dintele hidratat, reducând semnificativ durerea și disconfortul pacientului.

Este folosit in tratamentele parodontologice, endodontice și implant dentar.

Lampă de albire Philips ZOOM

Lampa de albire Philips ZOOM este cea mai rapidă metodă de albire a dinților, fiind și cea mai renumită și utilizată la nivel mondial.

O singură ședință de 45-60 de minute oferă rezultate imediate, iar avantajul este că nu provoacă sensibilitate la nivelul gingiilor.

f2af79fe0b5f4fc68b61ac5f0062056f

Laser diodă EpicX Biolase

EpicX Biolase este un laser all-in-one ce permite realizarea tratamentelor dentare fără durere și este utilizat cu succes în cazul intervențiilor chirurgicale, grăbind vindecarea și reducând sângerarea și inflamația.

Microscop dentar endodonție Leica M320 High-end

Tratamentele de canal se numără printre cele mai frecvente intervenții dentare și sunt caraterizate de o „minuțiozitate” aparte.

Pentru că implică utilizarea unor ace extrem de subțiri, tratamentul de canal trebuie realizat de către medici specialiști endodonți care realizează tratamentul endodontic cu ajutorul microscopului dentar. Acesta permite vizualizarea în detaliu a fiecărui canal, iar țesutul infectat este eliminat în totalitate, fără a fi nevoie de intervenții ulterioare.

produktbild autoclave 1000x1000 klein 1 2

Echipamente de sterilizare MELAG și Castellini

Siguranța pacienților noștri se află pe primul loc, iar pentru acest lucru am adus în clinicile noastre echipamente de top MELAG si Castellini, dispozitive capabile să asigure o sterilizare eficientă, lipsită de eroare.

Folosim în fiecare zi protocoale de lucru ce au la bază standarde internaționale și avem grijă de siguranța fiecărui pacient care ne vizitează.

Unit-uri dentare A-DEC și Anthos (Castellini)

Suntem atenți la fiecare detaliu și vrem să ne asigurăm că te vei simți în largul tău la fiecare vizită, iar pentru acest lucru am investit în unit-uri dentare A-Dec și Anthos Castellini, cele mai renumite la nivel mondial.

PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp Deschide Chatul