^
logo bredent

Un zâmbet nou în doar 24 de ore.

Dinți ficși în 24 de ore Pack

VOUCHER 600 EUR

Implantul dentar,
o soluție pentru tine

Implantul dentar este soluția perfectă pentru înlocuirea dinților lipsă, deoarece imită cel mai bine rădăcina dintelui natural, fiind esențial pentru sănătatea dentară și cea a oaselor maxilare, dar și pentru confortul tău de zi cu zi. Dacă vorbim despre lipsa mai multor dinți, sistemul revoluționar Fast & Fixed merită toată atenția ta. Zâmbetul tău poate fi transformat imediat, fără durere și cu multe beneficii pe viață!

implant dentar
Frame 2

Estetică

Cea mai bună soluție pentru pacienții care au dinți lipsă sau chiar o arcadă fără dinți.

icon2

Stabilitate

Împiedică resorbția oaselor maxilare, grație tehnologiei moderne.

lucide timer reset

Funcționalitate

Poți zâmbi, vorbi și mânca așa cum ai visat  în 24 de ore.

icon4

Garanție

Oferim 12 luni garanție pentru toate tipurile de lucrări dentare.

experiența dental elite

Zâmbet nou

Tehnologia SKY Fast&Fixed, ideală pentru rezultate rapide

Inovația stă la baza tratamentelor BREDENT. Tehnologia SKY Fast & Fixed îți aduce o noutate absolut fantastică: dinți ficși în doar 24 de ore! Chiar dacă pare greu de crezut, tratamentul de origine germană facilitează reluarea vieții sociale într-un timp record: poți mânca, vorbi sau zâmbi imediat după operație.

icon 5 2

Rezultate rapide, în doar 24 ore

icon 6 3

Calitate germană de necontestat

icon 7

Procedură cu recuperare rapidă, fără durere

Tehnologie

Echipa Dental Elite,
partenerul tău pentru un zâmbet sănătos

Echipa de medici implantologi de la Dental Elite acumulează zeci de ani de experiență în medicina dentară. Este o divizie consolidată de medici implantologi și, credem noi, cea mai dedicată în a-ți reda zâmbetul într-un timp record. Sperăm că ne vei acorda încrederea ta și de-abia așteptăm să vorbim mai multe despre cum poți zâmbi fără griji de acum încolo.

Frame 2

Experiență

+40 de ani experiență în implantologie dentară.

icon2

Echipă

Divizie consolidată de medici implantologi.

lucide timer reset

Rezultate

Peste 11 mii de pacienți fericiți.

icon4

Tehnologie

Aparatură digitală de ultimă generație.

Experiență

11.137

Pacienți fericiți

25

Medici

15

Cabinete

3246

Tratamente
complexe

11.137

Pacienți fericiți

25

Medici

15

Cabinete

3246

Tratamente
complexe

Regândim relația
medic–pacient

Doar prin empatie, transparență și responsabilitate îți putem oferi servicii stomatologice de excepție. Este rețeta de lucru deja aplicată în Brașov și pe care o aducem cu drag și în București.
Însă nu este suficient – dorim să fim aproape de tine, să găsim mereu cele mai bune soluții pentru nevoile tale. Tocmai de aceea, vei vedea că fiecare interacțiune cu noi este definită de empatie și căldură – vorbim ca între prieteni, facem alegeri împreună și ne asigurăm că ești mereu mulțumit de serviciile noastre medicale.

Iar pentru că aparatura definește rezultatele grozave, investim continuu în tehnologie de ultimă generație și în perfecționarea profesională a medicilor noștri, ne dezvoltăm individual și ca echipă astfel încât tu să ai acces la tratamente revoluționare. Ne dorim să aducem aceste tratamente revoluționare mai aproape de pacienți, să fie baza unei relații de durată.

Implanturi fără
durere, de la prima

vizită la noi

pasul 1

Vii la prima vizită ca să vedem dacă ești apt pentru Fast & Fixed

pasul 2

Facem planul de tratament, stabilim data intervenției și alte detalii specifice

pasul 3

Îți transformăm complet zâmbetul în aceeași zi cu intervenția!

Călătoria spre un zâmbet complet nou în doar 24 de ore este mai simplă decât îți închipui. Totul începe cu prima vizită la noi, în care vom stabili dacă ești apt pentru a beneficia de tratament cu tehnologia revoluționară BREDENT SKY Fast & Fixed.

Vom etapiza apoi împreună planul de tratament, pentru a adresa prioritar urgențele tale stomatologice. Stabilim și detalii suplimentare precum data intervenției, dar și alte aspecte care compun imaginea de ansamblu în transformarea zâmbetului tău.

Totul se încheie în timp record: în doar 24 de ore te vei bucura de un zâmbet nu doar estetic, ci și funcțional! Vei putea vorbi, bea, mânca și, bineînțeles, zâmbi din toată inima – tehnologia germană de la BREDENT asigură toate acestea într-o singură zi.

Chiar dacă pentru majoritatea sunt lucruri mărunte, tu știi că cele de mai sus sunt uneori provocări dintre cele mai mari. Nu și de acum înainte, experiența vastă a medicilor stomatologi de la Dental Elite și tehnologia germană fac pereche bună împreună pentru a-ți reda siguranța de a zâmbi.

Ne revedem, desigur, în 6 luni de la data intervenției. Implantul dentar BREDENT SKY Fast & Fixed presupune revenirea în clinică la jumătate de an – atunci vor fi realizate lucrările protetice definitive. Ele oferă un aspect estetic ce imită dinții naturali și îți oferă, bineînțeles, încredere la superlativ.

dr alexandru burcea

Dr. Alexandru Ciucu

Chirurgie, Protetică, Implantologie

dr cristian papandopol

Dr. Cristian Papandopol

Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Implantologie Ghidată Digital

dr radu bîja

Dr. Radu Bîja

Chirurgie Dento-Alveolară, Implantologie

Untitled design 2022 06 24T100821.873

Dr. Alina Iacob

Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

Ce zic pacienții noștri?

Recomand cu încredere clinica Dental Elite și pe domnul Dr. Ciucu Alexandru, un adevărat profesionist. Mi-a inserat un implant și operația a decurs foarte, foarte bine. Nu am simțit nici cea mai mică durere. Comunicarea a fost foarte bună, domnul doctor oferindu-mi informații utile și detaliate atât în timpul operației cât și după aceea. De asemenea, tot personalul este foarte amabil și bine pregătit. Recomand și vă mulțumesc întregii echipe!
Mădălina
Clinica este excelentă. Profesionalism la superlativ, domnul doctor Vulcu, un medic extraordinar de bun. Calitatea produselor cu care se lucrează și curățenia în toată clinica sunt un mare plus. Personalul medical este foarte bine instruit, la fel și personalul de la recepția clinicii. Bravo Dental Elite!
Cristina
Recomand Dental Elite pentru serviciile de excepție! Domnul doctor Radu Bîja este minunat, pozitiv și lucrează cu atâta finețe! Îl recomand cu toată încrederea!
Monica

Pachetul Elite PREMIUM Dinți Ficși în 24h

Pachetul este valabil pentru implanturile PREMIUM Bredent SKY Fast & Fixed, care reprezintă una dintre cele mai performante soluții de implantologie: osteointegrare rapidă, flexibilitate protetică, durabilitate și estetică.

Pachetul este valabil până la 31 August și oferă un Voucher Cadou în valoare de 600 EUR pentru planurile de tratament acceptate și achitate până la data de 31 August.

Întreabă și de celelalte soluții de implantologie pentru Dinți Ficși în 24h.

logo bredent

Un zâmbet nou în doar24 de ore.

La clinicile Dental Elite din Brașov și București.

Call Center: 0731 000 700 sau 0731 000 900

Completează formularul și beneficiază de tratamentul SKY Fast & Fixed

Contact

  • Hidden
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp