^

Doctor Alina Iacob

Specializări

  • Doctor în Științe Medicale
  • Medic Specialist Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

Scurt pe doi

Doctor în științe medicale – ordinul MENCS nr. 5895/29.11.2016, Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureș – Școala Doctorală.

Numeroase cursuri de specializare în chirurgie orală şi maxilo-facială și participări la congrese atât în țară, cât și în străinătate.

Dr. Iacob are o experiență medicală bogată atât în țară, cât și în Spania și Marea Britanie
  • St. Andrews Centre for Burns and Plastic Surgery, Broomfield Hospital, Chelmsford, Marea Britanie (2014)
  • Spitalul Universitar „Gregorio Maranon”- Madrid, Secţia de Chirurgie Maxilo-Facială (2008)
  • Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş
  • Șef de lucrări (lector) – din 2018
  • Asistent universitar Disciplina de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială – din 2008
  • Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Mureş (începând cu 1999)

Vorbește limba engleză.

Certificări

Ce spun pacienții

Revin cu plăcere la acest cabinet. Întreg personalul este foarte receptiv, profesionist și punctual. Tarifele sunt pe măsura calității oferite.
Am venit din străinătate special pt clinica Dental Elite, în urma recenziilor bune văzute pe Google. Merită din plin 5 stele, este o întreagă echipă de profesioniști începând de la fetele de la recepție, asistente și medici. Am avut parte de servicii de foarte bună calitate și le mulțumim încă o dată pe acestă cale. Cu siguranță, când vom mai avea nevoie tot aici vom reveni.
Recomand cu drag Dental Elite. Personalul este foarte amabil și serviciile ireproșabile.
Recomand cu încredere, totul la superlativ .Personalul foarte amabil și drăguț de la recepție până la cabinetele domnilor doctori care își fac meseria cu profesionalism și seriozitate. Felicitări Dental Elite pt. standardele ridicate și pentru respectul pe care îl aveți față de pacienți. 👏👏👏
Am ajuns la ei tot pe baza recenziilor bune, și da, sunt o echipă tânără și profesionistă. Am găsit oameni care știu să vorbească, sa îți explice variantele și tu să decizi care este mai bună pentru tine, îți explică ce îți fac în gură, ca să înțelegi și tu, chiar dacă nu ești în domeniu'. Recomand!
Previous
Next
PROGRAMARE