^

Zâmbetul perfect începe cu o vizită

la Dental Elite

Zâmbetul tău strălucitor de sănătos

 • Albire dentară cu Lampa Philips ZOOM
 • Igienizare dentară periodică
 • Fațete și coroane dentare
 • Aparatură dentară de ultimă generație
 • Clinică certificată pentru tehnologia Philips ZOOM

Zâmbet sănătos sau estetic?

😁 Cu toții ne dorim zâmbetul perfect din varii motive: fie pentru a surprinde plăcut printr-un alb imaculat, fie pentru o reflexie grăitoare a sănătății orale de nota 10. Oricare ar fi nevoia care te aduce în clinica Dental Elite, poți fi sigur că ne dedicăm 110% în călătoria spre un zâmbet estetic, dar și sănătos. Descoperă în rândurile următoare cum te putem ajuta.

experiența dental elite

Rezultate rapide

Igienizarea dentară

Igienizarea profesională este cel mai important pas către un zâmbet sănătos pe termen lung. Este realizată numai de către medicul stomatolog sau specialistul în igienă dentară și cuprinde:

 1. detartraj
 2. air flow
 3. periaj
 4. fluorizare

Acest pachet de servicii, realizat în cabinetul stomatologic, curăță dantura în profunzime, o igienizează și îndepărtează tartrul și placa bacteriană. Efectuată corect și constant, poate preveni parodontoza și cariile care, de cele mai multe ori, ne pun pe drumuri în încercarea de a le repara.

Fațetele și coroanele dentare

Ce sunt mai exact fațetele dentare? Un înveliș ceramic care se aplică pe fața vizibilă a dinților în scopul de a îmbunătăți și de a corecta anumite deficiențe ale zâmbetului. Sunt, în același timp, cea mai minim invazivă metodă de a reface un dinte: se îndepărtează doar o cantitate mică de smalț.

Materialul din care se realizează fațetele este unul durabil, ceramic, iar asta înseamnă că este prietenos atât cu dintele, cât și cu gingia. Mai mult, dacă igiena dentară este corectă, fațetele ceramice pot rezista până la 10 ani! Pacienții cu dinți cu spațieri, strungăreață, dinți ciobiți sau cu modificări de culoare = pacienții ideali pentru această soluție.

Coroanele dentare reprezintă soluția ideală pentru un zâmbet plăcut și 100% sănătos. Ele sunt cele care păstrează funcționalitatea dinților și pot fi utilizate pentru a proteja un dinte fisurat, pentru a repara și salva un dinte cariat excesiv, dar și pentru a finaliza cu succes un tratament cu implant dentar. Coroana dentară arată și se simte la fel ca un dinte natural.

Chiar dacă este goală la interior, în exterior va arăta ca un dinte obișnuit. Se recomandă pacienților cu carii avansate, dinți decolorați sau în urma unui tratament de canal.

Reține faptul că transformarea zâmbetului cu ajutorul fațetelor și coroanelor dentare reprezintă un proces extrem de riguros, care implică multiple cunoștințe și atenție din partea medicului și tehnicianului care le realizează, așadar este foarte important cum îți alegi medicul protetician. Adesea, acesta face echipă cu medicul ortodont pentru a se asigura că fațetele sau coroanele dentare au rezistență în timp și că sunt rezolvate atât problemele de ordin estetic, cât și cele ce țin de funcționalitatea dinților tăi.

Albirea dentară

Unul dintre cele mai căutate tratamente dentare, minim invaziv și cu rezultate imediate este albirea dentară. Anumiți factori alimentari (cafea, tutun, ceai, vin roșu etc.) precum și diverși coloranți (tetraciclină) pot produce modificări nedorite ale culorii dinților, iar de multe ori o igienă riguroasă este insuficientă.

Acesta este motivul pentru care am investit în calitate și eficiență, oferind soluții de tratament sigure și rapide. Folosind lampa de albire Philips ZOOM!, cel mai utilizat tratament de albire dentară din SUA, obții un zâmbet de până la 8 ori mai alb în doar 45 de minute. Prin proceduri simple și cu 0% durere, specialiștii Dental Elite îți pot reda un zâmbet alb, strălucitor prin mai multe metode moderne și ușor de înțeles și aplicat.

Vei putea zâmbi cu încredere ori de câte ori vei avea ocazia, odată ce zâmbetul tău este alb și strălucitor, așa cum ți-ai dorit mereu.

Un zâmbet de 10 începe în clinicile Dental Elite!

Aparatură de
ultimă generație la

Dental Elite

pasul 1

Scanner intraoral

Amprentare digitală a arcadelor dentare, menită să ajute medicul dentist în reproducerea cât mai fidelă a noului dinte. Mult superioară mulajului clasic, în care dintele face contact cu substanța fluidă.

pasul 2

CEREC Speedfire

Este cea mai rapidă tehnologie de acest tip: sintetizează o coroană dentară în doar 10-15 minute! Aparatul ultra performant aduce, astfel, rapiditate în călătoria ta spre un zâmbet aspectuos.

pasul 3

Sistem de frezare 3D ȘI CEREC Primemill

Mașină de frezat ultra-performantă, ce scurtează timpii de lucru și îmbunătățește substanțial calitatea lucrărilor din ceramică. Rezultate clinice de cel mai înalt nivel, disponibile pentru fiecare pacient Dental Elite.

pasul 4

Lampa Philips ZOOM!

Cel mai nou dispozitiv de albire dentară și, credem noi, cea mai bună cale de a-ți recăpăta zâmbetul strălucitor. Până la 4 sesiuni de aplicare a câte 15 minute fiecare = dinți cu până la 8 nuanțe mai albi, cu 0% durere!

Iar pentru că aparatura este doar parte a soluției, clinicile Dental Elite din București și Brașov reunesc echipe multidisciplinare: de la implantologi la ortodonți la esteticieni, pedodonți, endodonți, parodontologi sau chirurgi și igieniști dentari.

Poți conta pe cei +30 de medici și experiența lor vastă în stomatologie: vei descoperi încă de la prima vizită că abordăm actul medical într-un mod original și profesionist: cu tine în centrul atenției.

În același timp, cunoaștem realitățile acestor ani și presiunea pe care o aduc în viața fiecăruia dintre noi. Le combatem cu stomatologie de elită la prețuri accesibile, cât și cu multiple forme de plată, ca cea în rate.

Pentru că tu ești în centrul atenției, ne consultăm cu tine în privința plății și te sfătuim cu responsabilitate pentru a face decizia corectă.

Clinică certificată pentru tehnologia Philips ZOOM!

albire dentară philips zoom

Bazată pe tehnologia ultra-modernă de la Philips, lampa ZOOM! garantează un zâmbet cu până la 8 nuanțe mai alb! Cea mai bună și rapidă opțiune pentru a-ți recăpăta zâmbetul strălucitor, lampa Philips ZOOM! albește dinții în până la 4 sesiuni de aplicare a câte 15 minute fiecare, totul în cadrul unei proceduri fără durere.

Alege Dental Elite pentru un tratament modern de albire dentară, vei beneficia de expertiza unei clinici certificate pentru tehnologia Philips ZOOM!

Untitled design 2022 05 06T091800.145

Dr. Monica Ardelean

Protetică, Estetică Dentară, Endodonție

Untitled design 2022 05 06T091912.944

Dr. Anca Voiculescu

Protetică, Stomatologie minim invazivă

Untitled design 2022 05 10T110128.175

Dr. Bianca Deliu

Protetică, Endodonție microscopică

Untitled design 2022 05 10T110459.339

Dr. Georgiana Bărzulea

Medicină dentară de urgență, Protetică

Untitled design 2022 05 10T110623.151

Dr. Alexandru Ciucu

Chirurgie, Protetică, Implantologie

Dr. Eliza Ciubotariu

Medicină dentară de urgență, Stomatologie generală

Dr. Corneliu Strajescu

Medicină dentară de urgență, Stomatologie generală, Implantologie

Ce zic pacienții noștri?

Toată familia merge la Dental Elite și suntem foarte mulțumiți. Pentru adulți, din experiența noastră, îl recomandăm cu drag pe Dl. Dr. Coman Raul, și pentru copii pe Dna. Dr. Codruța Cosma. Daca aveți nevoie de doctori răbdători, atenți și profesioniști, nu ezitați să mergeți și nu veți fi dezamăgiți! Dacă vă este frică, vă promit că o sa uitați de ea!
Mădălina
Pur și simplu, un loc minunat! Începând de la locație, profesionalismul tuturor, vibe-ul pozitiv cu care ești întâmpinat; te face să te simți confortabil, îngrijit și să pleci cu zâmbetul pe buze! Recomand întreaga echipă, în special dr. Alexandru Ciucu, nota 10!
Ovidiu
O super experiență, de la recepție până la medicul Monica Ardelean, o profesionistă ce lucrează cu plăcere și profesionalism. Foarte carismatică și grijulie. Mulțumesc!
Mihai

Ce spun pacienții noștri

Zâmbește cu oferta White Summer Pack

Viața e prea scurtă ca să o petreci zâmbind cu reținere. E timpul să-ți exprimi bucuria și încântarea cu un zâmbet larg, odată ce vei beneficia de oferta noastră specială.

Pachetul complet de albire dentară White Summer Pack de la Dental Elite are incluse următoarele servicii:

 • albire dentară cu lampa Philips ZOOM, tehnologie revoluționară care asigură dinți cu până la 8 nuanțe mai albi în până la 4 sesiuni a 15 minute fiecare
 • profilaxie (prevenție) dentară, cu tratamente familiare ca:
  • detartrajul, necesar pentru îndepărtarea completă a plăcii bacteriene
  • airflow, o lustruire cu jet de apă, aer și particule fine ce reduce senzația de dinți aspri după detartraj
  • periajul profesional, efectuat cu instrumente și paste de dinți speciale, disponibile doar în cabinetul stomatologic.

Un pachet stomatologic Dental Elite cu 0% durere, la un preț promoțional.

Află mai multe

Lasă-ne câteva detalii și te vom contacta în scurt timp. Vom vorbi mai multe despre noul tău zâmbet prin oferta White Summer Pack.

 • Hidden
PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp Deschide Chatul