Clinica Dental Elite este momentan închisă pentru
prevenirea răspândirii virusului COVID-19.
Vă mulțumim pentru înțelegere, revenim cu vești în curând.

Servicii

artificial 1
IMPLANTOLOGIE

Un implant ar trebui garantat 10-15 ani, așa că feriți-vă de medicii care spun că implanturile puse de ei vor rezista pentru totdeauna!

smile 1
ESTETICĂ DENTARĂ ȘI FACIALĂ

 Această specializare se adresează pacienţilor care-şi doresc dinţi sănătoşi, cât mai armonizaţi cu fizionomia lor şi, nu în ultimul rând, cât mai albi.

microscope
TRATAMENT LA MICROSCOP

Orice tratament endodontic ar trebui realizat la microscop pentru a putea obține o preparare tridimensională completă a canalelor radiculare.

tooth cleaning
PROFILAXIE ȘI PREVENȚIE DENTARĂ

Profilaxia reprezintă prevenirea îmbolnăvirii dentare, dar și prevenirea complicațiilor în cazul afecțiunilor deja existente.

girl smiling
STOMATOLOGIE PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI

Pedodonţia sau stomatologia pediatrică este ramura medicinei dentare care se ocupă atât cu tratamentul specific al dinților temporari (dinților de lapte), cât și al dinților permanenți tineri.

tooth
ORTODONȚIE SI ORTOPEDIE DENTOFACIALĂ

Ortodonția, e bine de știut, este partea stomatologiei ce se ocupă de alinierea și armonizarea poziției dinților pentru a obține o ocluzie (mușcătură) echilibrată și corectă.

drilling
ENDODONȚIE

Endodonţia este specialitatea care se ocupă cu tratamentul canalului radicular şi reprezintă baza stomatologiei, deoarece durata de viaţă a dintelui depinde în…

dentures
PROTETICĂ DENTARĂ

Protetica dentară se ocupă cu înlocuirea dinților, atunci când ei lipsesc, prin proteze fixe, semi-mobile (scheletelate) și proteze mobile.

radioactive
RADIOLOGIE DENTARĂ

Clinica noastră este dotată cu aparatură de ultimă oră în domeniul radiologiei.

tooth 1
CHIRURGIE

Tratamentele efectuate de un chirurg sunt diverse, depășind aria de competență a medicului stomatolog, încadrându-se în chirurgia medicală.

gum
PARODONTOLOGIE

Bolile parodontale (“parodontoză”) sunt afecţiuni ale gingiei şi osului alveolar, precum şi ale ligamentelor ce susţin dintele în alveolă.

medical appointment
PROGRAMEAZĂ-TE

Ai o urgență stomatologică? Programează-te printr-un apel telefonic sau scrie-ne pe e-mail!