^

Aparatul dentar Invisalign

- invizibil, confortabil, modern -

dental elite invisalign

De ce Invisalign?

Cum ar fi să beneficiezi de toate avantajele unui tratament ortodontic de înaltă calitate, însă fără cel mai mare impediment: teama de a zâmbi, de a dezvălui tuturor că porți aparat dentar? Aparatul dentar Invisalign, fabricat din materiale moderne și durabile, îți permite să zâmbești fără rețineri în orice moment al zilei!

Iar pe lângă partea estetică, atât de importantă pentru fiecare dintre noi, vei avea libertate deplină în alegerile tale alimentare sau de băuturi, ceva ce nu poți face dacă optezi pentru un aparat dentar clasic.

Obții dinți aliniați purtând un aparat aproape insesizabil, extrem de popular în rândul pacienților ce caută zâmbetul perfect. Gata cu clasicii brackets, e timpul pentru ceva nou.

Aparatul dentar Invisalign este format din mai multe seturi de gutiere transparente, confortabile și detașabile. Materialul Smarttrack, inventat de Invisalign, promite confort și durabilitate.

Spre deosebire de aparatul dentar clasic, aparatul Invisalign te scapă de durerile clasice care vin odată cu tratamentul ortodontic. Vei zâmbi fără rețineri încă din timpul tratamentului.

invisalign denta elite

Un aparat dentar care redefinește ortodonția

Cu toții suntem obișnuiți cu aparatele dentare clasice, cu brackets, care erau în trecut singura cale spre un zâmbet sănătos și estetic în egală măsură.

Trecerea de la brackets la sisteme de gutiere invizibile nu doar că ușurează munca medicului ortodont, dar motivează și pacientul să accepte această formă de tratament – nu doar din perspectivă estetică, ci și funcțională.

Timp de tratament și vizite în clinică eficientizate

invisalign dental elite2 scaled

Tratamentul cu Invisalign poate dura de la câteva luni la câțiva ani, în funcție de complexitatea fiecărui diagnostic în parte. Pacientul va trebui să poarte aparatul cel puțin 22 de ore pe zi pentru a obține rezultatele dorite.

Vizitele regulate la ortodont sunt indicate pentru a te asigura că tratamentul decurge cum trebuie însă, în caz de nevoie, tratamentul cu aparatul dentar Invisalign poate fi realizat și la distanță!

invisalign dental elite2 scaled

Ce trebuie să știi despre tratamentul cu aparatul dentar Invisalign

Cu aparatul dentar Invisalign vei putea să-ți desfășori viața într-un mod normal, cu doar câteva lucruri la care va trebui să fii atent. Iată câteva dintre regulile de bază:

  • Va trebui să speli cu atenție aparatul Invisalign și să-l păstrezi într-un recipient special de depozitare atunci când nu îl porți.
  • Va trebui să eviți anumite alimente și băuturi atunci când porți aparatul, precum sucurile acidulate și băuturile cu consistență mai mare, cum ar fi smoothie-urile, sau alimentele tari.
  • Este posibil să simți un ușor disconfort la începutul tratamentului, dar acesta ar trebui să dispară în câteva zile.
  • Igiena orală rămâne la fel de riguroasă, cu periajul dinților și folosirea aței dentare zi de zi.
  • Va trebui să fii pregătit să investești timp și răbdare pentru a obține rezultatele dorite.
dental elite invisalign 3

Vrei să știi dacă poți opta pentru aparatul dentar Invisalign?

Aparatul dentar Invisalign poate fi utilizat pentru a trata o varietate de probleme dentare, cum ar fi prezența înghesuirilor sau a spațierilor interdentare. Mai mult, vei vedea în timp real, în timpul tratamentului, cum funcționează aparatul pentru că îl vei putea îndepărta oricând dorești. Manevrarea sa este extrem de rapidă și facilă, întocmai ca aplicarea sau detașarea gutierelor.

Bineînțeles, alegerea aparatului dentar potrivit pentru tine va fi realizată împreună cu medicul ortodont, în funcție de fiecare caz clinic.

Avantajele aparatului dentar invizibil Invisalign

  • Invizibil – poate fi purtat cu discreție și încredere pentru că nu îți va afecta aspectul estetic.
  • Confortabil – materialul din care este confecționat aparatul dentar Invisalign este modern și inovator, ce se adaptează perfect la dinții pacientului.
  • Versatil – nu va trebui să-ți schimbi drastic alegerile în materie de alimente sau băuturi. Aparatul poate fi scos în timp ce mănânci sau bei, eliminând astfel limitările.
  • Eficient – tratamentul cu aparatul dentar Invisalign poate fi mai scurt decât alte tipuri de tratamente, aceasta variază în funcție de complexitatea problemelor dentare.
  • Rentabil – deși temerile că tratamentul va fi costisitor pot fi prezente, costul poate varia în funcție de complexitatea tratamentului – la final, poți afla că tratamentul Invisalign este chiar mai accesibil decât alte tipuri de tratamente.

Ai întrebări despre tratamentul ordodontic? Realizează o programare la specialiștii Dental Elite!

Dr. Laura Gîrbea

Dr. Victor Ioan Suciu

PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp Deschide Chatul