^

Implantologia dentară pe înțelesul tău

Pachetul Second Opinion

290 lei

 • Consultație de specialitate
 • Plan de tratament complex
 • Radiografie panoramică
 • Voucher cadou de *400 euro
 • + alte beneficii

Implantul dentar,
o soluție medicală modernă

Selfie-urile reușite din vacanță, ceremonia de absolvire, cadoul pe care ți-l doreai de mult sau revederea cu un prieten drag – toate au în comun un zâmbet larg, care să transmită fericirea pe care o simți. Însă dacă zâmbetul tău nu este sănătos și complet, vei avea mereu rețineri în a-ți exprima bucuria sau încântarea.

Implantul dentar este cea mai bună soluție de înlocuire a rădăcinii dintelui natural și tratamentul optim de înlocuire a unui dinte. Zecii de ani de experiență în aplicarea implanturilor dentare, dar și tehnologiile digitale ultra-moderne folosite de medici în astfel de tratamente îți oferă siguranță, confort și beneficii pe termen lung.

Află totul despre implanturile dentare și cum îți pot schimba viața în bine!
Frame 2 1

Confort

Poți mânca, bea, vorbi și zâmbi fără griji după tratament.

icon4 1

Rapiditate

Rezultatele sunt rapide și sigure, poți zâmbi imediat după intervenție.

lucide timer reset 1

Inovație

Zeci de ani de inovație la activ = soluția ideală de tratament.

experiența dental elite

Alege să zâmbești

Ce este mai exact implantul dentar?

Este un dispozitiv medical, asemănător unui șurub, care se fixează în osul maxilarului și devine astfel rădăcina artificială pe care se construiește noul dinte. Este soluția #1 pentru înlocuirea dintelui absent sau chiar pentru o serie de dinți lipsă atât pe maxilar, cât și pe mandibulă.

Trebuie să mai știi că respectă cele mai înalte standarde de calitate, fiind confecționat  din materiale cu cel mai înalt grad de puritate la ora actuală. Este suficient de rezistent atât pentru zona molarilor, cât și pentru zona frontală. Vei putea să zâmbești din nou fără rețineri grație unui tratament inovator, de care se bucură deja atât de mulți pacienți din întreaga lume.

experiența dental elite

Rezultate rapide

Ce tip de implant dentar să aleg?

Cu zeci de ani de la apariția primului implant dentar în Suedia, inovația constantă în acest tip de tratament a dus la multiple opțiuni pentru tot atâtea nevoi. Fie că vei beneficia de tehnologia performantă germană sau elvețiană, vei lua cea mai bună decizie alături de medicii implantologi de la Dental Elite.

logo straumann
logo zimmer
logo bredent
logo megagen
logo neodent

Experții noștri

De ce echipa de medici implantologi
Dental Elite?

Cu peste 40 de ani de experiență cumulată în implantologie dentară, medicii implantologi de la Dental Elite sunt partenerii tăi de cursă lungă pentru un zâmbet nu doar estetic, ci și sănătos. Colaborăm multidisciplinar pentru a stabili cel mai bun plan de tratament și ne asigurăm că implantul dentar de care vei beneficia îți va fi alături mulți ani de acum încolo.

Frame 2 1

Experiență

+40 de ani experiență în implantologie dentară.

Echipă

Echipă consolidată de medici implantologi.

lucide timer reset 1

Rezultate

Peste 15 mii de pacienți fericiți.

icon4 1

Tehnologie

Aparatură digitală de ultimă generație.

Experiență

11.137

Pacienți fericiți

25

Medici

15

Cabinete

3246

Tratamente
complexe

11.137

Pacienți fericiți

25

Medici

15

Cabinete

3246

Tratamente
complexe

Regândim relația
medic–pacient

Doar prin empatie, transparență și responsabilitate îți putem oferi servicii stomatologice de excepție. Este rețeta de lucru deja aplicată în Brașov și pe care o aducem cu drag și în București.
Însă nu este suficient – dorim să fim aproape de tine, să găsim mereu cele mai bune soluții pentru nevoile tale. Tocmai de aceea, vei vedea că fiecare interacțiune cu noi este definită de empatie și căldură – vorbim ca între prieteni, facem alegeri împreună și ne asigurăm că ești mereu mulțumit de serviciile noastre medicale.

Iar pentru că aparatura definește rezultatele grozave, investim continuu în tehnologie de ultimă generație și în perfecționarea profesională a medicilor noștri, ne dezvoltăm individual și ca echipă astfel încât tu să ai acces la tratamente revoluționare. Ne dorim să aducem aceste tratamente revoluționare mai aproape de pacienți, să fie baza unei relații de durată.

Implanturi fără
durere, de la prima

vizită la noi

pasul 1

Vii la prima vizită ca să vedem dacă ești apt pentru Fast & Fixed

pasul 2

Facem planul de tratament, stabilim data intervenției și alte detalii specifice

pasul 3

Îți transformăm complet zâmbetul în aceeași zi cu intervenția!

Călătoria spre un zâmbet complet nou în doar 24 de ore este mai simplă decât îți închipui. Totul începe cu prima vizită la noi, în care vom stabili dacă ești apt pentru a beneficia de tratament cu tehnologia revoluționară BREDENT SKY Fast & Fixed.

Vom etapiza apoi împreună planul de tratament, pentru a adresa prioritar urgențele tale stomatologice. Stabilim și detalii suplimentare precum data intervenției, dar și alte aspecte care compun imaginea de ansamblu în transformarea zâmbetului tău.

Totul se încheie în timp record: în doar 24 de ore te vei bucura de un zâmbet nu doar estetic, ci și funcțional! Vei putea vorbi, bea, mânca și, bineînțeles, zâmbi din toată inima – tehnologia germană de la BREDENT asigură toate acestea într-o singură zi.

Chiar dacă pentru majoritatea sunt lucruri mărunte, tu știi că cele de mai sus sunt uneori provocări dintre cele mai mari. Nu și de acum înainte, experiența vastă a medicilor stomatologi de la Dental Elite și tehnologia germană fac pereche bună împreună pentru a-ți reda siguranța de a zâmbi.

Ne revedem, desigur, în 6 luni de la data intervenției. Implantul dentar BREDENT SKY Fast & Fixed presupune revenirea în clinică la jumătate de an – atunci vor fi realizate lucrările protetice definitive. Ele oferă un aspect estetic ce imită dinții naturali și îți oferă, bineînțeles, încredere la superlativ.

dr cristian papandopol

Dr. Cristian Papandopol

Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Implantologie Ghidată Digital

dr alexandru ciucu

Dr. Alexandru Ciucu

Chirurgie, Protetică, Implantologie Dentară

dr radu bîja

Dr. Radu Bîja

Chirurgie Dento-Alveolară, Implantologie Dentară

Untitled design 2022 06 24T100821.873

Dr. Alina Iacob

Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

Dr. Corneliu Strajescu

Medicină Dentară de Urgență, Implantologie Dentară

dr dragoș vulcu

Dr. Dragoș Vulcu

Parodontologie, Implantologie Dentară, Endodonție Microscopică

Ce zic pacienții noștri?

Recomand cu încredere clinica Dental Elite și pe domnul Dr. Ciucu Alexandru, un adevărat profesionist. Mi-a inserat un implant și operația a decurs foarte, foarte bine. Nu am simțit nici cea mai mică durere. Comunicarea a fost foarte bună, domnul doctor oferindu-mi informații utile și detaliate atât în timpul operației cât și după aceea. De asemenea, tot personalul este foarte amabil și bine pregătit. Recomand și vă mulțumesc întregii echipe!
Mădălina
Îl recomand cu toată încrederea pe domnul doctor RAUL COMAN. Pe lângă profesionalismul de neegalat de care dă dovadă de fiecare dată, domnul doctor este și foarte răbdător și prietenos. Mereu relaxat și calm, m-a făcut sa înțeleg că nu toate experiențele la dentist trebuie să fie înfricoșătoare și dureroase.
Robert
Recomand cu drag Dental Elite. Sunt foarte mulțumită de profesionalismul domnului doctor Corneliu Străjescu și de serviciile clinicii!
Alexandra

First Opinion Implant Dentar

Îți spunem bun venit la Dental Elite cu o ofertă specială dedicată unui zâmbet nu doar estetic, ci și funcțional. Alege specialiștii noștri în implantologie dentară și te bucuri de un pachet special:

✅ consultație de specialitate
✅ consultație estetică dentară
✅ computer tomograf + interpretare
✅ radiografie panoramică
✅ fotografii de diagnostic
✅ plan de tratament complex
✅ voucher cadou de *400 euro

*Voucherul cadou conține următoarele:

☑️ 150 euro reducere la orice implant (se aplică o singură dată/pacient)
☑️ 150 euro reducere la coroanele definitive
☑️ 100 euro voucher cadou pentru o persoană dragă

Prețul pachetului este de doar 390 lei, suntem siguri că nu vei găsi o ofertă mai avantajoasă!

Second Opinion Implant Dentar

Iar dacă nu ai fost mulțumit de calitatea actului medical la doctorul tău curent, pachetul nostru Second Opinion este dedicat unei noi experiențe medicale, în care evaluăm cazul tău și îți propunem următoarele:

✅ consultație de specialitate
✅ interpretare tomografie existentă
✅ radiografie panoramică
✅ fotografii de diagnostic
✅ plan de tratament complex
✅ voucher cadou de *400 euro

*Voucherul cadou conține următoarele:

☑️ 150 euro reducere la orice implant (se aplică o singură dată/pacient)
☑️ 150 euro reducere la coroanele definitive
☑️ 100 euro voucher cadou pentru o persoană dragă

Prețul acestui pachet este de doar 290 lei. Știm, este un preț imbatabil, așa că de ce n-ai experimenta elita medicinei dentare la un tarif de nerefuzat?

Un zâmbet nou în timp record.

La clinicile Dental Elite din Brașov și București.

Call Center: 0731 000 700 sau 0731 000 900

Scrie-ne și află cum te putem ajuta să-ți redobândești zâmbetul.

Contact

 • Hidden
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp