^

Teledent

- serviciu oferit de compania ta -

Untitled design 2022 05 25T140858.569

Un serviciu dedicat celor care vor să aibă mai mare grijă de dinții lor, dar amână vizita la medicul stomatolog, în special din cauza timpului, a fricii sau a unui plan de tratament complex, greu de înțeles.

Este un serviciu personalizat și gratuit prin parteneriatul pe care l-am dezvoltat cu compania ta.

Întâlnirea de 15 minute pe ZOOM, în timpul job-ului

Faci parte dintr-o companie care vrea să te vadă zâmbind și își dorește să fii sănătos. Așa că îți pune la dispoziție, zilnic, un interval în care poți programa întâlnirea virtuală de 15 minute cu un medic stomatolog din echipa Dental Elite.

Afli răspunsurile cele mai importante!

În cele 15 minute cu siguranță nu vei pierde timpul și vei afla, scurt și la obiect, răspunsuri despre zâmbetul tău. Nu putem să facem o consultație complexă în lipsa unei vizite în cabinetul stomatologic, a radiografiilor și fotografiilor de diagnostic. În schimb, putem să te informam corect despre sănătatea ta dentară, putem să te ajutăm să înțelegi mai bine un plan de tratament primit, să îți spunem cât de mult mai poți amâna vizita la medicul dentist sau să îți povestim tot felul de lucruri pe care cu siguranță nu le cunoști despre zâmbetul tău.

Dar, pe lângă toate acestea, tu ai posibilitatea să înțelegi de ce ne pasă și ne implicam atât de mult în ceea ce facem. Și de ce considerăm că “We care more” ne definește atât de bine.

experiența dental elite

Ai mai mult de 3 motive pentru a te programa imediat

experiența dental elite

Atunci când vrei să știi lucruri generale despre dinții tăi, dar și metode de prevenție personalizate. Poate părea banal, dar îți putem arăta și cum să te periezi corect pe dinți, în funcție de forma și structura dinților tăi, dar și de stilul tău de viață.

Ai mai fost la medic și ai primit un plan de tratament, dar amâni tratamentul din diverse motive. O sa îți explicăm tratamentul pas cu pas și o să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie.

Durerea și frica sunt în topul cauzelor care ne determină să amânăm tratamentele dentare, însă acum sunt o mulțime de instrumente și tehnici prin care le eliminăm. Cu siguranță vrei să afli mai multe despre ele.

Copiii au nevoie de o îngrijire aparte și de medici care sunt specializați în tratamente dentare pe grupe de vârstă. Din păcate, dinții copiilor sunt foarte sensibili, iar de la apariția unei simple carii și până la durere și pierderea dinților pot trece doar 2 luni. De aceea, informarea corectă despre dinții copiilor vă poate scuti atât pe copilul tău, cât și pe tine, de multe situații neplăcute.

Te doare un dinte, simți un disconfort la nivelul gingiei, sângerezi atunci când te speli pe dinți? Atunci, te rugăm să nu amâni discuția cu noi. Nu putem rămâne indiferenți atunci când știm că poate apărea sau a apărut o urgență. Află dacă poți să amâni vizita în cabinet, ce poți face între timp și care sunt efectele netratării urgenței la timp.

Profilaxia realizată de igienistul nostru dentar te va cuceri de la prima ședință și te va determina să revii la 6 luni pentru a avea grijă de zâmbetul tău. Haide să îți povestim mai multe despre ea.

Da, ne pasă. Ne pasă ca ție să îți placă întotdeauna la noi, ne pasă ca tu să fii tratat corect la noi, ne pasă ca tu să afli tot ce trebuie să știi despre sănătatea și estetica zâmbetului tău. De aceea, credem în medicina de elită, dar știm cum să investim corect în tehnologie și oameni pentru a obține o stomatologie de elită ACCESIBILĂ.

Te vom contacta cât de curând
pentru a putea finaliza programarea.

Ia legătura cu specialiștii noștri
PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp Deschide Chatul