^

Stomatologia de elită
este acum accesibilă

Clinica Dental Elite...

…din inima țării are o fundație solidă: valori și principii transmise din tată în fiu, profesioniști cu zeci și zeci de ani de experiență cumulată, aparatură performantă, empatie fără margini și un nou mod de a practica medicina dentară: cu tine în centrul atenției.

Pornim acum la drum cu toate învățăturile anilor de excelență medicală dovedită în Brașov și începem o nouă poveste în București, cu aceeași fundație care a adus alături de noi mii de pacienți fericiți.

Venim în București...

… cu temele învățate. Calmul nostru specific și valorile care ne-au îndrumat până acum aduc la viață noua noastră clinică din București. Echipa noastră multidisciplinară, aparatura de ultimă generație, expertiza și empatia noastră, toate sunt acum mai aproape de tine – în nordul Capitalei.

icon 1 1

Empatie

Aducem calmul brașovean în peisajul urban al capitalei. Abordăm fiecare consultație sau fiecare plan de tratament cu accent pe nevoile și cerințele tale, pentru ca experiența alături de Dental Elite să fie mereu pe placul tău.

Responsabilitate

Investim constant în tehnologie de ultimă generație și în perfecționarea profesională a medicilor. Lucrăm interdisciplinar pentru a-ți oferi un act medical sigur și eficient.

icon 6 1

Tehnologie & Inovație

Aducem tehnologie high-end minim invazivă și abordăm multidisciplinar tratamentele pentru a obține un act medical fără teamă, durere sau nesiguranță.

icon 3 1

Experiență

Cei +30 de medici Dental Elite adună zeci și zeci de ani de experiență cumulată în implantologie, ortodonție, protetică, endodonție și nu numai. Toată această expertiză, acum la dispoziția ta.

fondatorii dental elite

Cum a pornit totul

O tradiție de familie cu
obiective mari

Povestea Dental Elite a pornit în inima Brașovului. Precizia și calitatea intervențiilor stomatologice au fost piatra de temelie pentru clinica din Strada Mihai Viteazul. Două generații de specialiști, parte a aceleiași familii, au înțeles că medicina dentară se poate face altfel, iar peste 11.000 de pacienți mai târziu, aducem rețeta și în capitala țării. O echipă consolidată de medici chirurgi și profesioniști în implantologie dentară, acum la dispoziția ta.

Experiență

11.137

11.137

Pacienți fericiți

25

+30

Medici

15

16

Cabinete

3246

3246

Tratamente
complexe

11.137

Pacienți fericiți

+30

Medici

16

Cabinete

3246

Tratamente
complexe

Regândim relația
medic–pacient

Doar prin empatie, transparență și responsabilitate îți putem oferi servicii stomatologice de excepție. Este rețeta de lucru deja aplicată în Brașov și pe care o aducem cu drag și în București.
Însă nu este suficient – dorim să fim aproape de tine, să găsim mereu cele mai bune soluții pentru nevoile tale. Tocmai de aceea, vei vedea că fiecare interacțiune cu noi este definită de empatie și căldură – vorbim ca între prieteni, facem alegeri împreună și ne asigurăm că ești mereu mulțumit de serviciile noastre medicale.

Iar pentru că aparatura definește rezultatele grozave, investim continuu în tehnologie de ultimă generație și în perfecționarea profesională a medicilor noștri, ne dezvoltăm individual și ca echipă astfel încât tu să ai acces la tratamente revoluționare. Ne dorim să aducem aceste tratamente revoluționare mai aproape de pacienți, să fie baza unei relații de durată.

Stomatologie fără durere,
de la prima

vizită la noi

În cadrul primei tale vizite, ne asigurăm că efectuăm investigații complete pentru a evalua corect starea sănătății tale orale. Folosim tehnologii digitale sigure și precise, precum și aparatură de radiologie ultramodernă.

Pentru că de multe ori un zâmbet senzațional este rezultatul colaborării interdisciplinare (precum ortodonție, protetică și estetică), discutăm care sunt următorii pași și stabilim împreună obiective realiste.

Etapizăm planul de tratament pentru a adresa prioritar urgențele tale stomatologice. Astfel, ne asigurăm că redăm sănătatea, dar și funcționalitatea zâmbetului tău înainte de toate.

Colaborăm one-to-one cu tehnicieni dentari cu experiență pentru a ne asigura că îndeplinim obiectivele stabilite împreună cu tine. Implementăm, monitorizăm și ajustăm implicându-te în fiecare etapă a transformării zâmbetului tău.

Echipamentul ultraperformant, pregătirea medicilor noștri, grija pe care ți-o purtăm, toate fac parte din rețeta stomatologiei fără durere.

dr alexandru ciucu

Dr. Alexandru Ciucu

Chirurgie Dentară, Protetică, Implantologie

dr daniel ciucu

Dr. Daniel Ciucu

Chirurgie Buco-Maxilo-Facială, Protetică, Implantologie

dr anca voiculescu

Dr. Anca Voiculescu

Protetică Dentară, Stomatologie Minim Invazivă

dr radu bîja

Dr. Radu Bîja

Chirurgie Dento-Alveolară, Implantologie

dr dragoș vulcu

Dr. Dragoș Vulcu

Parodontologie, Endodonție Microscopică, Implantologie

dr georgiana bărzulea

Dr. Georgiana Bărzulea

Protetică, Stomatologie Generală

dr izabella zsigmond

Dr. Izabella Zsigmond

Parodontologie, Tratamente Dentare cu Laser

dr bianca deliu

Dr. Bianca Deliu

Protetică, Stomatologie Generală, Endodonție Microscopică

dr smaranda todea

Dr. Smaranda Todea

Stomatologie Pediatrică

Untitled design 2022 07 22T082953.749

Dr. Codruța Cosma

Stomatologie Pediatrică

dr cristian papandopol

Dr. Cristian Papandopol

Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Implantologie Ghidată Digital

experiența dental elite

Cere a doua părere!

Urmează să începi tratamentul dentar, dar vrei o a doua părere? Sau l-ai amânat din lipsă de timp sau chiar teamă? Vino să experimentezi elita actului medical dentar! Alege experții Dental Elite și consultă-i pentru o a doua părere, vei beneficia de o consultație complexă și de un plan de tratament realizat de specialiștii noștri. Garantăm că vei face parte din povestea noastră de succes, alături de ceilalți pacienți!

Smile Pack

Sezonul acesta ai toate motivele să zâmbești cu încredere! Clinicile Dental Elite ți-au pregătit un pachet promoțional.

Iată cele 6 servicii incluse în pachet:

  • detartraj
  • periaj profesional
  • air-flow
  • radiografie panoramică
  • consultație
  • plan de tratament
  • BONUS: Patient Care Coordinator dedicat

Prețul pachetului este de 330 lei. Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau fă o programare folosind formularul nostru, durează doar 30 de secunde și te contactăm cu promptitudine.

Află mai multe

Vrei să afli mai multe despre noi? Sau poate să te bucuri de pachetul nostru promoțional de mai jos? Lasă-ne câteva detalii și te vom contacta în scurt timp.

Call Center:
0731 000 700 sau 0731 000 900
Întreabă Echipa Dental Elite Dorobanți
PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp Deschide Chatul