^

Inhalosedare

shutterstock 1892031439

Ce este inhalosedarea?

Inhalosedarea este o formă de sedare conștientă care folosește o combinație de oxigen și protoxid de azot pentru a diminua gradul de anxietate și pragul de sensibilitate al copilului. În timpul procedurii cu inhaosedare, copilul este conștient și răspunde la comenzi. La finalul procedurii se administrează oxigen pur timp de câteva minute, astfel încât copilul poate pleca singur din cabinet, fericit că a fost cuminte în timpul tratamentului dentar.

Tehnici de sedare medie și profundă

Eliminăm frica în timpul vizitelor la medicul stomatolog cu ajutorul tehnicilor de sedare medie și profundă, asistate întotdeauna de medici specializați în astfel de proceduri. Recurgem la soluții sigure care să îți crească încrederea și confortul în timpul tratamentului.

Credem în stomatologia fără durere și fără frică, motiv pentru care am făcut investiții considerabile în tehnologie și am reunit o echipă medicală de vârf care îți poate oferi soluții reale pentru lucrurile care te-au determinat să amâni tratamentul și vizitele periodice la medicul dentist.

Inhalosedare pentru copii

Medicii noștri au tratat, în ultimii 10 ani, sute de copii sub inhalosedare. Este cea mai bună metodă de acomodare și realizare a tratamentului în condiții sigure pentru copiii cu un grad mediu de anxietate, care nu pot fi tratați folosind tehnicile clasice de acomodare.

Beneficii

  1. Copilul poate fi tratat cu acordul său, iar vizita la medicul dentist devine o experiență frumoasă
  2. Medicul poate trata în siguranță
  3. Cariile dentare în stadii avansate pot fi tratate la timp, înainte de a provoca dureri mari sau pierderea prematură a dinților
  4. Traumele asociate cu vizita la medic pot fi eliminate, copilul fiind acomodat succesiv cu tratamentele medicale
  5. Este o procedură sigură și simplă, atât timp cât se realizează corect
  6. Copilul este conștient, răspunde la comenzi și, astfel, starea lui fizică și psihologică poate fi monitorizată în permanență
  7. Ajută inclusiv în cazul fricii de ace sau anestezie, influențând percepția copiulului asupra tratamentelor realizate de medic

Siguranță

Există numeroase studii care atestă gradul de siguranță al copilului în timpul inhalosedării. Dar este important de menționat faptul că în România poți practica inhalosedarea doar în urma unei certificări speciale. Astfel, am adus alături de noi nume renumite în stomatologia pediatrică din țara noastră și medici cu experiență în realizarea tratamentelor sub inhalosedare. Credem cu tărie că elita medicală înseamnă să ne implicăm 100%.

Dr. Ela Oprea, în imaginea alăturată, și-a îndreptat cariera spre tratarea copiilor la cel mai înalt nivel de calitate. Astfel, a urmat mai multe programe de perfecționare, de prestigiu național și internațional, pentru a putea contribui la dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Este unul dintre puținii medici din România cu certificare în inhalosedare. A tratat peste 2000 de copii în ultimii 10 ani și a lucrat în clinici specializate în stomatologie pediatrică din București și Timișoara. Are o experiență considerabilă în tehnici de acomodare, sedare și eliminare a fricii.

Copilul meu are nevoie de inhalosedare?

Dacă nu a beneficiat de vizite timpurii de acomodare la medicul dentist, dacă a avut traume anterioare legate de vizita la medic, dacă afecțiunile dentare sunt în stadii avansate și necesită tratamente complexe, sau dacă pur și simplu a dezvoltat un grad mai mare de anxietate legată de medicul dentist, inhalosedarea este o soluție bine venită. Cu toate acestea, doar un medic stomatolog pediatru cu certificare și experiență în inhalosedare poate decide acest lucru.

Sedare pentru adulți

Ne dorim să lucrăm în siguranță și să avem tot confortul pe care ni le pot oferi tehnologiile high-tech și evoluția medicinei la nivel mondial. Atât pentru tine, cât și pentru medicii noștri și certitudinea actului medical.

Astfel, am adus în clinică aparatură premium și lucrăm cu specialiști ATI de top pentru a putea trata corect persoanele anxioase, cu intervenții complexe, sau diverse afecțiuni ce nu permit tratarea dinților fără tehnici adjuvante de sedare.

Programează consultația și află cum avem grijă atât de zâmbetul tău, cât și de starea ta bine în timpul vizitelor la Dental Elite!

Te-am convins?

Ce spun pacienții noștri

PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp Deschide Chatul