^

Doctor Victor Ioan Suciu

Specializări

 • Ortodonție

Scurt pe doi

Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie, Târgu Mureș, Doctorand în Știinta Materialelor – Universitatea Transilvania, Brașov (din 2017).

Numeroase cursuri de specializare și congrese în Ortodonție în Franța, Italia și România.

Medic rezident ortodonție și ortopedie dento-facială – Spitalul Clinic Județean de Urgență, Târgu Mureș
Asistent Universitar – Universitatea de Medicină și Farmacie, Târgu Mureș  – din 2016.

Vorbește limbile engleză și franceză.

Certificări

Absolvent al uneia din cele mai prestigioase universități de medicină din România – UMF George Emil Palade Târgu Mureș. Imediat după absolvirea Facultății de Medicină Dentară în 2015, și-a început rezidențiatul în specialitate Ortodonție și Ortopedie Dento-facială în cadrul aceleiași universități, din 2017 este student doctorand la Universitatea Transilvania Brașov în domeniul ingineriei materialelor. Este specializat în tratamentul ortodontic al copiilor și adulților folosind variate tehnici moderne cum ar fi aparatele autoligaturante, alignere ortodontice și setup digital 3D al tratamentului.

Participă la numeroase conferințe și congrese cum ar fi:

 • Conferința Journees de l’Orthodontie, 2017, Paris
 • Hands-on Damon Course, 2018, București
 • FOC 8th ORthodontic Course, 2018, Cluj-Napoca
 • Balkan Association of Orthodontic Specialists, 2018, Iași
 • 2D Lingual certification course, 2018, București
 • Orthoclassic Pinnacle Masters, 2018, Milano
 • Dental Focus Conference, 2018, București
 • Dental Focus Finishing Masters, 2019, București
 • World Implant Orthodontic Congres, 2019, București
 • Plathinium Conferece, 2019, Nisa

Zâmbete reabilitate de Doctor Victor Ioan Suciu

Pacientă în vârstă de 16 ani cu dizarmonie dento-maxilară cu înghesuire severă. S-au aplicat două aparate ortodontice metalice pentru alinierea dentară și îmbunătățirea esteticii. Tratamentul a durat 1 an și 5 luni.

Pacient în vârstă de 17 ani cu anomalie dentară de clasa III, tendință de ocluzie inversă. S-au efectuat două extracții de premolari inferiori primi și corectarea ocluziei prin retrudarea arcadei mandibulare.

Pacientă în vârstă de 31 ani cu înghesuire minoră. Tratament integral cu alignere invizibile în decurs de 6 luni.

Pacientă în vârstă de 15 ani cu malocluzie cu înghesuire. S-a efectuat alinierea dentară cu ajutorul aparatelor ortodontice.

Pacient în vârstă de 37 de ani cu multiple breșe edentate, migrări dentare și înghesuiri. S-a acționat multidisciplinar pentru aliniere și conformarea spațiilor protetice pentru ca apoi să se insereze implanturi dentare și coroane ceramice.

Pacientă în vârstă de 16 ani, cu protuzie și diastemă. S-a realizat corecția cu aparate și micro-implanturi ortodontice.

Ce spun pacienții

Revin cu plăcere la acest cabinet. Întreg personalul este foarte receptiv, profesionist și punctual. Tarifele sunt pe măsura calității oferite.
Am venit din străinătate special pt clinica Dental Elite, în urma recenziilor bune văzute pe Google. Merită din plin 5 stele, este o întreagă echipă de profesioniști începând de la fetele de la recepție, asistente și medici. Am avut parte de servicii de foarte bună calitate și le mulțumim încă o dată pe acestă cale. Cu siguranță, când vom mai avea nevoie tot aici vom reveni.
Recomand cu drag Dental Elite. Personalul este foarte amabil și serviciile ireproșabile.
Recomand cu încredere, totul la superlativ .Personalul foarte amabil și drăguț de la recepție până la cabinetele domnilor doctori care își fac meseria cu profesionalism și seriozitate. Felicitări Dental Elite pt. standardele ridicate și pentru respectul pe care îl aveți față de pacienți. 👏👏👏
Am ajuns la ei tot pe baza recenziilor bune, și da, sunt o echipă tânără și profesionistă. Am găsit oameni care știu să vorbească, sa îți explice variantele și tu să decizi care este mai bună pentru tine, îți explică ce îți fac în gură, ca să înțelegi și tu, chiar dacă nu ești în domeniu'. Recomand!
Previous
Next
PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp Deschide Chatul