^

Doctor Alexandru (Alex) Ciucu

Specializări

  • Chirurgie dentară
  • Protetică dentară
  • Implantologie dentară

Scurt pe doi

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară – UMF Târgu Mureș.

Cursuri de specializare în tratamente estetice restaurative și minim invazive sub magnificaţie (lupe dentare), protetică dentară la microscop și implantologie dentară precum și în domeniul radiodiagnosticului dentar (nivel 2 CNCAN) atât în România, cât și în Marea Britanie.

Are o experiență de lucru bogată în clinici dentare de top din Londra și Brașov.

Cunoaște limbile franceză și engleză.

YouTube Dental Elite

Certificări

  • Master în Implantologie Orală la New York University, USA
  • Master în Implantologie Orală la Universitatea Titu Maiorescu, București
  • Competență în implantologie orală avizată de Ministerul Sănătății din România
  • Cursuri de specializare în tratamente estetice restaurative și minim invazive sub magnificaţie (lupe dentare),
  • Protetică dentară la microscop și implantologie dentară precum și în domeniul radiodiagnosticului dentar (nivel 2 CNCAN) atât în România, cât și în Marea Britanie.
  • Participare la cursul modular „Focus: see, analyze, plan” – lectori Dr. Dan Lazăr și Dr. Roxana Petcu (ortodont), Timișoara, Septembrie/Octombrie/Noiembrie 2023

Zâmbete reabilitate de Doctor Alexandru Ciucu

Pacient in varsta de 46 de ani, cu boala parodontala severa, a beneficiar de reabilitare totala bimaxilara cu ajutorul implanturilor dentare Bredent prin tehnica Fast&Fixed cu lucrare provizorie fixa la 24h dupa interventie. Dupa cele 6 luni de vindecare, pacientul a primit lucrarile finale realizate din ceramica pe suport de metal.

Pacientă 55 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară totală, utilizând scanarea intraorală și simulatorul de zâmbete de tipul Digital Smile Design. Materialele folosite sunt cele de Zirconiu și Ceramică de ultimă tehnologie, alături de implanturi dentare (Zimmer USA).

Pacientă în vârstă de 60 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară totală cu ajutorul implanturilor dentare Straumann. Lucrare finală cu ceramică pe zirconiu. Lucrare realizată de Conferențiar Universitar Doctor Alexandru Burcea și Dr. Alexandru Ciucu.

Pacientă în vârstă de 48 de ani, caz de reabilitare bimaxilară totală, la care s-au efectuat lucrări provizorii ghidate digital pentru a previzualiza ocluzia dentară (mușcătura) viitoare a lucrărilor finale din ceramică pe zirconiu. În imagine avem prezente lucrări dentare mixte, atât pe dinții naturali cât și pe implanturi dentare Bredent Germany.

Pacientă în vârstă de 58 de ani, caz de reabilitare totală bimaxilară cu ajutorul implanturilor dentare SKY Fast & Fixed de la Bredent și lucrări dentare ceramică pe zirconiu prin tehnica scanării 3D.

Pacientă în vârstă de 37 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară. S-au folosit tehnica scanării intraorale 3D și lucrări dentare de ceramică pe zirconiu realizate 100% digital cu ajutorul simulatorului de zâmbete SmileCloud și Exocad.

Pacientă în vârstă de 50 de ani, caz de reabilitare bimaxilară totală, la care s-au efectuat lucrări provizorii ghidate digital pentru a previzualiza ocluzia dentară (mușcătura) viitoare a lucrărilor finale din ceramică pe zirconiu. În imagine avem prezente lucrări dentare mixte, atât pe dinții naturali cât și pe implanturi dentare NeoDent by Straumann.

Pacientă 55 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară totală utilizând scanarea intraorală și simulatorul de zâmbete de tipul Digital Smile Design. Materialele folosite sunt cele de Zirconiu și Ceramică de ultimă tehnologie, alături de implanturi dentare (Zimmer USA).

Pacientă 62 de ani, caz de reabilitare orală bimaxilară totală de tipul Fast and Fixed/All on 6 cu protezare imediată fixă la 24h de la intervenția de implant dentar, urmată de lucrările definitive din imagine realizate la 6 luni de zile de la intervenția de implant dentar, lucrări efectuate din materiale de înaltă calitate precum BioHPP și Ceramica pe suport de Zirconiu.

Pacient în vârstă de 52 de ani, caz de reabilitare bimaxilară totală, la care s-au efectuat lucrări provizorii ghidate digital pentru a previzualiza ocluzia dentară (mușcătura) viitoare a lucrărilor finale din ceramică pe zirconiu. În imagine avem prezente lucrări dentare mixte, atât pe dinții naturali cât și pe implanturi dentare Bredent Germany.

Pacient în vârstă de 52 de ani, caz de reabilitare bimaxilară totală, la care s-au efectuat lucrări provizorii ghidate digital pentru a previzualiza ocluzia dentară (mușcătura) viitoare a lucrărilor finale din ceramică pe zirconiu. În imagine avem prezente lucrări dentare mixte, atât pe dinții naturali cât și pe implanturi dentare Bredent Germany.

Pacientă în vârstă de 55 de ani, caz de de dublu Fast and Fixed Bredent cu lucrări finale pe structură de BioHPP cu coroane individuale de zirconiu și ceramică.

Pacient în vârstă de 61 de ani, caz de reabilitare bimaxilară cu ajutorul implanturilor dentare Bredent, tehnică Fast and Fixed și lucrări finale realizate digital din ceramică pe zirconiu și BioHpp cu coroane de zirconiu. Lucrare realizată de Dr. Alexandru Ciucu.

Pacientă în vârstă de 63 de ani, caz de reabilitare totală bimaxilară realizată cu ajutorul implanturilor dentare Bredent, a scanări 3D, cu lucrări dentare de ceramică pe zirconiu. Caz realizat 100% digital.

Pacient în vârstă de 47 de ani, cu boală parodontală în stadiu avansat, a optat spre o soluție fixă cu ajutorul implanturilor dentare revoluționare Fast&Fixed de la Bredent. Lucrarea dentară din imagine este realizată din Ceramică pe suport de Zirconiu și structură din BioHPP, un material elastic și usor ce permite o distribuire a forțelor masticatorii mai eficientă decât materialele clasice, rigide.

Pacientă în vârstă de 73 de ani, a optat pentru o soluție fixă cu ajutorul lucrărilor dentare provizorii Fast&Fixed de la Bredent în 24h.

Pacient în vârstă de 65 de ani, cu boală parodontală în stadiu avansat ce nu a permis salvarea niciunui dinte. A optat pentru o soluție fixă cu ajutorul implanturilor dentare revoluționare Fast&Fixed de la Bredent. Lucrarea dentară dublă din imagine este realizată din Ceramică pe suport Metalic și a produs o schimbare radicală atât pentru aspect, cât și pentru starea de sine a pacientului.

Pacient în vârstă de 47 de ani, caz de boală parodontală severă. A optat pentru reabilitare totală bimaxilară cu ajutorul implanturilor dentare Neodent by Straumann pe sistem Fast&Fixed (6 implanturi la maxilar și 4 implanturi la mandibulă). Pacientul a beneficiat de asemenea de o dantură fixă la 24h post-operatoriu. Lucrările finale sunt realizate din ceramică pe suport de metal.

Pacient în vârstă de 44 de ani, cu disfuncții masticatorii severe, a beneficiat de o reabilitare totală bimaxilară utilizând ultimele tehnologii de scanare 3D, împreună cu software-ul de creare a zâmbetelor SmileCloud. Materialele folosite au fost premium, coroane de ceramică stratificate și zirconiu, fapt ce a redat pacientului încrederea de sine printr-o îmbunătățire estetică dar și o funcționalitate corectă a ocluziei dentare.

Pacient în vârstă de 52 de ani, caz de lucrări ceramice pe zirconiu și implanturi dentare Bredent Germany. Cazul a fost realizat 100% digital prin tehnica scanării și utilizând software-ul SmileCloud.

Ce spun pacienții

Am venit de departe pentru Dental Elite, recomandată de prietenii mei. Am fost programată la dr. Alexandru Ciucu, care a dat dovadă de profesionalism, răbdare și un rezultat pe măsură. A fost o surpriză foarte plăcută ținând cont că am avut groazp de dentist din cauza unor experiențe neplăcute din trecut! Recomand fără ezitare această clinică cu medici competenți, personal instruit după standard occidental și aparatură de ultimă generație! Mulțumesc întregii echipe pe care o voi revedea in curând !
Recomand cu încredere clinica Dental Elite și pe domnul Dr. Ciucu Alexandru, un adevărat profesionist. Mi-a inserat un implant și operația a decurs foarte, foarte bine. Nu am simțit nici cea mai mică durere. Comunicarea a fost foarte bună, domnul doctor oferindu-mi informații utile și detaliate atât în timpul operației cât și după aceea. De asemenea, tot personalul este foarte amabil și bine pregătit. Recomand și vă mulțumesc întregii echipe!
Recomand cu încredere clinica Dental Elite și pe domnul Dr. Ciucu Alexandru, un adevărat profesionist. Mi-a inserat un implant și operația a decurs foarte, foarte bine. Nu am simțit nici cea mai mică durere. Comunicarea a fost foarte bună, domnul doctor oferindu-mi informații utile și detaliate atât în timpul operației cât și după aceea. De asemenea, tot personalul este foarte amabil și bine pregătit. Recomand și vă mulțumesc întregii echipe!
Previous
Next
PROGRAMARE Sună-ne 0731 000 900 WhatsApp Deschide Chatul