^

Doctor Dragoș Vulcu

Specializări

  • Medicină Dentară de Urgență
  • Parodontologie
  • Implantologie

Scurt pe doi

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Tg. Mureș.

Din 2017 urmează și programul de rezidențiat cu specializarea în parodontologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Tg. Mureș.

Absolvent al cursului modular “Inițiere în parodontologie și implantologie”, Prof. Dr. Paul Mattout – G.E.P.I Groupe d’Etudes en Parodontologie et Implantologie;

Cursuri de specializare în terapie parodontală, atât chirurgicală cât și non-chirurgicală.

Dr. Dragoș Vulcu a acumulat experiență în domeniu ca medic rezident în secția clinică de parodontologie și diagnostic oro-dentar din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Tg. Mureș, precum și în cadrul mai multor clinici private din Tg. Mureș, Reghin și Brașov.

Vorbește limba engleză.

Certificări

Ce spun pacienții

Clinica este excelentă. Profesionalism la superlativ, domnul doctor Vulcu, un medic extraordinar de bun. Calitatea produselor cu care se lucrează și curățenia în toată clinica sunt un mare plus. Personalul medical este foarte bine instruit, la fel și personalul de la recepția clinicii. Bravo Dental Elite!
Am avut o experiență plăcută la această clinică de la începutul tratamentului până la sfârșit. Am întâlnit oameni pregătiți si atenți cu pacienții lor. Am fost întâmpinată cu caldură de fetele de la recepție. Domnul doctor Vulcu este un adevărat profesionist, mi-a explicat tot ce urma sa se întâmple si apoi a rezolvat problemuțele rapid și eficient. A fost foarte atent să nu simt durere sau disconfort, lucru care m-a bucurat mult. Sunt foarte mulțumită de modul cum a decurs totul și cu siguranță voi reveni.
Profesionalism și seriozitate. Recomand serviciile clinicii și mai ales ale domnului doctor Vulcu. Am ajuns la clinică având dureri destul de mari și am fost preluat de îndată de către fetele de la recepție și personalul medical, apoi am avut parte de tratament corespunzător și de o calitate superioară, față de ceea ce am experimentat anterior venirii aici. În plus, pe parcursul tratamentului dentar am avut parte de explicații din partea domnului doctor Vulcu cu privire la tot planul de tratament, precum și a cauzelor apariției durerii.
Clinica este excelentă. Profesionalism la superlativ, dl. doctor Vulcu, un medic extraordinar de bun. Calitatea produselor cu care se lucrează și curățenia în toată clinica, un mare plus. Personalul medical este foarte bine instruit, la fel și personalul de la recepția clinicii. Bravo Dental Elite.
Previous
Next
PROGRAMARE