^

Doctor Corneliu Strajescu

Specializări

  • Medicină Dentară de Urgență
  • Stomatologie Generală

Scurt pe doi

Absolvent al Facultății de Stomatologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău, Republica Moldova

Cursuri de specializare în restaurări morfo-funcționale în Chișinău („Tehnici și metode contemporane în restaurările dentare directe”), chirurgie dento-alveolară și implantologie în Chișinău „Bredent Group Days”, „ImplantoDays”, endodonție în Chișinău („Tratament endodontic primar cu Eugen Buga”) și altele.

Dr. Străjescu a acumulat experiență atât în cadrul unor clinici dentare private, cât și al unor clinici stomatologice universitare din Chișinău, alăturându-se apoi echipei noastre.

Vorbește limbile engleză și rusă.

Certificări

Ce spun pacienții

Am ajuns la clinica Dental Elite cu o urgență, dar fiind mulțumită atât de organizarea și dotările clinicii cât și de modul în care am fost consiliată și tratată de dl dr. Corneliu Străjescu m-am hotărât pentru o revizie completă. Dl dr. Străjescu a întocmit un plan de tratament, mi-a explicat necesitatea respectiv avantajele fiecărei intervenții și mi-a prezentat de la început în mod clar toate costurile implicate. Am beneficiat de tratament rapid și personalul a fost mereu amabil și profesionist. Sunt încântată de această experienta și de lucrările efectuate.
Mulțumesc Dr. Raul Coman, Dr. Radu Bija, Dr. Corneliu Străjescu și întregii echipe Dental Elite pentru profesionalism și amabilitate!
Previous
Next
PROGRAMARE